Šta je novo?

Najbolji klima uredjaj?

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Procitao sam gomilu tema ali i dalje nisam siguran. Koja je iz vaseg iskustva najbolja klima za kucnu upotrebu (split system) koja moze da se kupi kod nas. Cena je totalno nebitna.

Zahvalan.

Midea. :d Bas si nasao koje ces pitanje da postavis. :D Sad ce svako svog konja da ti hvali i tek onda ti nece nista biti jasno. :d:d Sve ti je to otprilike slicno, Panasonic, Fujitsu, Toshiba, Mitcubishi... gledaj samo kad kupujes da navatas nesto sto ima full garanciju od 5 godina, ako se nesto i desi, manje ce da te boli glava. ;)

Mislim da neces pogresiti ako uzmes TADIRANA Apollo ili Astro seriju garancija 7 god. na ceo uredjaj oko 700-750 eur,isto tako i Carrier od 850-950Eur)ali mislim da je precenjen ,Fujitsu takodje odlican uredjaj ali samo onaj made in japan a ne ovi made in P.R.C. koji se kod nas prodaju imas japanski u BG elektroniku i cena mi je oko 47000 din bez ugradnje 12-ca naravno ,Toshiba isto japanska oko 900 i vise EURoA, vidi sta ti najvise odgovara pa Halo Oglase u ruke trazi sta te zanima
moj izbor bi bio TADIRAN Apollo/Astro i neces pogresiti uopste prosetaj do TC Metro ispod Vukovog Spomenika i raspitaj se ,pozdraw

Ako ocesh stvarno najbolje shto kod nas moze da se kupi to je jedino Daikin, prijatelj mi je serviser i trgovac klima uredjajima... Cena je i preko dva puta veca u odnosu na konfekciju ali rekao si da nije bitna pa ...

Da da zaboravih i Daikin naravno ,odlicna i vrloooo skupa ,ali kao sto rekose cena ti nije bitna ....

pa nije Daikin 2x skuplji od Carriera :)

Pa rekao je 2x skuplji od konfekcije ,
a Carrier to sigurno nije :D

Vrh Dno