Šta je novo?

najbolja AM2 ploca

nikola.pg

Slavan
Učlanjen(a)
04.12.2006
Poena
319
po vasem misljenju koja ploca je najbolja za AM2 (590 chipset) - osim asus Crosshair-a!!??

Poslednja izmena:
Asus striker je ploca za intel procesore :d :d

Najbolja AM2 ploca po meni je Foxcon C51X ,drugo mesto DFI LP590 SLI,trece Asus Crosshair

KOjeg crnog Strikera imas ih dva komada za Intela tj. kod Asus Overclockerske ploce su zastupljen cini mise 1:5 za Intel.
TJ. dogovor je
ASUS Crosshair
ili mozda
DFI LANParty UT NF590 SLI-M2R/G

mislio sam na Crosshair a reci mi kakav je taj foxconn?

Da i mene interesuje kakav je taj Foxconn je vidim da ga ima negde po fatamorganskoj ceni , pa kakvog su kvaliteta foxconi uopste kao brend???

U dve reci:Foxconn rula! (ali bukvalno)
MB SocketAM2 nForce590SLI, Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H PCIe/DuaDDR2/FSB2000/SATA2/RAID/GLAN/SB7.1/1394

Reference design,najmanje problema od svih ploca za AM2 podnozje,SLI mogucnost,extra opcije za OC.Samo je chipset hladjenje nesto losije reseno,ali nista strasno(skida joj 1%,da ne bude 100% ocena 🙂 )

Da dodam, asus m2n32 ws pro, 8-phase power design, FSB tera celih 400mhz, pored standardnih 6x sata i 1x ide tu je marvell onboard chip sa 1x ide i 3x sata sto znaci da mozes prikaciti ukupno 13 diskova od kojih 4x ide (malo li je?), 1x pci i 2x pci-x slota koji su pci 2.0 kompatibilni (3.3V i/ili 5V) sto prakticno znaci da u plocu mozes da ubodes 3 pci kartice. Kao i m2n32 deluxe, tu je heatpipe hladjenje za north bridge, south bridge i mosfete, esata konektor, budjavi ADI integrisani zvuk, 2x firewire i 10x USB, dual lan i dobar bios. U asusu kazu da je workstation serija maticnih ploca "umesena" od najkvalitetnijih komponenti (ajd da im verujem) kao i da poseduje odlicnu kompatibilnost. Sve u svemu ja sam zadovoljan plocom.

http://www.digital-daily.com/motherboard/asus_m2n32_ws_pro/

Ako si vec kupio i ugradio tu GA plocu,onda nemoj da menjas.Foxconn jeste bolji,ali ipak je za*ebancija menjati plocu odmah posle kupovine .

najbolja AM2 ploca a da SLI nije obavezan, je ona koja ti dozvoljava odlican OC a pritom je izuzetno jeftina.

npr. BIOSTAR NF520-A2

Sve preko 50-60eura za AMD je bacanje para, kad za te pare ima ploca za INTEL, jos C2D i da puca.

Aj, zdravo.

Nazad
Vrh Dno