Bojan_N
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.11.2004
- Poena
- 650
Evo Marko (i ostali koji vole RBR ili neku drugu igru), posto si rekao da postavimo svoja vremena, ja cu prvi. Izvini sto ti ne odgovaram u onom threadu jer brate ima previse postova tamo tako da snaci se je prava umetnost jer sam thread je posvecen necemu drugom. Ajmo ovaj da posvetimo samo vremenima.
Ja sam se ustelio nekako na asfaltu i u stazi Joux Plane mi je rekord 6:08:59
Inace vozim na tastaturi.
Sto se borisa tiche njegov rekord je 6:06 ma da on to porice, kaze da ne ne veruje da je bio toliko brz ali licno sam gledao kako je stazu otkinuo na volanu i napravio to vreme. Ma da ko zna mozda je sad i brzi.
To je to ajd pa nek i ostali postave svoja vremena, Aj i ti marko molim te, da ne trazimo tamo.
Pozdrav
Marko jesi li igrao CMR2, tamo sam stvarno kidao asfalt. Koja su ti vremena na asfaltu tamo, da li se secas mozda italije 10 staza i francuske prva?
Ja sam se ustelio nekako na asfaltu i u stazi Joux Plane mi je rekord 6:08:59
Inace vozim na tastaturi.
Sto se borisa tiche njegov rekord je 6:06 ma da on to porice, kaze da ne ne veruje da je bio toliko brz ali licno sam gledao kako je stazu otkinuo na volanu i napravio to vreme. Ma da ko zna mozda je sad i brzi.
To je to ajd pa nek i ostali postave svoja vremena, Aj i ti marko molim te, da ne trazimo tamo.
Pozdrav
Marko jesi li igrao CMR2, tamo sam stvarno kidao asfalt. Koja su ti vremena na asfaltu tamo, da li se secas mozda italije 10 staza i francuske prva?