Šta je novo?

Najbolji 17" CRT

BaDMaD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2002
Poena
609
Pozdrav, treba da kupim novi 17" crt monitor i u velikoj sam dilemi koji uzeti. Chitao sam dosta threadova ispod ali iz svega toga nikako da izvuchem poruku "koji monitor uzeti". Sad bih voleo ako mozhe neko od vas da mi preporuchi koji je trenutno najbolji 17" crt monitor koji se mozhe kod nas pazariti i po kojoj ceni. Iz svega prochitanog vidim da se LG najbolje kotira pa bih voleo da chujem i mishljenje ostalih...:)

Nakon malo istrazhivanja dosho sam do sledeceg izbora ova tri monitora: ViewSonic E72f, Samsung 797DF/MB, LG T710PH. Koji biste mi preporuchili da uzmem od ova tri?

HP 7550. Samsunga sam video, ova dva nisam ali za hp mogu da tvrdim da ima neverovatnu sliku. To je ustvari compaq monitor i po opisima na netu samo je valjda Ilyama bolja od njega. Kako Ilyamu kod nas ne verujem da mozes naci a hp mozes mislim da je zakljucak jasan

imao sam prilike da u servisu probam Samsunga pa LG (trazila musterija) i mogu da ti kazem da mi se LG mnogo vise dopao... (i musteriji takodje)

Odluchio sam se za ViewSonic-a E72f+, medjutim trazhio sam ga u ADACOM-u i RRC ali nemaju ga. Da li neko od vas zna gde ima da se pazari ovaj monitor? :)

BaDMaD je napisao(la):
Odluchio sam se za ViewSonic-a E72f+, medjutim trazhio sam ga u ADACOM-u i RRC ali nemaju ga. Da li neko od vas zna gde ima da se pazari ovaj monitor? :)
imaces ga tek posle nove godine.... vecina viewsonica ima Samsungove ekrane... toliko o tome ... zasto su bolji, pa elektronika, je bolja...a ako mislite nema veze uzecu onda samsunga, cisto da vam kazem vecina ovih (crt) samsunga nema samsungove ekrane haha, tuga...

Samo mi je zao sto nisam video LG-a, ali ***....

Heh, hvala na informacijama.Sada sam u velikoj dilemi sta da uzmem, da li da chekam posle nove godine ViewSonic-a sa PDV-om ili da pazarim sada neki od LG-a... :)

BaDMaD je napisao(la):
Heh, hvala na informacijama.Sada sam u velikoj dilemi sta da uzmem, da li da chekam posle nove godine ViewSonic-a sa PDV-om ili da pazarim sada neki od LG-a... :)

isti me problem "muci", hteo sam da postavim thread kad....., nego osim vec pomenutog LG T710PH, jel si imao jos nekog na umu, dali neko drugi moze da preporuci neki LG, a da ga ima dva dana pre NG-ne :S:

Heaven je napisao(la):
isti me problem "muci", hteo sam da postavim thread kad....., nego osim vec pomenutog LG T710PH, jel si imao jos nekog na umu, dali neko drugi moze da preporuci neki LG, a da ga ima dva dana pre NG-ne :S:
Mozda T720, oko je 130e, ja mislim da ga ima...

Ja cu se najverovatnije malo strpeti, pa cu posle NG sachekati isporuku ViewSonic-a...Pozdrav :)

BaDMaD je napisao(la):
Ja cu se najverovatnije malo strpeti, pa cu posle NG sachekati isporuku ViewSonic-a...Pozdrav :)
Obavezno pogledaj monitor pre nego sto ga kupis, pri tome mislim i na viewsonic.
Trenutno mi na stolu stoje 795mb i e72f, i razlika postoji ja mislim da viewsonic ima prihvatljiviju sliku, ali ima i ljudim koji se ne slazu samnom...

Vrh Dno