Šta je novo?

Najbolji DivX player?

byMaX je napisao(la):
gde mogu nabaviti skinove za bs?
i kako instalirati skinove, odnosno kako instalirati za MicroDVD - imam jedan lep, a ne znam da ga instaliram i nema uputstvo
Lako...
Micro DVD Player\Skins\dir_skina

A sto se tiče downolada codeca/plejera/skinova... sve imate na http://dvd.box.sk u levom uglu na dnu

driver je napisao(la):
E Matrix, bash si se izlupetao u ovom threadu :)

sto sam se izlupetao? Pa niko ne zna bash sve... ;)

A evo probao sam i RadLight i BS Player i kazem da su bolji od Micro DVD-a.... (bar sto se tice razvlacenja na full screen) Ali i tu nastaje problem, kada stavim 4:3 aspect ratio i full screen obavezno dolazi do gubitka sinhronizacije.... a josh i secka na svakih 5-10 sec.... ne retko se desava i da oba playera zaglave... ?!
e sad kako vama sve radi OK, a meni koci full screen? Kad stavim original size i full screen, onda je sve OK! Nema gubitka sinhrnonizacije... etc?!
Inace, RadLight je malcice ipak mozda bolji od BS-a ... iako BS ima meni na 101 jeziku.

Grobar je napisao(la):
Lako...
Micro DVD Player\Skins\dir_skina

A sto se tiče downolada codeca/plejera/skinova... sve imate na http://dvd.box.sk u levom uglu na dnu

Pojasni ti to meni malo... Ne funkcionise... :()

byMaX je napisao(la):
Pojasni ti to meni malo... Ne funkcionise... :()

Kako bre?
Ja imam v1.2. Napraviš dir skins gde ti je instaliran Micro DVD Player, e tu sad ubacuješ skinove koje si otpakovao jer ne može zip arhiva kao u winampu.
Onda u opcijama odeš na Layout pa izabereš skins i odabereš neki.
E da mora da radi :)

Ashley je napisao(la):
Vec sam pisao na ovu temu... Probao sam petnaestak divx plejera i zakljucio da je ubedljivo najbolji RadLight. Link za dl ces naci na dvd.box.sk

meni se svidja Koala Film Player ali verzija 2.0.Steta sto me na svakih pola sata zeza izbacivanjem prozorcica na kome pise da se registrujem i on tako stoji 15-20 sec. Ako neko slucajno zna gde mogu da nadjem crack za ovu verziju nek posalje link.Na astalavisti nisam mogao da nadjem.

austin je napisao(la):
BSplayer ,vplayer i ostali su stvarno dobri, ali ako hocete player sa mnostvom opcija,real time filtera .... probajte SASAMI. Stvarno mocan programcic, i ima ga na dvd.box.sk.
Ja inace koristim bsplayer, jer sasami ne podrzava .sub format titlova(microdvd standard),vec samo srt i ostale formate.
Gde da nadjem titlove u ovom formatu, *.s2k; *.smi; *.sami

Da li su i kod vas ne citljive opcije na BS player-u kada jezik namestite na srpski?
"Onaj" jezik se bez problema vidi, dok nas ne.

Amon_Ra je napisao(la):
Da li su i kod vas ne citljive opcije na BS player-u kada jezik namestite na srpski?
"Onaj" jezik se bez problema vidi, dok nas ne.

I meni se to desilo kada sam instalirao BS player. Resetuj komp, ili vrati na neki drugi jezik pa ponovo na srp. Meni je tako proradilo.

:wave;

Grobar je napisao(la):
Gde da nadjem titlove u ovom formatu, *.s2k; *.smi; *.sami

ima programcic koji se zove sub to sami - mozes ga naci na dvd.box.sk.

sto se tice sasami-ja programcic je odlican (ima sjajne funkcije) ali se meni ponasa poprilicno nestabilno (pogotovo sa subtitleovima) :(

ma ....

svi su krsh jer meni divx nece da radi normalno na 466 mhz 64 ram vanta 16mb

ako ima neko ovakvu konfiguraciju i radi mu okej .. neka javi !hvala

Re: ma ....

misterx je napisao(la):

Da li si prob'o RadLight 3.03 R4 i DivX codec 4.12? Trebalo bi da ti sve radi ok... (mozda bi mogao da iskljucis SVE programe koji nisu neophodni pre pustanja filma?)

ma meni taj codec 4.12 se nisha ne dopada......
moj ortak ima codec pitaj Boga koji (kad se pojavio DivX standard instalirao je i nije nista od tada dirao) i moze cak i preko Micro DVD playera da rasiri na bash full screen sve nove filmove dok ja sa ovim 4.12 vise ne mogu a ranije sam mogao. Zato moram da koristim RadLight.

BTW, imam uvek problema sa detektovanjem overlay moda pri pustanju DivX-a. Naime, uvek mi se javi poruka: "overlay video mode failed". Imam current detonator drajvere i TNT2 Pro chipset sa 32 rama.
Kazu da bi trebalo da svaka kartica od 98 godine pa na dalje poseduje overlay mode...? :confused:

Mislim da mi zato i koce filmovi preko RadLighta / BSplayera jer overlay ne moze da se detektuje. A micro DVD je "pametniji" pa kad ne moze da detektuje overlay, on jednostavno ne dozvoljava full screen.
HLP PLS!

FX boom

I dalje ne mogu da namestim srpski na Rad Light-u, trenutno koristim BS, ali me nervira...

Amon_Ra je napisao(la):
I dalje ne mogu da namestim srpski na Rad Light-u, trenutno koristim BS, ali me nervira...

Advanced >subtitles > fonts > pa malo kuke i muke >central european!

Ali podrsku za central european moras imati i windows-u! Ako nemas dodaj...

domaci divx

vidjao sam po klubovima domace filmove na divx-u ali nigde nisam nasao Munje! ako neko ima nek' mi se javi (spreman na svaki dogovor)

Re: domaci divx

Po meni , najstabilnija je verzija micro dvd player v1.2.

Re: ma ....

misterx je napisao(la):

Ja imam 600 Mhz, 192 rama i vantu 16 Mb i svi divx filmovi su mi seckali(pre).Onda sam malo drndao detonatore razne kodeke i sada radi odlicno(detonator 2)

Ja koristim Micro DVD 1.0 i sasvim sa zadovoljan i necu da ga menjam bez ozira shto imam i 1.1 i 1.2!!

Vrh Dno