Šta je novo?

Najbolja kartica

nitogen

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2005
Poena
304
Koja je najbolja kartica do 100 evra.. NOVA
Gde to moza da se nadje..
:cigar:

Sta te tacno interesuje? AGP ili PCI-E? ATi ili nVidia? Za sta ti treba, za igre ili za nesto drugo?

Ajde malo detaljnije, koju konfiguraciju imas, kakvo napajanje itd... Lakse ce biti preporuciti.

To je za drugaricu
Mrzelo me da vidim koju plocu ima
AMD Athlon(tm) XP 2000+
1.66 GHz, 256 DDR

za agp , to vec svi znaju da je do 100e best buy ati 9550ge (nekih 65-70e) i uz malo overkloka milina.........
odradice posao , a moze i da posluzi i za povremeno igranje i to u 1024 na medium/high detaljima :)
pozz!!

A moze da uzme i nV 6200 128 bit AGP, trebala bi da bude tu negde oko 100 eura. O poredjenju sa 9550GE nema ni govora...

Sta fali 9600 pro? To je bre best bay do 100 e za igranje, doduse, ali grafichke snage nikada ne manjka. :guitar:

Ako treba za modelovanje u opengl cad alatima, max-u i slicnom, neka nvidija, uradi malo search ima o tome nekoliko tema...

a sta ce drugarica da radi? :) da se neskida sa Doom-a? za nju, bez uvrede, i 5200 je OK ;)

Za rad u CAD/CAM isl programe, NVidia i tacka.
Za te i manje pare(cirka oko 75€) moze uzeti FX5500 sa 256MB i 128bit-nom magistralom!

Poslednja izmena:
i ja sam za A6200 (128-bitni naravno). sto se proizvodjacha tiche, leadtek je skuplji ali sam video da je onaj galaxy bash jeftin. jos ako moze da se moduje, definitivno best buy.

Nazad
Vrh Dno