raligno011
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2008
- Poena
- 320
Koje sluske bi bile najbolje za ipod touch(32 gb),..odnos cena kvalitet,ne zanima me bas da je neko ubijanje od cifre,..vec ...a da su bolje od ovih koje dolaze u kompletu?:,,:
Sennheiser MX360 ili Pioneer SE-CL20 ili 21.
Mora da se salis?
CX-400 ili AKG-324 naravno.
MX serija je generalno bezveze (mx560 je solidan), a i cena je takva.
CX-400 ili AKG-324 naravno.
MX serija je generalno bezveze (mx560 je solidan), a i cena je takva.
MX serija uopšte nije bezveze, bezveze je iPod što nema Custom EQ kako bi izvukao maksimum iz tih slušalica. ...
.
Mx serija je meni je bezveze. Zasto? Zato sto ne vredi davati ne bas mizerne pare, za "samo" ispodprosecan kvalitet zvuka. Ipak je to cenovna kategorija od 1000 do 2000 din. Ok, mozda sam malo ostar, al mene nista posebno nije odusevilo u tom zvuku, a fali im basa. Mx560 su mi sasvim OK, cak stavise sa njima sam zadovoljan. Vise novca od njihove trenutne cene ne mogu ni da izdvojim trenutno.
E sad, kako to zvuci na iPodu.... generalno, ja sam imao creative zen stone. Ne verujem da je sound output bas toliko losiji od iPoda, mada mozda se i varam.
Samo da dodam jos da je smesno nekome ko ima novca za iPod Touch preporucivati slusalice za 1-2k dinara. Taj sigurno moze da se lepo otvori i uziva u pravom zvuku.
:wave:
Ova zadnja recenica govori mudro u predhodnom postu,..za kintu koliko me kosta ipod,..uzo bih nesto sto je do 60 jura,..prica je da su cx300 zmaj,..a opet,..probacu da istestiram ove ipod sto oni prodaju,nov model,ne znam oznaku,al su oko 9000 dindzi,bario sam prodavacicu da mi dozvoli test,..pa cemo da vidimo,..nije malo para,.al ako su mrak,..tesicu se da se isplati,mada bih najvise voleo da nekom platim pice ko ima cx300 i da cujem kako grme,..jer niko drugi u radnjama njih ne otvara za probu.:wall:
Generalno, od CX300 kazu da su bolje CX400 i CX500. Na cx300 ima malo prenaglasenog basa. Doduse, ni razlika u ceni nije bas neprimetna
Napisi utiske za taj apple, al cisto sumnjam da ce biti "mrak".
Ok, ali šta je onda alternativa MX360 modelu u tom cenovnom rangu?
Sa slušalicama koje koštaju oko 1-2k dinara je razlika vrlo primetna, IMHO.
Btw. cini mi se da clan Puska moze da nabavi AKG324 sa i beja...
Da puska....mada meni je i telekomunikator nudio cx300 i ep630 po veoma primamljivim cenama!
Hoces da kazes da su te appleove default bubice nevidjen krsh? Mislim, ne bi me cudilo, al opet, cena im je od 3k din pa navise.
Probao sam sluske od iphone na ipod touch,..radi,..sto znaci ako ima standardan konektor,..radice i tu,..
PS,ima li tih sluski negde u bgdu da se nabave,neka cena mozda?
Gde ima u BGu da se kupe Sennheiser slushalice. Na itsvetu se reklamiraju u Tehnomaniji ali sam obishao sve adrese i niko ih ne prodaje vishe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari