Šta je novo?

Najbolje slusalice za ipod touch (2 gen)

jedan iskren savet: skalkendi (skullcandy) su jako dobre slušalice! imaju spektar modela od oko 2000 dinara bubice, do 10 000+ za velike sluške, sa opasnim drajverima, i naravno svašta između.. Jedino bi možda bila mana što su jako šarene, i mladalačke, pa onda malo konzervativniji ljudi prave grimase kad vas vide, ali što se tiče zvuka čista 10ka [nisam neki audiofil, ali nije samo moje mišljenje]

133-large.jpg
Skullcandy je krsh da budem iskren... jedino sto ih vadi je dizajn
Pre 20 dana sam kupio Skullcandy Skullcrushers , da bi posle 3 dana zamenio za nove , i da bi OPET posle 2 dana dao i drugi par na reklamaciju , i sad cekam da se smiluju i daju mi nove...
Zvuk je u krajnju ruku osrednji , tako da izbegavaj ih koliko mozes...

Da li neko moze da mi kaze koje su najbolje bluetooth slusalice za ps3 a ujedno mogu da se koriste i za slusanje muzike na mobilnom telefonu!!!

Skullcandy smokin' buds sa mikrofonom, ili sennheiser mx370? Znam, jedne su bubice, a druge su obicne slusalice, ali opet... Imam sennheiser mx370, i fenomenalne su mi, obozavam ih, jedne od boljih slusalica koje sam imao, zvuk je fenomenalan, ali ove skullcandy mi fenomenalno izgledaju, imaju mikrofon, koji bi mi bio super za npr. skype preko ipoda itd. a i in-ear su, sto verovatno znaci jaci bas, a definitivno znaci bolju zvucnu izolaciju...
Vredi li uzimati ih?

Sta mislite da li vredi kupiti skuplje slusalice tipa Sennheiser hd518 od 137 eura i kaciti ih na touch? Dal bi se osetilo drasticno poboljsanje/cistoca zvuka u odnosu na lowly senn hd 201 od 20 eura?
Ili bi poboljsanje bilo mizerno ako bi ga uopste i bilo?

Nazad
Vrh Dno