Šta je novo?

Najbolji FREE web hosting

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
Koji je po Vama najbolji free web hosting i zasto?
Mislim na sajtove tipa tripod,angelfire...

Free2Surf... ali vise ne prima nove prijave...

To je stara prica , ali ima li nekih pravih predloga ... jer 98% dobrih servisa ne prima vise registraciju ??

Po mini najbolji free web hosting servis je (bio jer se sad placa) Homestead
Davali su 20 mb, i najvaznije, offline editor preko koga svako moze da napravi sajt po svom ukusu. Ali zaista.... kao da radis HTML, a u stvari radis sve preko grafike... slicice.. drag&drop.... ma vrhunski su bili dok nisu uveli placanje.:(

Nego ogromna vecina free web hosting kompanija vise ne pruza usluge za dzabe. :mad:
I to je masovno pocelo da se desava od kako se desilo ono sr*nje u Americi. Pa nije valjda da su svi imali kancelarije u WTC-u?:D

Pa nije bas da su poceli da zatvaranjem free hosting usluznih site-ova (tj. prelaska na novcanu registraciju) od 11. septembra, i pre tog datuma je bilo tesko naci kvalitetnu free hosting uslugu....tako je i sada , nazalost.... pa cak i oni koji ne pretrpavaju vase site-ove bannerima i sl. imaju ogranicenja u bandwidth-u :(...

npr. najcesca poruka geocities sistema korisnicima koji imaju bar malo ozbiljnije (posecenije) site-ove je:
Congratulations, http://www.*** seems to
be very popular and has been receiving a large amount of traffic.
Our records indicate that you're using more than the allotted amount
of data transfer we provide for a free web site, which is 3 gigabytes
per month (measured on an hourly basis). That means that during the
past few days we had to temporarily turn your site off to keep the
bandwidth within this limit.

Ja sam daaavno jos uradio home page na tripodu i nista osim reklama ne fali...a za prostor mi nije problem,posto sam otvorio 3 naloga i imam oko 150MB,koje pitaj Boga u kakvom su stanju posto mesecima nista nisam radio,nisam proveravao,samo sam video da sajt stoji i da je uglavnom sve OK.Samo me one reklame [baneri] nerviraju,ali dobro...sto je dzabe to je i Bogu drago! :D:D
Koje je vase misljenje o Tripodu(Lycos-u)??

Nedavno mi je neko ovde na Benchmarku preporučio http://www.portland.co.uk i prilično je dobar. Podržava ASP, PHP, CGI... a ne stavlja nikakve reklame. Jedina mana mu je što je malo sporiji, a povremeno i nije dostupan, ali teško ćeš naći da sve bude baš idealno i besplatno.

Vrh Dno