NTMcse je napisao(la):DFI LAN Party NF2 UltraB je ubedljivo najbolja ploca.
Neznam da li moze da se nadje u Srbiji ali ako moze nemoj da oklevas.
NTMcse je napisao(la):Pazi u Fr joj je cena sasvim normalna.
Steta ako je skupa, odlicna je to ploca.
Ako negog zanima lostcircuits ima odlican review te ploce
http://www.lostcircuits.com/motherboard/dfi_nfii_ultrab/
Nisam siguran da ima puno epoxa i abita koji idu na 265 FSB Aco zato idalje mislim da je NFI bolja ploca ne znam da li si je probao, ali veruj mi ja bolju NF2 plocu do sada nisam video
Potpuno se slazem sa tobom! Jedino sto lokalni diler koji uvozi DFI ume da zabiberi cenu.NTMcse je napisao(la):DFI LAN Party NF2 UltraB je ubedljivo najbolja ploca.
Neznam da li moze da se nadje u Srbiji ali ako moze nemoj da oklevas.
Kako ti mozes u istom thread-u gde se pominje DFI Lan Party rev B, a inace se prica o *najboljim* plocama za AXP... da pomenes Mercury?ToxiC je napisao(la):a mercury KNU400X-l !!!!
ima jako dobar opis u novom Digital-u (by Delimir) cena 55e kontakt Ada Computers!!!
A šta fali tom mercury-ju, ne računajući dodatnu opremu?CAR je napisao(la):Kako ti mozes u istom thread-u gde se pominje DFI Lan Party rev B, a inace se prica o *najboljim* plocama za AXP... da pomenes Mercury?
Jel' moze taj Mercury 250-260 MHz FSB?Vojkan je napisao(la):A šta fali tom mercury-ju, ne računajući dodatnu opremu?
Moze!!!Vojkan je napisao(la):260 možda ako mu ti dopišeš u BIOSu.
Jel može 8RDA+ 250?
ClockGen, shinko... ClockGenVojkan je napisao(la):Zar nije max u BIOSu 250?
Anyway, nije ni mercury mnogo ispod toga, ipak su to 99% iste ploče...
moja asus e-deluxe i barton 2600+neznam za probleme.sve su to dobre mob.epox 8rda+ je dobra i jeftinija,mozda je best buy :banana:||NeX|| je napisao(la):Mislim se da koij od 2500+,2600+,2700+, 2800+ da uzmem, ali druga stvar jeste da razvoj Athlon XP ploča nisam nikako pratio, pa može li neko ukratko navesti neki Top5 ploča za njih?
Ma jel' tako? :ddelimir je napisao(la):Ma najbolje ploca za Socket 462 je ABit NF7-S 2.0. Oko toga nema sporenja. Mozete nastaviti diskusiju na temu: "Koja je najbolje ploca za Athlon XP, posle ABit NF7-S 2.0"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari