Envoy
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.06.2020
- Poena
- 195
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen R5 5600 & Arctic Freezer A35 ARGB
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
- RAM
- 32 GB Patriot Viper 3000 MHz
- GPU
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity OC
- Storage
- 2TB Kingston KC3000 + Apacer 1TB AS2280P4U PRO
- PSU
- SeaSonic G12 750W Gold
- Kućište
- ASUS PRIME AP201 White
- Monitor
- GIGABYTE G27Q
- Miš & tastatura
- HyperX Pulsefire Dart & HyperX Alloy Origins Core
- Mobilni telefon
- iPhone 13 128GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Vidi što se Sennheiser tiče i ANC, ne znam za skuplje modele seriju 6 ili bolje ali imam 458BT što je varijanta 450BT koje imaju ANC ali ja ne bih rekao da to radi kako treba, na osnovu mog iskustva.Hvala svima za preporuke,odlucio sam se ipak za over ear Sennheiser 350,malo sam pojacao budzet,posto sam osudjen na Gigatron zbog popusta koje mogu da iskoristim samo tamo,izaci ce me oko 50 EUR,inace je cena 10.500,00 RSD. Nemaju ANC,ali mislim da mi to nece biti vazno jer ih uzimam iskljucivo za TV kad ukucani spavaju.Cim ih uzmem i probam (potrajace jer bele treba da stignu u Nis) imacete utiske jednog poprilicnog laika.
Pritom je način paljenja i gašenja ANC apsolutno ******ski, nemaš indikator dal je off ili on plus se razlika jedva primećuje pa je teško provaliti dal je uključeno ili ne.
Inače 458BT realno vrede 100 evra što im je cena u USA na popustima. Sluške su generalno precenjena roba, ove pogotovo.
Naravno bolje su od smeća poput Razer Kraken ali to poluobavešteni kupci ni ne razmatraju, samo oni koji ne znaju šta kupuju uzimaju takve stvari.
Tek sad videh da kod nas 458BT koštaju crvenu više od 100 evra u audio radnjama. To im je to, max cena za platiti.
Poslednja izmena: