- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Vlad je napisao(la):...
ne nisi shvatio,ja sam dao misljenje,pa je tip rekao rockstable,pa ja rekao nije,pa se silver umesao pa rekao jeste,pa ja napravio post,koji opet kao nije dokaz,mislim s kim da se ja ubedjujem.
To sto si ti sa rura fino otkrio i ovo 2001. lepo je to,ja sam ovom sajtu radio vesti dok ti nisi znao ni da postoji,i da moji komentari su moji,mozda su tebi i glupi i lepo bih te zamolio da to zadrzis za sebe,a ne da se pravis ovde baja,sto nisi.
I ja se ne mangupiram,jer taj tvoj stav ti tamo na cukarici mozes da teras,a ovde se ne bori nicim drugim nego recima to jest argumentima.
I kad meni neko kaze da nemam smisla i jos ne obrazlozi,budi siguran da ce da dobije iste reci koje sam tebi uputio.
I koje si po meni sasvim zasluzio,i ne izigravaj zato nista ovde,jer si member ko i svi ostali.
Pa se tako i ponasaj,i nauci da ne vredjas ljude,a kad ih vredjas ocekuj da dobijes istom merom.
Ako je cela ova prica (tvoja prica) argumentovana, ja secem svoju glavu. I onda se kao ne pravis mnogo pametan 'ti tamo na cukarici mozes da furas taj stav' ma pazi molim te mora da ti zivis u 2 ******** kada si tako pametan? Ja se vrlo fino ponasam za razliku od tebe koji se ponasas kao da si dosao sa najgore cuke na svetu da ne kazem kao najgori coban.
Zato budi fin...nije tesko biti fin zar ne?