Šta je novo?

Najbolje igre u zanrovima

Cenjen
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poena
169
Koje igre mozete da mi preporucite u sledecim zanrovima:

pucacine
strategije
RPG
voznje i
igre za decu

Samo po 3 najbolje iz svakog zanra (konfiguracija nije problem)

Hvala ;)

dobrodosao na forum.

poseti Metacritic sajt, pa biraj da li te zanimaju FPS, strategije itd. mozes da ih sortiras po oceni, datumu, imenu i oceni korisnika...

Strategije kog tipa?
RTS, potezne ili hibridne?

pucacine - Bioshock, bilo koji CoD, Call of Juarez...
strategije - Bilo koji Total War, Starcraft 2...
RPG - Dragon Age, The Witcher, Fallout 3...
voznje - F1 2010 i Dirt 2
igre za decu - Bilo šta Diznijevo ili Lego serijal (Indiana Jones, Star Wars, Harry Potter)

Za 5 godina - Lego Star Wars (zadnji)
Za 6 godina - Mini Ninjas + Lego Batman
Za 7 + god. - ToyStory3
Za 8 + god. - KungFu Panda

Hvala ljudi na brzim odgovorima, nisam dugo igrao igre pa sam "malo" ispao iz fazona, ali polako se vracam :)

Hvala IzNoGooD-u na dobrodoslici i na sajtu, odlican je !

Pozz svima

Strategije kog tipa?
RTS, potezne ili hibridne?

Izvini nisam naveo, potezne me interesuju, igrao sam davno neke Heroes i to mi se dopalo a sada vidim da ima cak 5 delova ???

Jesu li povezani, koji je najbolji od njih, ili da ih igram jedan po jedan ?

RTS - Starcraft 2, posle ove igre nista te drugo nece interesovati narednih 5 godina :), naravno govorim samo ako kupis original igru :).

Pozdrav!

Takodje glas za Starcraft 2, a moze i Civilization V, samo te bog nece onda odmaci od monitora. :D

RPG: Dragon Age, Witcher, Neverwinter Nigts svi.
Ako volis igre kao sto su heroji nije los King's bounty, mozda previse saren ali svakako kvalitetan.

Nisi ni rekao koju mašinu imaš.
Svakako probaj Civilization V :)

predlog za pucacinu, remek delo imho
drumroll... No One Lives Forever

smejaces se do suza, valjati po podu i lupati sakom o sto, sta vise covek da pozeli od jedne igre :d

Pošto si rekao da voliš Heroje onda obavezno probaj King's Bounty: The Legend i ekspanzije, Ne bi bilo loše da probaš i Borderlands sa ekspanzijama, ako ti ne bude smetalo napucavanje zabavićeš se pošto je igra zarazna kao Diablo.

Ako ćeš Heroje da igraš počni i završi sa trećim delom ako nisi već igrao. Ima sasvim dovoljno ekspanzija pa ti neće dosaditi bar godinu dana.

Najbolju igru će ti svako preporučiti različitu, nekome je Fallout 3 najbolja igra a ja tu igru ne mogu da smislim. Od mene kandidat za najbolju igru i najbolji RPG je Vampire The Masquerade: Bloodlines.

Poslednja izmena:
Za klince obavezno Trine.

Za klince Crayon Physics Deluxe.

RPG obaveyno Baldur`s Gate i Planskape: Tornment ako nisi gadljiv na zastarelu grafiku.;) Also Neverwinter Nights i Dragon Age: Origins od novijih zasluzuju da se odigraju.

za celu porodicu Plants vs Zombies

Također probati i Spore, na fazon kao SIMS, samo ipak mnogo bolje :d

Pošto si rekao da voliš Heroje onda obavezno probaj King's Bounty: The Legend i ekspanzije, Ne bi bilo loše da probaš i Borderlands sa ekspanzijama, ako ti ne bude smetalo napucavanje zabavićeš se pošto je igra zarazna kao Diablo.

Ako ćeš Heroje da igraš počni i završi sa trećim delom ako nisi već igrao. Ima sasvim dovoljno ekspanzija pa ti neće dosaditi bar godinu dana.

Najbolju igru će ti svako preporučiti različitu, nekome je Fallout 3 najbolja igra a ja tu igru ne mogu da smislim. Od mene kandidat za najbolju igru i najbolji RPG je Vampire The Masquerade: Bloodlines.

Moracu da probam taj King's Bounty, vidim da mi ga je vec nekoliko ljudi preporucilo, Diablo ne volim nesto previse (licno ne volim u RPG-u da nemam pauzu, nekako mi je bolje, lakse se osmisle taktike ...), a Fallout sam igrao 1 i 2, evo sad gledam na netu, 3 deo je skroz drugaciji ??

U tom slučaju od RPG igara već pomenuti Dragon Age (hard težina jer se u tom slučaju pauziranje ima smisla) kao i Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura. Pošto kažeš da voliš Fallout onda će te Arcanum oduševiti.

Ако волиш хероје обавезно одиграј Disciples 2, са експанзијом за елфове.

U tom slučaju od RPG igara već pomenuti Dragon Age (hard težina jer se u tom slučaju pauziranje ima smisla) kao i Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura. Pošto kažeš da voliš Fallout onda će te Arcanum oduševiti.

Mislim da sam igrao Arcanum, jel to bese neka fantazija mesana sa modernim vremenom ?? Tako nesto, radjeno po knjizi ? Znam da sam citao neku knjigu dok sam radio preko i posmislio kao sam vec igrao istu takvu igru :D

Nazad
Vrh Dno