Šta je novo?

najbolji mp3 ili dvd za kola?!

pain

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2003
Poena
604
kao sto naslov kaze ...
vasa misljenja za najbolji mp3 ili dvd player za kola...
kao i zvucnici za isti

Za koliko para?
Ako je nesto siroko onda neki becker (monza), blaupunkt, JBL zvucnici.. :D
Malo prizemnije neka Pioneer varijanta (moj favorit), alpine, kenwood, sony...
A za nase uslove, mislim da AIWA ili Panasonic ima najbolji odnos kvalitet/cena.
Zavisi sta hoces u kolima. Ovde vazi ono: Koliko para toliko muzike ,,:)
Za zvucnike, moj favorit opet pioneer, mada su i alpine zvucnici prilicno pristupacno, koliko sam uspeo da vidim sad na sajmu.

Poslednja izmena:
aiwa nikako.
Pazi sto se tice pojacala,najbolja su alpine.
Zvucnici bose,jbl ali to nema sanse da nadjes kod nas,zato i tu bi ja stavio alpine
A radio ili bolje reci multimedialna jedinica ako vec hoces dvd,onda nek to bude Alpine IVA D900R dvd player,mp3...tv tuner uz doplatu ali to ti brate 2200 eur,razmisli jos bar toliko za ozvucenje,tako da pitanje je da li se isplati sve to...mislim neznam sta vozis ali ako je nesto tipa "srpski standard" onda ti se neisplati da ti muzika bude vredna ili skuplja od automobila,e ako je upitanju audi,bmw ili sl.novije generacije(do 7 god starosti) onda je to vec ok investicija.

Opisani sistem sam video u jednoj Astri G tip nije normalan,ima displeje i u naslonima za glavu,2 sub woofera...to je djavo ipo ali zvuci.

Ja imam Pioneer DEH-P5500MP sa zvucnicima Pioneer TS-A6920 (elipse) pozadi,i TS-H137 napred,i to ti je veoma fina muzika za ne mnogo para.......na ovo mozes da stavis jos neko pojacalo i da imas razbijanje od muzike (mada ja to nemam,jer je i ovo glasno)..........
To imam vec godinu i nesto,a prosao sam Republiku Srpsku po svim mogucim i nemogucim krsnim putevima (sto ce reci da mi se auto okidao od drmusanja) i slusao mziku u isto vreme,i do danasnjeg dana ni jedan cd nije nikada preskocio :)
TS-A6920 su zvucnici kojima je RMS bez pojacala 80W,a TS-H137 (prednji) 35W,dok sam uredjaj ima u sebi izlaz od 50W......tako da mozes i neko malo pojacalo,mada i ne mora jer je i bez glasno,a bas je vrlo,vrlo lep......
Sadasnje cene ovoga ne znam (ja sam sve platio pre godinu dana maltene ko i ceo moj auto :D posto vozim krntiju :D ,ali mi nikada nece biti zao),tako da proveri i sam,ali ne bi trebalo da sve predje 500eur (malo manje)....

Nazad
Vrh Dno