sirius je napisao(la):neka iskustva prporuke za kupovinu
Blade Runner je napisao(la):Evo ovako,
posle mesec i kusur dana zaje****a sa ovim MSI VOX tjunerom zakljucio sam da je to nevidjena krsina od hardwera a bogami i softvera :wall:
Koliko ozbilno ga je shvatila i firma koja ga proizvodi govori najbolje to sto na zvanicnom sajtu ne postoji link za download najnovijih drajvera. Tjuner dolazi sa MSIPVS programom za gledanje koji je u stvari stari Intervideov WINDVR 2 i koji daje katastrofalnu sliku. Posle instalacije novijeg WINDVR 3, dobio sam solidan kvalitet slike ali i dalje to nije 25fps vec negde oko 18fps (slobodna procena). Pauza prilikom menjanja nekih kanala zna da potraje i preko 20s :zgran:
Probao sam masu nekih drugih drajvera razlicitih proizvodjaca i sve je proslo bez nekog posebnog uspeha.
Ostavljam mogucnost da posto VOX radi bez dodatnog adaptera odnosno koristi napajanje direktno iz USB porta da je moguce da moj laptop mozda ne moze da obezbedi konstantnih 500mA koje trazi ovaj tjuner pa je moguce da imam probleme zbog ovoga. Trenutno nisam u mogucnosti da ga probam na nekoj desktop masini.
Kupite ga SAMO ukoliko vam prodavac da mogucnost vracanja posle probe.
Evo vam i neki linkovi gde mozete da saznate jos ponesto o VOX-u:
TEMA1
TEMA2
Twix je napisao(la):Gde to ima da se nadje????
Ja sam u petak 16.04 trazio Cinergy600 i nisam ga nasao ni u jednoj BG firmi (inace kupujem preko firme)!?!!?![]()
Svi ga kao drze u cenovniku,ali ga niko nema,pa cak ni jedan Pakom....pih,majku im lazovsku!!:wall:
Twix je napisao(la):error 404: File not found
The document you requested is not found.
Izgleda da su zbog kvaliteta tjunera izbrisali "utiske"![]()
Wuk je napisao(la):Da li neko zna kakva je Microstar VOX USB 2.0 TVAnywhere (extern).
Hteo bi da je uzmem.Znam da ima video in osim tjunera i fm standardno.
Ja pronasao sasvim suprotno:Twix je napisao(la):USB2.0 je bolji od firewire-a.....ima brzi prenos......tako da,toliko o firewire![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari