Šta je novo?

Najbolji GAME SOUNDTRACK

Anakin je napisao(la):
...

- North&South

onaj uvod je genijalan 8)

uopste sensible software i renegade/bitmap brothers su pravili sjajnu muziku.

na pr. meni teme iz speedball 2 i chaos engine-a

Fallout najbolje docarana atmosfera
Deus Ex drugo mesto :)
Wipeout 3 najbolji soundtrack
Quake 2 drugi najbolji soundtrack :)

moji favoriti su fallout i quake 2, a tu je negde i prvi carmageddon sa onim fear factory drndalicama :)

i kracji komentari na neke prethodne postove: ono shto neki karakterishu kao hardcore (u pitanju su tvrdje gitarske numere u NFSU) je nu metal, a shto se tiche quake 2 soundtracka, na njemu nema ni M od machine head - soundtrack je delo sonic mayhem-a (s tim shto je naslovnu numeru uradio rob zombie); na quake 3 soundtracku nije prisutan samo sonic mayhem nego i front line assembly (i stvarno je nepravda ne pomenuti FLA kada su neuporedivo bolji i uticajniji od sonic mayhem)

Zar muziku u Quake-u nije radio Trent Raznor , tip iz Nine inch Nails-a.

Pored gore pomenutih igara mislim da odlican soundtrack ima i The Longuest Journey.

trent reznor je uradio kompletnu zvuchnu komponentu (muzika i efekti) kvejka, ali keca ;)

kao shto svi (verovatno) znamo, pomenuti uvrnuti chika je radio i zvuk za doom 3, ali je neshto poshlo naopako... sada su tu ulogu preuzele nishta manje uvrnute chike iz toola... koje cje tek to ludilo da bude :mrgreen:

u evergreen spadaju i svi radovi frenka klepackog s tim shto su all-time favoriti act on instinct (prvi command & conquer) i grozomorno dobri hell's march (red alert)... chovek je lud totalno :mrgreen:

GTA Vice City: Pa okrenem na moju stanicu a tamo
Floyd
"Ko je onaj strashan baja
cica mace shto odvaja"

1. Hitman 2, Jesper Kyd je odlican posao obavio.
2. HALO i to intro tema
3. Max Payne 2, takodje intro tema

Kain je napisao(la):
trent reznor je uradio kompletnu zvuchnu komponentu (muzika i efekti) kvejka, ali keca ;)

kao shto svi (verovatno) znamo, pomenuti uvrnuti chika je radio i zvuk za doom 3, ali je neshto poshlo naopako... sada su tu ulogu preuzele nishta manje uvrnute chike iz toola... koje cje tek to ludilo da bude :mrgreen:

Da li mozda znas neki link za download Quake 2 Soundtrack-a?

Tema iz igre Blade of Darkness (ne verujem da je mnogo ljudi igralo ovu udri-zgromi macevalacku igru sa fantasy okruzenjem i sjajnim za to vreme svetlosnim efektima). Tema je neka duhovna srednjovekovna muzika - peva neki spanski crkveni hor- otkida !!! Kidas neprijatelje na komade uz nju - osecas se stvarno kao sveti vitez - paladin.
Hitman takodje ima super muziku (mislim da je izvodjac budimpestanska filharmonija)
Baldur's Gate - glavna tema je super.
Deus EX 1 - glavna tema
Medieval Total War super muzika takodje (narocito napeta muzika pred sam pocetak jurisa i u trenutku sudara trupa.
Da dodam jos:
RTCW (nemacka patriotska muzika sa radija na koje povremeno glavni junak naleti)
Homeworld 1 (otkida kad krene akcija !!) i Cataclysm.

=Ivan= je napisao(la):
Da li mozda znas neki link za download Quake 2 Soundtrack-a?

nemam pojma... pokushaj na nekoj p2p mrezhi, mada bi bilo najbolje da uzmesh od nekoga quake 2 cd i sam izgrebujesh poshto je muzika u cd da formatu

Morrowind
GTAIII

+GTA VC, ali su oni gradili ambijent igre na vec (99%) postojecu muziku/imidzh tako da je to druga kategorija (recikliranje, kao sto je Tarantino napravio hitove)!

Ma najbolja pesma svih vremena se nalazi u novom Maksi Pejnu
We keep riding to the night
Its a late goodbye, such a late goodbye...

Ne znam kako da je izvadim iz igre :)

quake2. gta3. deus ex (imam main theme, stalno je slusam :) )

SUPER MARIO !!! AJD RECITE DA NIJE NAJBOLJA PESMICA !!!

Planescape: Torment

Twisted Metal 3 ili 4, ne secam se, i Gran Turismo 2...

MA ljudi, setite se Diabla I i one fenomenalne atmosfere koju je jos originalnijom pravila sjajna muzika ! Setite se kako je to misticno zvucalo, prava muzika za istrazivanje hladnih pecina punih raznoraznih karakonzula !

A tek prelepi gitarski instrumental u selu !! :hump: NEZABORAVNO !

DAAAA i Baldurs Gate !

Kako sam mogao to da zaboravim, ma fantazija je kako muzika moze da pomogne da se jos vise udubis u igru !

Need For Speed Underground :with:

Kao sto sam vec negde rekao JIM1 i 2 za MD2,a uz to i Fallout2,NOLF2 i slicno ne mogu da se setim! :mrgreen:

FlatOut dosad ubedljivo ispred NFS:U

Jaaao, da Twisted metal je imao neponovljivu mouziku, i GTA ima super, a ne 3. mestu mi je Underground ali prvi deo, muziku u drugom su upropastili.

Quake 2,Mafia,Max Payne

Vrh Dno