Šta je novo?

Najbolji GAME SOUNDTRACK

Agilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
680
Sve je vise igara sa licenciranom zikom, posebno od EA....
Ali ima igara za koju su i vrhunski umetnici klasicne muzike komponovali... bitno je da se muzika uklopi u atmosferu igre.

Po meni je najbolja u tom polju do sada MAFIA

Koja igra po vama ima najbolju muziku i zvuk uopste?

hmmm..m.. muzika kao neshto shto treba da dohara ceo ambijent i atmosferu u igri.. homeworld... i fallout :)

Najbolju muziku po meni imaju Tropico, No one lives forever (oba) i Hitman 2. Tony Hawk's Pro Skater 4 ima par izvrsnih numera (ACDC, Iron Maiden) ali i dosta ocajnih. Need for Speed Underground je dno dna. Cim sam cuo pocetne taktove, odmah sam posegao za audio options.

Pa u poslednje vreme, mozda Warcraft 3 (pogotovo Frozen Throne), zatim Generali, a nekad mi se strasno svidjao soundtrack iz igre Dune2000 a i Emperor: Battle for Dune ima odlican soundtrack, Heroes 2,3,4,5 :mrgreen: ;)
Ako se setim jos necega dodacu...nadam se da se slazete...ako ne obrazlozicu...

Po meni najbolji SoundTrack ima Final Fantasy od 7>>>

Tomb Raider I :beat:

Hitman 2,SW Racer...

GTA III Vice city, neki StarWars i novi SW KOTOR..., onda NFSU... itd...

Po meni je Sacrifice imao par dobrih traka, kao i matori Starlancer. Sto se tice Homeworld-a, dobra je muzika u 1. i 3. misiji (obrada nekog neoklasicnog dela).

Zika

najbolja zika po meni je
NFS II olsdschool ,)
a i king pin je ******* cypress hill O:)

Zar ovde niko nije igrao Mafiu?
A dopada mi se i kakva je muzika u XIII, mislim da dobro prati radnju. I naravno Half-life, ukoliko se igra sa CD-om.

Half-Life

da half-life ima *******u muziku kako sam mogao da zaboravim
ali *******U "prati fabulu radnje"

Heheee cuj lika NFSU dno dna :D , pa sta ti slusash, Cecu i Karleusu? Muzika je vrh pogotovo one Hip-Hop stvari i Asian Dub Foundation, a i ove Metal stvari su nekako "vozacke" i sasvim dobre i ako ne slusam Metal.

Nego jel se seca neko muzike iz igrice S.W.I.N.E , kad pogines pa se pojavi neki meni i krene muzika, neke violine..onako da se najezis. A josh jedna igra iz naftalina ima jako dobru ziku, naime radi se o Wings Of Fury za C64. To mi je ostalo onako urezano do yaya.

poz

Meni se najvise svidjala stvar iz GTAIII...ona rege na radiu: you are no good.... :)

MaxXx je napisao(la):
Heheee cuj lika NFSU dno dna :D , pa sta ti slusash, Cecu i Karleusu? Muzika je vrh pogotovo one Hip-Hop stvari i Asian Dub Foundation, a i ove Metal stvari su nekako "vozacke" i sasvim dobre i ako ne slusam Metal...

Ja hip-hop i Karleusu bacam u isti kos. Obozavam metal ali mi se ne svidjaju te pesme, cak i nisu metal vec hardcore. Naravno to je moj stav i nema potrebe da raspravljamo o muzickim ukusima cheers

Momci ovde se prica o muzici u igrama a ne o muzici uopste. nemojte raspravu o tome pls - ukusi su razliciti.

jipijaijej !

Marti Misterija je napisao(la):
GTA Vice City - muzika moje mladosti + mega dobre radio reklame!

Ux, kako sam to mogao da zaboravim - pa naravno GTA3+VC ! Prosto izuvaju pesme !
Citav soundtrack - pogotovo V-ROCK. ctp;

A reklame su posebna prica :beat:

kingpin,nba live 2k3 i 2k4

Muzika iz Mafije odlicno prati radnju,NFSU ima isto tako dobru muziku,a i Vietcong nije los.

ZAR DA SVI ZABORAVITE BRUTALNO DOBAR SOUNDTRACK IZ QUAKE2 :?:
Pa to kick-ass sve navedeno dosad!!!

Grebovao sam ga sa cd-a i josh uvek ga slusham ako mi treba malo adrenalina u mozgu O:)

Pa stvarno nemam rechi !!! Sonic Mayhem i Mashinhead su maestralno odradili posao! ULTRA-MEGA-KICK-ASSSS Q U A K E II
A i u Quake III isto ima dobrih tripova also made by Sonic Mayhem :)

A ni NSF:U nije losh i hippin&hooping zvuk je dobar ali teme koje idu za vreme utrka su pravi adrenalin dosers :D
Rob Zombie, Crystal Method, Asian Dub f. sve su to poznati (i jaaaaaaaaako dobri) izvodjachi...[/b]

Runaway: A Road Adventure
nekoliko pesmica za one kojima se svidela ova avantura
http://www.runaway-game.de/index.php?get=soundtrack

btw u asian dub foundation - fortress europe iz nfsu soundtrack-a se neshto spominje kosovo, preselo mi kad sam chuo..

Mafija ima odlicnu muziku,i mislim da je to najaca igra.Jedva cekam Mafija2

Vrh Dno