Šta je novo?

Najbolje od Appla-a?

PavleXD

Cenjen
Učlanjen(a)
10.02.2013
Poena
151
Kosistim android telefon, i sluzi mi za pozive i poruke (vise pozive nego poruke),surfovanje internetom i za zabavu!Medjutim posto mi je android dosadio presao bih na apple odnosno iOS.Moje pitanje bi bilo koji apple proizvod uzeti Iphone (iskljucivo 4.generecije),ipod 5.g ili ipad 4.g ,iako ova dva proizvoda nemaju mogucnost poziva to nije veliki problem jer sve manje telefoniram i koristim uredjaj u te svrhe a onako vec imam obicni mob telefon koji sluzi toj svrsi!hvala u napred!!

Zavisi od toga koliko je fensi kafic u kojem ces da koristis uredjaj ili da ga drzis na stolu. Ja bih svakako isao bar sa iPad-om, em ispadas faca em je bas fensi :)

Ne vidim cemu taj komentar posto je decko samo pitao sta je najbolje,ja bih isao sa ipad om! :)

iPad definitivno. Ja bih išao na Mini.

Ja ne bi uzimao mini trenutno zbog ekrana.....pricekaj retinu...!

Ne vidim cemu taj komentar posto je decko samo pitao sta je najbolje,ja bih isao sa ipad om! :)

Ne vidim da je uopste pokusao da objasni sta bi zeleo da radi sa uredjajem sem sto je rekao da to mora biti Apple :) Ja sam pretpostavio da nece nista pametno da radi sa njima tako da je odgovor u skladu sa pitanjem :)

Kosistim android telefon, i sluzi mi za pozive i poruke (vise pozive nego poruke),surfovanje internetom i za zabavu!Medjutim posto mi je android dosadio presao bih na apple odnosno iOS.Moje pitanje bi bilo koji apple proizvod uzeti Iphone (iskljucivo 4.generecije),ipod 5.g ili ipad 4.g ,iako ova dva proizvoda nemaju mogucnost poziva to nije veliki problem jer sve manje telefoniram i koristim uredjaj u te svrhe a onako vec imam obicni mob telefon koji sluzi toj svrsi!hvala u napred!!

Realno, ako je jedini razlog prelaska na neku drugu platformu to sto te je Android smorio po meni je najpametnije da uzmes najjeftinije tj iPod pa vidis koliko ti iOS i Apple ekosistem odgovaraju. ja licno nikada ne bih menjao platformu iskljucivo zato sto me je postojeca smorila a bez drugih realnih razloga, pogotovo ako mi taj prelazak ne nudi nista epohalno novo. ali svako ima svoje rezone...

Ne vidim da je uopste pokusao da objasni sta bi zeleo da radi sa uredjajem sem sto je rekao da to mora biti Apple :) Ja sam pretpostavio da nece nista pametno da radi sa njima tako da je odgovor u skladu sa pitanjem :)
Bez obzira šta će dotični sa telefonom, pretera ga sa ovakvim odgovorom.
Umesto da mu poželiš dobrodošlicu na forum, ti odmah rafalnom paljbom po čoveku...

Bez obzira šta će dotični sa telefonom, pretera ga sa ovakvim odgovorom.
Umesto da mu poželiš dobrodošlicu na forum, ti odmah rafalnom paljbom po čoveku...

Sta je bre ovo, jel svi imate toliko softvera za zastitu vasih voljenih silicijumskih sprava koji vam blokiraju smajlije i osecaj za humor? Kako ti mislis da mu bilo ko normalan preporuci bilo sta kad nije naveo sta hoce da radi sa uredjajem?

Ako mu je Android dosadio, sta li ce tek da mu uradi iOS?
Ne, stvarno, ako je za sto u kaficu, razmisli o ip5 i neki case koji ce ga zastiti od kafe/koka-kole/kisele vode.

Ako trazis najbolje od jabuke samo jer ti je android dosadio, ja ti preporucujem krilatog konja jabucila koji moze da te odvede gde god pozelis i nikad ti nece dosaditi. Salu na stranu, mislim da si promasio forum, jer ovo nije forum za imucne fensere. Android ti je dosadio jer nemas na njemu sta pametno da radis, pa ce ti isto tako dosaditi i iOS! Ja ti najiskrenije preporucujem da potrazis sebe u nekoj oblasti koja ti nece dosaditi... :)

Nece mu iOS dosaditi, prosvijetlice ga u roku od sat vremena, onda ce da pretrpava forum postovima kako da je sve vrh i kul, sve radi kao podmazano, i ne trebaju mu widgeti. Da je znao mnogo mnogo ranije bi uzeo iUredjaj. Tako izgleda svijet kroz apple-ove ruzicaste naocare.

Sta je bre ovo, jel svi imate toliko softvera za zastitu vasih voljenih silicijumskih sprava koji vam blokiraju smajlije i osecaj za humor? Kako ti mislis da mu bilo ko normalan preporuci bilo sta kad nije naveo sta hoce da radi sa uredjajem?
U ovom slučaju - NIKAKO, s obzirom da čovek stvarno ne zna šta ustvari hoće.
Ja mu ne bi ništa napisao kao preporuku, s obzirom da stvarno i ne znam šta bi mu preporučio (zato što i on sam ne zna šta mu treba), ali ga ne bih napičio, kao što vidim da su svi redom krenuli...

Ovaj, da, jeste naveo sta hoce da radi sa uredjajem, tj sta nece.

surfovanje internetom i za zabavu

sve manje telefoniram i koristim uredjaj u te svrhe a onako vec imam obicni mob telefon koji sluzi toj svrsi!

A sta bi uostalom drugo/specificno radio sa ipadom? Potpuno je neupotrebljiv za bilo kakvu produkciju... 2. sta god "radio" nece naci nista bolje od ipada 4.

Koji ste vi hejteri :d Dečko očigledno hoće novu igračku, stara mu je dosadila, a od svih navedenih za igranje je definitivno najbolji iPad 4.

Ako mora Apple onda ti IPad 4 kida....Izuzetno ćeš biti zadovoljan, pogotovo što sada postoji Jailbreak pa ćeš da ga koristiš u punoj meri..

Kako ti je android dosadio majku mu...:angel:

Moj drug ima Ipad 4, šta znam, zanimljiva igračkica...Mislim da ti je to onda najbolji izbor:d

Vrh Dno