Šta je novo?

Najbolji / najjeftiniji VPS u svetu i kod nas

Meni je Contabo nekako lose radio i ako je na papiru bio dobar, doduse koristio sam poslednjih put pre 4-5 godina.

Sada koristim Hetzner, i bas sam zadovoljan.

Koju pretplatu imas kod Hetznera? Jel se directadmin licenca placa posebno? Ili koristis Plesk i slicno
OVH sad ima neku akciju, bas povoljno

Imam i neke jeftinije i neke skuplje, ali ne koristim nista od tih stvari, pristupam preko konzole samo.

Već par dana Contabo ima žestokih problema sa serverima, imamo zakupljenih 10-ak servera kod njih, pola ne radi, užas živi... Definitivno ćemo da ih pozdravimo, jedina prava alternativa je i dalje Hetzner ?

Dobro si i izdrzao sa Contabom, ja sam sa njima samo probleme imao.
OVH i Hetzner su mi se pokazali pouzdano, dao bih prednost Hetzneru zbog bolje korisnicke podrske.

ja imam alwyzon 50e godinsnje 4gb 2cpu al mislim da nema DDOS zastitu, sad meni je uvek radio odlicno za moje potrebe

Probao sam nekoliko i nekako se uvek vratim na Hetzner zbog odnosa cene, performansi i kvaliteta usluge.
Ovi novi vARM cloud paketi su zaista ok i nešto povoljniji nego vx86. Single-core performanse su nešto slabije nego kod vx86, ali multi-core rezultati su bolji. I generalno sve ostalo je bolje. Za manje para se dobije maltene isto ili čak bolje.

Pre 2-3 godine sam na lowendtalk našao neki baš dobar blackfriday deal za VPS namenjen za VPN (tipa 10 eur godišnje sa ipv4) i bilo je sve super. Ipak, te manje poznate i nove igrače ne bih koristio za produkcione sajtove/projekte već samo za vežbu, side-project ili eventualno non-critical backup.

imate pun djavo offera na low end talku trenutno, ja sma uzeo 4c 4gb 2y za 60$

neki su ok, neki su tamo ocaj (nestabilni ili zestoko limitiranje resursa) ...od koga si uzeo

Nazad
Vrh Dno