Šta je novo?

Najbolja vremena u RBR-u

Bojan_N

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
650
Evo Marko (i ostali koji vole RBR ili neku drugu igru), posto si rekao da postavimo svoja vremena, ja cu prvi. Izvini sto ti ne odgovaram u onom threadu jer brate ima previse postova tamo tako da snaci se je prava umetnost jer sam thread je posvecen necemu drugom. Ajmo ovaj da posvetimo samo vremenima.

Ja sam se ustelio nekako na asfaltu i u stazi Joux Plane mi je rekord 6:08:59

Inace vozim na tastaturi.

Sto se borisa tiche njegov rekord je 6:06 ma da on to porice, kaze da ne ne veruje da je bio toliko brz ali licno sam gledao kako je stazu otkinuo na volanu i napravio to vreme. Ma da ko zna mozda je sad i brzi.

To je to ajd pa nek i ostali postave svoja vremena, Aj i ti marko molim te, da ne trazimo tamo.

Pozdrav

Marko jesi li igrao CMR2, tamo sam stvarno kidao asfalt. Koja su ti vremena na asfaltu tamo, da li se secas mozda italije 10 staza i francuske prva?

E ovako , ja trenutno vozim rbr na volanu logitech momo , sve mi je manualno i bez pokazivaca smerova slusam suvozaca(tako mi je lakse)
Sva vremena su vozena sa Mitsubishi lancer evo VII , sve standard bez menjanja setup-a(natural!)

Sto se tice staze Joux Plane- moje vreme je 5:45.94
Asfalt opet cote d abroz 2:36.50
Joux Verte 5:07.06
Pre otprilike nedelju dve odvozio sam i finsku misleci da ce biti snega(iz fazona)
Neka moja vremena!
S1 KAIHUAVAARA 4:05.60
S2 MUSTASELKA 5:14.19
S3 SIKAKAMA 5:55.68
S4 AUTIOVAARA 3:41.70
S5 KAIHUAVAARA II 4:02.00
S6 MUSTASELKA II 5:19.90

Imam svaki replay od odvozenih staza(razmena,konsultacija..!)

p.s Bojane cmr2 sam vozio pre otprilike 3-4 god , i veoma sam kidao asfalt(koliko se secam!)Imao sam negde zapisana vremena ali neznam tacno gde mi je to sad!
Mani se cmr-a vozi bolje rbr i nabavi neki volan!
Pozdrav!

Brate marko ti to kidas :).
Ja nikako da se odlucim da igram nesto sto nije asfalt jer mi nekako asfalt najtezi pa me zato privlaci.
Ja inace vozim Xsaru meni nekako najbolje prijanja.

Poslednja izmena:
Bojan Novakovic je napisao(la):
Samo jedna rec... Bolesnici.
Nije to bas tako!Drkaju setup dok ne naprave arkadu od voznje i onda kasnije bukvalno mogu voziti na tastaturi!
Skinuo sam ja sve te replay-e i znam o cemu se radi!
Tako da se ja uopste ne nerviram zbog boljih vremena koja nisu prirodna!(vidi se i po samom nacinu voznje)E kad bi zapravo tako vozili ili kada bi se zapravo takav auto mogao ponasati!Sve su to samo paljevine , da ih stavimo na crtu da vidish kako bi duvali!
Ja sam uvek za prirodne stvari , znaci nista modovanja!
p.s.mogao bih i ja da sedim i drkam setup do sutra ali nemam zivaca , i na kraju cemu sve to?Nevezano za ovo u lfs-u sam odvozio bolje vreme nego sto sam nasao na netu!
Poz..

U je*ote Marko, poprilicno si dobar, koliko dugo vec igras Richarda...?
Onih mojih 6.06 na Joux Plane je bilo posle jedno 3, 4 nedelje igranja Richarda(ali ne svaki dan, mozda pola sata, sat dnevno)...
Jesi menjao setup kola ili nesto, meni je sve na default, vozim Subaru 04, volan mi je Automatski, jer mi je stvarno pretesko na Manual, vec ovako previse razmisljam, i prevelika je koncentracija, tako da mi je Manual tezak, ali verovatno mozes bolja vremena postici.. ne znam probacu...
Inace volan je Logitech Wingman Formula Force GP..
Poslacu jos neke rekorde samo da se malo vratim u formu, zato sto sam reinstalirao Windows skoro a nisam sacuvao rekorde....

Boris Lozac je napisao(la):
....volan mi je Automatski, jer mi je stvarno pretesko na Manual, vec ovako previse razmisljam, i prevelika je koncentracija, tako da mi je Manual tezak, ali verovatno mozes bolja vremena postici.. ne znam probacu...

Vidi ga ovaj, znaci ti samo stiskas pedale. Ala ti je fazon da koristis automatski volan, ja i marko umresmo okrecuci volan manualno. A jesi li probao da stavis menjac na manual, tako se postizu bolja vremena.

Poslednja izmena:
MarkoJ. je napisao(la):
E ovako , ja trenutno vozim rbr na volanu logitech momo , sve mi je manualno i bez pokazivaca smerova slusam suvozaca(tako mi je lakse)
Sva vremena su vozena sa Mitsubishi lancer evo VII , sve standard bez menjanja setup-a(natural!)
Borise rbr nisam vozio jedno 2 nedelje , i kada sam video Bojanovo vreme morao sam pogledati svoje koje je tada bilo bez zezanja 6:06.94!
Setio sam se da tu stazu nisam vozio mozda par puta , i onda sam seo i povratio se za nekih 1/2 sata i napravio ono vreme!
Inace rbr imam mesec do dva ne vise!
Poz...
p.s.mozemo razmenjivati utiske replay-e , mozda popraviti svoju voznju , ko zna!

Ti si neki saljivdzija ovde....jesi normalan, radim danas do 22 h, od 9 jutros, po*izdeo sam!... ne znam ni sta pricam...... video bi tebe i tvog VOZACA dok ti daje instruckije, kako bi vama bilo.... ;)

Ma GPL je najjaci trip sto se tice jurnjave za vremenima. Uzmes GPL Replay Analyzer,pa lepo satima proucavas idealne putanje.

Ti si neki saljivdzija ovde....jesi normalan, radim danas do 22 h, od 9 jutros, po*izdeo sam!... ne znam ni sta pricam...... video bi tebe i tvog VOZACA dok ti daje instruckije, kako bi vama bilo.... ;)

Ovo je naravno upuceno Bojanu... ;)

Ja i moj vozac se slazemo super :).
Eh da nije ovakvih ko sto smo ja i ti, ovde bi bilo dosadno :).

Ajmo ljudi saljite rekorde za Francusku, ovaj Marko je zasad najbolji, ali videcemo kad dodjem kuci... ima da govorim instrukcije svom suvozacu brzo kao nikad do sad... ;)

Evo bas sada sam se vozikao u francuskoj i malo skinuo vreme na Joux Plane - sada je
5:42.98!(ima par izletanja,i udaranja u ogradu , mislim da je moglo negde oko 5:40)
Poz..
p.s. zar niko ne igra rbr!?Saljite svoja vremena(ne necija tudja ili najbolja na netu)!Ili mozda nesmete ?
Ajmo nesto drugo ovaj asfalt je uzas na volanu!Auto kad zabaci cao miske!(puno mi podrhtava,probao sam na tastaturi i mnoogo lakse , kad naravno nista ne osetish!
Jos jednom Pozdrav!

Poslednja izmena:
Vidi ga ovaj marko, alo bre, dosta si nam kompleksa nabacio, prekini sa tim vremenima, sacekaj da te stignemo :D.
probacu ja sneg malo da vidim kako ide. Javljam sutra rezultate.

Ok!
Ja cu sutra poslati vremena iz japana!

Evo ovako Finska:
S1 4:10:05
S2 5:3:70 (samo dva puta odvozana)
S3 6:07:01

Jebi ga, nemam volan ali to je to za sad od mene, ove druge tri cu malo kasnije.
Ajde i ti Borise malo vozi sneg, znam da ga ne volis ali veruj mi da je strava. ma da bih i moga jednom kad krenes na posao da mi doneses volan ovde kuci da pikam malo :). Ipak sam samo 100m-a od tebe, ne mozes da kazes da ti je tesko da nosis:).

Poslednja izmena:
Da li je moguce da RBR je toliko zahtevan ili je moj komp los? Da li postoji neka fora? Igra mnogo secka i nemoguce je da mogu da igram Mohaa Pacific a Richarda ne .

AMD Barton 2600+ , Asus A7n8X , 2x256mb DDR Kingston , Asus Fx5200 128mb 128bit ...

Zasto niko ne daje vremena za CMR04 ???

exr je napisao(la):
Zato sto je ****** !:p :p :p
Sto se tice seckanja , u kojoj rezoluciji , na kojim detaljima?

Poslednja izmena:
Bojan Novakovic je napisao(la):
Evo ovako Finska:
S2 5:3:70 (samo dva puta odvozana)
Da li je to vreme 5:30 ili 5:03!
Ako je 5:03 hocu replay posto tesko da si mi tu skinuo 10sec a ja tebi svuda oko 10sec!
Poz...

Evo malo i teskog Japana!
S1 8:00.97
S2 5:18.21
Toliko od mene za sada!
Poz...

Joux Plane 5:58 zasad, tek sam se vratio u formu, ovo je posle jedno 2, 3 sata igranja posle duze pauze, dok sam igrao glupi NFSU2...
Inace da kazem da mi je patch 1.02 totalno sje*ao igricu, seckala je mnogo i restartovao se kompjuter posle 2, 3 minuta igranja, ne preporucujem ga, ko zna mozda je samo kod mene tako, reinstalirao sam igru, i sad je sve OK...
Sto se tice zahtevnosti, meni na Bartonu 2500, 512/400mhz Kingston, Asus A7N8X-X, Asus 9550 ge, 4.4 catalyst, radi sve na High na 1024, osim onih sto ima da se stiklira, i frame-ovi su oko 30 fps, zna da padne i do 22, 23, mislim da je to do starih drivera, nemam pojma....
Marko jos par sati igranja i stizem ti rekorde... ;)
Moram da priznam da si prilicno dobar, jeste da imas duplo skuplji volan, ali opet... ;)

MarkoJ. je napisao(la):
Da li je to vreme 5:30 ili 5:03!
Ako je 5:03 hocu replay posto tesko da si mi tu skinuo 10sec a ja tebi svuda oko 10sec!
Poz...

To je 5:31 progutao sam jedinicu.. Zar si mislio da cu na tastaturi da te oderem :).

exr je napisao(la):
Da li je moguce da RBR je toliko zahtevan ili je moj komp los? Da li postoji neka fora? Igra mnogo secka i nemoguce je da mogu da igram Mohaa Pacific a Richarda ne .

AMD Barton 2600+ , Asus A7n8X , 2x256mb DDR Kingston , Asus Fx5200 128mb 128bit ...

Sigurno ti nije do hardvera jer meni na XP-u 1700+ sa 512Ram-a i ATI 9550 radi kao lud. Na High podesavanjima ali sve ostalo iskljuceno (od one tri opcije) i na particle quality off.

Jos malo teskog japana!
S3 5:11.88(veoma zahtevna i teska staza po meni!)
S4 3:04.55
Poz..

Ma ona je malo zeznuta jer predugo traje i zahteva maksimalnu koncetraciju. U japanu je najbitnije da pratis sta ti govori vozac... tj suvozac :). Tacno se zna kad kaze "flat" ne kocis kad kaze "easy" moras malo i tako dalje. u sustini nije teska za voznju kao francuska ali brate zahteva mnoooogo koncetracije. moja vremena iz japana dolaze sutra. Pozdrav.

Resio sam problem . Drajveri su u pitanju , sto stariji to bolji . Uskoro stizem sa vremenima .

I meni se glupirao Richard sa 4.10 catalystima, gubile se texture, ne znam kakav je sa novim 4.12...??
Saljem i ja nova vremena kad dodjem sa posla...

Marko aj posalji Replay od tvog Joux Plane rekorda, da vidim gde grabis ti te sekunde... ;)

Marko aj posalji Replay od tvog Joux Plane rekorda, da vidim gde grabis ti te sekunde... ;)
Borise posalji mi na pm tvoju e-mail adresu!
Pozdrav!

Vrh Dno