Šta je novo?

Najbolji digitalac do 400 evra

• Začetnik teme Začetnik teme Shane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za josh manje pare (300e) ima 300D sa kit objektivom..

Ali poshto se to tako ne moze rachunati (kit objektiv je samo pochetak), najbolja kupovina do 400e je S6500..

I ja mislim da nema boljeg od S6500! A i nije neki feeling uciti se na DSLR-u... Pod pretpostavkom da nisi napredni amater ili profi jelte 🙂

Ja sam vise od mesec dana lupao glavu i nisam znao sta da radim jer je 6500fd zaista najbolji, ali mene je ubila njegova velicina.
Nekako sam se pomirio sa tim da mi gabarit moze biti veliki, cak nepremostiv, problem pa sam ipak uzeo Canon S3IS.

Ponavljam da znam da je Fuji bolji po kvalitetu fotografija, ali je meni ogromna prepreka 131 x 98 x 128 mm.

(Aaa... uuu, sad me opet malo grize savest sto sam uzeo Canon, ali negde je moralo da se presece) :sceptic:

Ja sam vise od mesec dana lupao glavu i nisam znao sta da radim jer je 6500fd zaista najbolji, ali mene je ubila njegova velicina.
Nekako sam se pomirio sa tim da mi gabarit moze biti veliki, cak nepremostiv, problem pa sam ipak uzeo Canon S3IS.

Ponavljam da znam da je Fuji bolji po kvalitetu fotografija, ali je meni ogromna prepreka 131 x 98 x 128 mm.

(Aaa... uuu, sad me opet malo grize savest sto sam uzeo Canon, ali negde je moralo da se presece) :sceptic:

Pa i nisi nesto ustedeo na gabaritima, za oba ti treba ceger:d

Poslednja izmena:
To je najjacha fora 😀 I za Canona A morash da nosish torbicu, a bila ona malo veca, ne znachi nishta, nijedan od tih ne moze bez dodatne torbice samo za njega, a pogotovo razlika izmedju S3 i S6500 je mizerna..

Razlika je i u tezini valjda, oko 200g manje u korist S3 😉

Pa sve shto je popularno, cena mu se drzi 🙂

Mada je recimo Nidza sa ovog foruma kupio 350D+kit za 370, potpuno ispravan i ochuvan, a chak je i malo ispucao 😉

Poslednja izmena:
Pa sve shto je popularno, cena mu se drzi 🙂

Mada je recimo Nidza sa ovog foruma kupio 350D+kit za 370, potpuno ispravan i ochuvan, a chak je i malo ispucao 😉

Gundj...znam...
Ja sam cimao na PM ne mogu da se setim koga tacno sa DZ za 350D+kit...davao ga je za 375e ako se ne varam...uglavnom covek me nije udostojio odgovorom, a svoj oglas nije editovao...pitam se da li ga je prodao ili nije...

Nazad
Vrh Dno