Šta je novo?

Najbolja igra sa star trek tematikom?

MareBGD

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Vase preporuke?

Birth oh the Federation

master of orion u ST univerzumu

jos su ok i armada 1 i 2

StarFleet Command, po meni to su jedne od naj igrara iz ST univerzuma, pogotovo SFC3, koja je modabilna do bola. Pored ST Armada meni je skroz OK Elite Force 1 i 2.

Star Trek Bridge Commander - ja mislim da je jedina igra koja je svojom radnjom ispratila kvalitet serije ... Upravljas brodom - mada ne uopste ne deluje kao simulacija ... Sukob sa Kardasijancima i jos jednom interesantnom rasom ... Ako si za nesto brze, onda svakako ide preporuka Elite Force-u.

ako si za krljanje u svemiru, onda Starfleet COmmand 3, ja sam "oba tri" dela igrao do iznemoglosti...

ako si za avanturu, ja preporucujem staru Startrek The Next Generation (valjda se tako zove)

Pffff na kraju cu morati sve da ih probam :) Hvala vam!

Ima li ko Starfleet Command i Star Trek Bridge Commander? :)

ja igrao Elite Force...Super atmosfera...i jedan i dva...ako ima drugi deo :)
ili je nesto slicno, isto u ST univerzumu...

Poslednja izmena:
Elite force 2 je super, jedino su kraj *****ali.
Prvi deo je najveci smor

Šta ti se ne sviđa na kraju Elite Force II?

Poslednja izmena:
Po meni je StarFleet Command ubedljivo najbolja igra koja se bavi simulacijom brodova a najbolju radnju od svih star trek igara koje sam igrao ima Armada.

I ja obožavam Star trek, ali prave igre izgleda da nema. Grafika je smešna u svakoj, kao da je svaka pravljena osamdesetih.

Dobro, preterujem malo, ali prosto mi je neverovatno da nije izašla nijedna dostojna igra Star treka. Jedva čekam Star trek online, valjda će to biti nešto dobro konačno.

DusaN je napisao(la):
Birth oh the Federation

master of orion u ST univerzumu

jos su ok i armada 1 i 2

Birth of Federation se jednostavno ne sme propustiti ako ste imalo ST fan, odlicno odradjena konverzija moo sa par primesa...

Meni je najbolja 3ps/fps sa Deep space9 tematikom u Unreal Tournament engineu... zaboravio sam tacan naziv!

Star Trek Bridge Commander, definitivno. Treba malo navikavanja na to da komande posadi izdaješ shortcutima ali kad ti ovo uđe u prste, stvarno se uživiš u ulogu.

Zvezdane Staze Komandant mosta! Em je originalan, em gameplay prilici serijalu, em je odlican!
Odmah iza nje je svemirska simulacija "klasicnijeg" tipa, Klingonska Akademija. U njoj se vodi brod/eskadron teskih svemirskih krstarica, kompleksna je igra i nimalo jednostavna. Posebna poslastica je fantastican video materijal za koji je bio angazovan sjajni glumac stare garde Kristofer Plamer koji je glumio generala Chan'gha u filmu Star Trek The undiscovered country. Njega glumi i ovde. Prica je sjajna!
Eventualno Elitna Sila 1 i 2, ko bas ne moze bez fps akcije.
Rodjenje federacije je izvanredna potezna strategija, ali je toliko stara da se zaista ne usudjujem da je preporucujem bilo kome, napljuvace me
E sad, najkontroverznija igra od svih pomenutih po mom misljenju je Komanda Zvezdane flote. Ja je nikad nisam mirisao, ali je malko specificna pa je treba probati i videti licno

Ja sam igrao samo Armadu 2, Sasvim ok RTS. Jedinice su solidno izbalansirane, resursi i razvijanje dobro smisljeni. Igrali smo je i u mrezi.

Nedjo je napisao(la):
Meni je najbolja 3ps/fps sa Deep space9 tematikom u Unreal Tournament engineu... zaboravio sam tacan naziv!

Slažem se, odlična je ...

Inače, pun naziv je "Star Trek Deep Space Nine: The Fallen".

Da pohvalim još dve koje nisu uopšte spomenute:

1. Star Trek: Away Team
(tipa Commandos, Desperado i sl.)

2. Star Trek: Hidden Evil
(starija igrica ali za svakog fana nezaobilazna)

Poslednja izmena:
Da, zaboravio sam na Armadu i Otposlat Tim.
Armada je dobar rts ali posle nekog vremena brzo dosadi jer je svaka misija ista. A ni interfejs mi se ne svidja, pretpostavljam da bi mnoge odbio. Tu je i dosta fora koje jedva kapiraju i ljudi koji su pratili seriju a kamoli neko ko nije.

Otposlat tim je totalno u fazonu Komandosa, da ne kazem njegov klon. Vodi se tim koji treba da uradi to i to bez da ga neko primeti i slicno. Veoma dobra igra. Jedino moze covek dobro da se iznervira kad negde na sredini misije kad taman misli da je nesto dobro odradio detektuje ga nesto sto on nije ni u snu percipirao kao pretnju, neki skener ili detektor za koga niko nije siguran da li je detektor, otirac za noge ili vrh usisivaca :)

Fallen mi se nimalo nije svideo, daleko je bolji bio Klingon Honor Guard, mada mislim da to ne moze nikako da se danas pokrene. Naime Klingonska pocasna straza je pravljena na Unreal 1 endzinu, izasla je kratko posle njega i mislim da, cak iako bi se instalirala na danasnje masine tj. os-ove ne bi radila sa danasnjim kartama sem mozda u nekom windowed modu.

Skriveno zlo (hidden evil) je bila avantura, a za to nisam kompetentan.

Nisam nikad mogao da podnesem star trek, ali u zadnje vreme gledam redovno na tv-u ovaj zadnji serijal (st-enterprise nešto) što se dešava pre onih ranijih, koliko sam shvatio...

Zanima me koja je zadnja igra iz ovog serijala (ne bih da igram one matore sa lošom grafikom)...

Poslednja izmena od urednika:
uskmarko je napisao(la):
Nisam nikad mogao da podnesem star trek, ali u zadnje vreme gledam redovno na tv-u ovaj zadnji serijal (st-enterprise nešto) što se dešava pre onih ranijih, koliko sam shvatio...
Zanima me koja je zadnja igra iz ovog serijala (ne bih da igram one matore sa lošom grafikom)...

Da, taj serijal na TV-u je prva stvar koja je napravljena sa tematikom Star Trek-a. Meni je simpatičan jer je baš u pionirskom fazonu. Nepoznata glumačka ekipa, sve im je novo i nepoznato. Tek eksperimentišu sa onim što smo navikli da gledamo u kasnijim serijalima. Ma sjajni su.

Što se poslednje igre tiče, e tu stvarno nisam siguran. Pogledaj sve postove u ovom thread-u pa odaberi nešto što misliš da će ti se svideti.

Poz.

Nazad
Vrh Dno