Šta je novo?

Najbolji Android Telefon Do 20.000 Dinara

Skipe95

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2013
Poena
170
Zanima me koji je po vasem misljenju najbolji android telefon do 20.000 dinara, koji se moze kupiti kod nas(nov). Trenutno razmisljam o Gigabyte GSmart Aku A1, telefon ima dosta dobre specifikacije za cenu od 20k....Ako imate neke predloge, iskustva ili savete budite slobodni da ih napisete :D

Poslednja izmena:
Zanima me koji je po vasem misljenju najbolji android telefon do 20.000 dinara, koji se moze kupiti kod nas(sa garancijom do dve godine). Trenutno razmisljam o Gigabyte GSmart Aku A1, telefon ima dosta dobre specifikacije za cenu od 20k....Ako imate neke predloge, iskustva ili savete budite slobodni da ih napisete :D

Pozdrav,ja bih ti preporucio S3 mini.Jest',da nije najbolji,ali ja sam prilicno zadovoljan sa njim.Ako te interesuje trajanje baterije,kvalitet izrade napisacu ti.

Svaki savet je dobrodosao, ali pre bih uzeo neki manje poznat brend ali da ima sto bolje specifikacije. Prioritet mi je brzina(procesor, ram, graficka), da ima normalan displej, kamera mi nije toliko bitna. To je otprilike to.

Ja bih rekao Nexus 4 polovan.

A s obzirom na godište dečka, i dobre pretpostavke da će igrati igrice na istom ja bih rekao da ništa ne može da poredi sa Galaxy S2 - skoro sam pazario devojci polovan za 160€ sa garancijom.

Jedino veličina ekrana i nešto slabija baterija za današnje standarde može da mu bude problem, ali i sa tim, mislim da danas nema bolje ponude.

Poslednja izmena:
A s obzirom na godište dečka, i dobre pretpostavke da će igrati igrice na istom ja bih rekao da ništa ne može da poredi sa Galaxy S2 - skoro sam pazario devojci polovan za 160€ sa garancijom.

Jedino veličina ekrana i nešto slabija baterija za današnje standarde može da mu bude problem, ali i sa tim, mislim da danas nema bolje ponude.

Ma hero ili wildlife ;-)

Da ne bih otvarao novu temu, da pitam ovde, koji biste mi preporucili polovan mob ocuvan do 180e, ja sam razmisljao galaxy nexus zbog podrske, romova...sta vi mislite da li bi nasao sta bolje za te pare

Ako ti treba toliki ekran i podrska onda Nexus mada ne bi bilo lose da dodas jos malo za polovan Nexus 4. Sto se tice polovnog Galaxy Nexusa dobar je to fon ali je baterija tj autonomija dosta slaba.. ako je baterija prioritet tu je LG L7 II za manje para..

Ako mozes dodaj jos malo para i uzmi Nexus 4. Imaces vise podrske, 2 giga rama i bolju bateriju.

Za 180-200e nema mnogo biranja a savrsen fon ne postoji tako da..

Svi telefoni su osetljivi, samo zavisi kako padne. 90% sanse je da puca ekran ako padne na bok. 10% je sreca.

Sad sam gledao mob.svet oglase i ima nekoliko novih N4 16Gb za oko 250/260e a onih od 8Gb bas i nema.. a takvi polovni su 200-220e..

Nazad
Vrh Dno