Imas PM.
Sto se tice preciznosti, imam utisak kao da malo kasni, pa se zato povremno istripuje. Recimo, prilikom kretanja brzinom od preko 100km/h kasnjenje u kretanju na putu i na mapi je bas prmetno (prolazak ispod nadvoznjaka mi je bio reper).
Mio ima povremeno zboon sto se tice "skrenite levo" i "skrenite desno". Desilo mi se 2 ili 3 puta, ali evo prvi put sam zapamtio tacno mesto gde se desava. Kada se na auto putu iz pravca NBGD iskljucujem na autokomandi (vec se odvojim na onaj deo gde staje autobus), kaze mi da skrenem levo za 50m, a kada dodjem do skretanja, kaze mi da skrenem desno, kao sto je i potrebno.
Na istom mestu, dok sam se kretao "uzbrdo" prema kruznom toku, napravio mi je jos jednu gresku koja se povremno javlja: zbog aproksimacije pozicije i vezivanja za put (snap to road), desava se da Mio istripuje da sam negde otisao pravo, a ja sam zapravo skrenuo ili obrnuto. Odmah sledi rekalkulacija rute, a ako nastavite da vozite, za max 50m sledi jos jedna rekalkulacija rute (povratak na prvobitnu rutu). Konkretno, na auto komandi, pomislio je da sam nastavio pravo, a ne da sam skrenuo desno prema kruznom toku.
Ako se nalazite na potpuno nepoznatom putu, a imate gde da se okrenete, prva reakcija je da ste pogresili skretanje, jer niste pratili mapu i krecete nazad ne presavsi tih 50ak metara potrebnih da se odradi nova rekalkulacija. Meni se to desilo na jednom putu u CG.
Ta greska mi se javljala jos 2-3 puta, ali su to uglavnom bila mesta gde tacno znam gde idem, ili sam iz odredjenih razloga bio siguran da to nije moje skretanje.
Mozda nije losa ideja da neki moderator izdvoji ovu pricu o Mio PNA, MioMap/iGo software-u/mapama u zaseban topic.