Šta je novo?

Najbolja Multiplayer Pucachina

filipenko je napisao(la):
Quake je ekvivalencija realnosti :d
Jedino ako ne misliš da je u Quake-u skoro nemoguće da neki pacer ubije iskusnog igrača, što je baš izraženo u Quake-u. Tu se slažem.
ne mnogo izrazeno, nego je NEMOGUCE!! :D,ali o5 naravno sve je moguce!!! ali koliko se ja secam Cs-a dok sam kao igrao sa burekom u ruci i coca-colom u ustima delio head-shotove shakom i kapom kako???????? ni sam nisam znao,jer opalim metak maltene na sasvim suprotnu stranu,kad ono head-shooT :p nice.... je mnogo po meni nerealnije nego Cs,kod q3 gde posaljes raketu,sta god bilo tu ide,nema lazi nema prevare,imas dva cheata koje mozes oman proveriti kad izchitava mapu "DEVMAP".....blbl... al' dobro stvar ukusa,koji i dan danas gustiram!!!

diviner je napisao(la):
Znaci svasta ove novajlije znaju izvaliti...CS ima jedan od najoptimizovanijih MP kodova, a algoritam za kompenzaciju pinga (kasnjenja koje u igru unosi konekcija koja se koristi) je posebna prica. Igram COD2 i ako imas ping preko 100 ne mozes nikoga da pogodis (nema sanse da mozes parirati i najgorem igracu), dok je kod CS i sa 180-200 (preko modema) igrivo u potpunosti. Takodje ponasanje oruzja i kretanje je dosta realno, i sve je dosta dobro uravnotezeno...Imperativ je dobra taktika kada se igra timski.

COD2 mi je trenutno jedna od najboljih igara (fazon sa nisanjenjem unosi jednu totalno drugaciju dimenziju u FP multiplayer) i ujedno igra koju u poslednje vrijeme igram cesto. Pomalo mi idu na zivce bombe koje nemozes nikako tempirati (kako god ih bacis, neprijatelj ima i vise nego dovoljno vremena da pobjegne od iste). Bombe su u MOHAA i MOHBT zakon...
skaces sa teme na temu,kakve veze ima ping,sa temom na kojoj ucestvujes!?

Covek hoce sve da prikaze kako on to vidi. Najjednostavnije resenje za ovo je VOTE!!!

glas za CS 1.5

MOH - ubedljivo najbolja za MP
COD
COD2
BF 2
BF 1942

Poslednja izmena:
xeexe..zato sto je sucks ili ljudi nemaju makine da je poteraju :D ceka se naki mod,pacth koji kako cujem na putu je pa ce i on da zablista!!! :D

Battlefield 1942.

Kole' je napisao(la):
nije da "pljujem" po igrici aLi Cs je za moronska igrica nadam da ce te se sloziti sa mnom,skroz nerealna.a to nemislim da odevanje igracha :D

q3 rullz!!!

hehe a q3 je realna???? Znaci - pljujes po igrici :p
Koliko god da ne voleli CS zna se da nijedna ne moze da se poredi s njim. Glupo je nazivati moronskom, igricu za koju je cuo cak i onaj koji nikad nije video tastaturu.

BF2 bez imalo razmišljanja!

Samo Ut I Deck 16 !!!! Deck 16 Kiselina & Atomska !!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nazad
Vrh Dno