Šta je novo?

Najbolji FPS do sada (Doom 3) dobija expansion

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Najavljen je expansion za Doom 3 - Doom 3: Ressurection Of Evil

Jos uvek nije naveden release date, najavljeno par novih oruzja ukljucujuci i legendu - double barelled shotgun, nove mape, podrska za 8 igraca u multiju (sto ce doneti korak od 7 milja u odnosu na dosadasnjih ipak malih 4 i omoguciti ozbiljnije igranje i timske modove)

Citajte ovde kao i nesto vise ovde

P.S. molio bih nalozene ljubitelje jos neobjavljenih fpsova da komentare o licnoj ceznji za izlaskom nevidjene igre sa mnogo dobrom fizikom i atmosferom postuju onda kad im ta igra i izadje :d :-devil-:

Poslednja izmena:
Da je najbolji , to zavisi kako za koga ...Za sad jeste pored Far Cry-a ...a sto se tice dodatka jedva cekam da izadje (ako uopste bude izlazio)...
Poz...

Bane® je napisao(la):
Najbolji FPS do sada?

Znaš i sam da su posetioci Foruma različitih uzrasta. :D
Treba biti otvoren za različita mišljenja. :d

Poslednja izmena:
Da je najbolji , to zavisi kako za koga ...Za sad jeste pored Far Cry-a ...a sto se tice dodatka jedva cekam da izadje (ako uopste bude izlazio)...
Poz...
Mislim da ce izaci pre Half-Life 2 :D :D :D

Mnogo je bitna ta 8way mp podrska kao da ne postoji vec odavno mod za toliko ili vise... i jos bolje da to neko igra uopste u mp...

MOmci, hajd trkom u onaj drugi tred pa raspravljajte o aktivaciji...:smoke:

da treba da bude expanzija to se vidi i iz kraja igre kada je onaj glavni pretvoren u neku letecu kreaturu i samo ceka da izleti iz pakla :)

Pravi znalci uvek ostavljaju otvoreni kraj za potencijalne expansione :)

Nadam se da ce ubaciti 2 moda:duck tape i burici inc. :D

Da, nadam se da ce posle negodovanja na ovom forumu, koje se proculo, dizajneri ubaciti 2048 x 2048 pixela rezoluciju tekstura za burice, cak i kada stavis na low, burici ostaju sa tim teksturama.

Najbolji fps ever? Po meni je to FarCry, kako da vam kazem :) Doom 3 je cak iza StarWars FPS-ova, a mozda i StarTrek-ova, a definitivno iza Mohaa i CoD! Jedino mi RTCW nije bio nista spec. Da, i prvi NOLF je bio bolji i drugi AVP... Kakav Doom 3 :)

Zanima me da li ce te nove staze biti iste kao i u osnovnoj verziji. Hoce li opet biti samo mrak, mrak i cudovista. Ako je tako, ja necu da nabavljam.

Dobro, a kakve veze ima da li cete vi igrati Doom 3 expansion ili ne ? I sta mislite, da ce gameplay expansiona biti avantura iz 3. lica sa primesama rpga ? Ne shvatam sta pokusavate da kazete time sto kao necete igrati D3 expansion i sto on kao ne zadovoljava vase visoke kriterijume. Uostalom niko vas ni ne tera da ga igrate, a i tako ne placate original da ste sad kao isfrustrirani sto vas igra ne zadovoljava.

Zato ce nas nekolicina, ceta mala ali odabrana :), itekako znati da uziva u doticnom !

Zato sto nemamo pare ni za graficku koja moze da ga potera kako treba :d

OptiPlex je napisao(la):
Dobro, a kakve veze ima da li cete vi igrati Doom 3 expansion ili ne ? I sta mislite, da ce gameplay expansiona biti avantura iz 3. lica sa primesama rpga ? Ne shvatam sta pokusavate da kazete time sto kao necete igrati D3 expansion i sto on kao ne zadovoljava vase visoke kriterijume. Uostalom niko vas ni ne tera da ga igrate, a i tako ne placate original da ste sad kao isfrustrirani sto vas igra ne zadovoljava.

Zato ce nas nekolicina, ceta mala ali odabrana :), itekako znati da uziva u doticnom !

Aman, ti uvek izvrces stvari. Niko nije rekao da je Doom 3 los niti da je meni gameplay bio bezveze jer nije imao neke rpg elemente i sl. Fora je samo u tome sto ga ti toliko glorifikujes, a samo je zbog imena i ni zbog cega vise. Nije zabavan onoliko koliko je trebalo da bude - vec previse monoton!

byMaX je napisao(la):
Aman, ti uvek izvrces stvari. Niko nije rekao da je Doom 3 los niti da je meni gameplay bio bezveze jer nije imao neke rpg elemente i sl. Fora je samo u tome sto ga ti toliko glorifikujes, a samo je zbog imena i ni zbog cega vise. Nije zabavan onoliko koliko je trebalo da bude - vec previse monoton!

Pa samo ima sve sto fps treba da ima. Ne razumem kad neko kritikuje zasto nikad ne navede sta je to sto bi po njegovom/njenom misljenju trebalo jos da se ubaci u odredjenu igru da bi bila bolja ? Ja to uvek navedem...ovako ispada da igra smara zato sto ne donosi nista novo...a da ne ulazim sad u ono poznato kukanje kome smo se ti i ja uvek podsmevali kako je ljudima sve lose dok ne uzmu bolju graficku/komp...:)

A jos cesce se javlja problem druge prirode - ljudi neretko ne znaju da uzivaju u razlicitosti atmosfera i dozivljaja koje razlicite igre istog zanra donose, nego imaju jednu predstavu - najcesce po omiljenoj im igri - kakva igra treba da bude, i kad neka nova igra izadje ukoliko lici na omiljenu im dotadasnju onda je super a ako ne lici onda je losa...

Poslednja izmena:
byMaX je napisao(la):
Da, nadam se da ce posle negodovanja na ovom forumu, koje se proculo, dizajneri ubaciti 2048 x 2048 pixela rezoluciju tekstura za burice, cak i kada stavis na low, burici ostaju sa tim teksturama.

Najbolji fps ever? Po meni je to FarCry, kako da vam kazem :) Doom 3 je cak iza StarWars FPS-ova, a mozda i StarTrek-ova, a definitivno iza Mohaa i CoD! Jedino mi RTCW nije bio nista spec. Da, i prvi NOLF je bio bolji i drugi AVP... Kakav Doom 3 :)

Kako bi to Velja Ilic rekao:prvi put cujem za to, tj.ti si mozda prvi koji je rekao da RTCW nije poseban fps...on je odlican fps i to medju top 10 sigurno.

A za burice sam se salio,jer znam da to nervira Optija :D

I da kazem da se slazem sa Otpijem u vezi d3...pa koje posle d1 i d2 ocekivao da ce d3 biti nesto ko HL...kada je doom uvek bio pucacina bez nekog velikog razmisljanja...tj. ides i pucas.

RTCW je, po mom misljenju, osetno losiji od CoD i MohAA... Sta da radim, ukusi...

Sorry što spamujem Opti, ali zaista pretera bre sa tim najbolji FPS. Mislio sam da je grafički najlepši, ali onda mi je proradio Far Cry.
OK, Doom 3 ima atmosferu i sve to, ali brzo smori. Monotono bre, a uz to i previše jezivo. Prešao sam 5 - 6 nivoa i više nisam imao želju da igram.

Ja sam Doom 3 zeljno iscekivao i igra je ispunila sva moja ocekivanja. Ukusi su raliciti - meni se, na primer, dopada mracna atmosfera i nikako mi igra nije monotona i smorna posle 5 nivoa.
E sada, da li je Doom 3 najbolji FPS ili nije, opet je stvar ukusa. Recimo, meni se FarCry nije nesto specijalno dopao, vise mi se dopao Half Life 1 za koji smatram da je za klasu bolji FPS od FC-a.

Sve je to super sto vi tvrdite, ali D3 je kralj i ostace kralj dok ne dodje nesto bolje.
I opet ponavljam, kao sto sam ponavljao u onim tredovima, da ne brkate kvalitet grafike sa onim sto se njome prikazuje. To sto su palme i okolno bilje lepe ne znaci da je igra graficki bolja. D3 ima za klasu bolju grafiku, kad poredimo indoor (posto velikih spoljnih prostranstava nema). Tu razliku bi i corav uocio.
Eh, da, i ono sto najmanje shvatam - a kako bi bilo da ja udjem u svaki tred Need For Speed-a i kazem "ja ovo necu igrati jer mene smara posle 3 staze" ili nesto slicno. Ne shvatam vas ljudi, u cemu je poenta toga...

Aahaahahahaha, tek sad vidim ovaj thread....
Najbolji fps ?!?!??!??!?!?? Za mazijev uzrast :D:D:D

OptiPlex je napisao(la):
Eh, da, i ono sto najmanje shvatam - a kako bi bilo da ja udjem u svaki tred Need For Speed-a i kazem "ja ovo necu igrati jer mene smara posle 3 staze" ili nesto slicno. Ne shvatam vas ljudi, u cemu je poenta toga...
Pa je ti ne bih ni uletao u thread da nisi odmah u naslovu provocirao "Doom 3" najbolja igra svih vremena. Kada tako nešto napišeš, jasno ti je valjda da sledi rasprava sa onima koji misle suprotno. :cigar:

Tred se lepo zove "najbolji fps" a ne najbolja igra. Opet, ponudi mi lepo alternativu - a koji je fps najbolji ?

@driver
pa muzzy je duplo stariji od onih koji po igraonicama pice Cs, tako da se tacno zna gde je kome mesto :)

Nazad
Vrh Dno