Šta je novo?

Najaci HEROJI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
20.02.2006
Poena
309
:exploder: Po vama ko je najjaci heroj u Warcraft III.:rupa:

Poslednja izmena:
E ali stvarno...najaci se pise sa 2 j...dakle najjaci...
mislim...strasno

Warden...

Arthas i onaj njegov nenormalni mace.
Steta sto je odlepio na kraju. :mad:
Definitivno, Arthas. :-devil-:
Illidan je mocan, ali je Arthas, Arthas.

Poslednja izmena od urednika:
Pa zbog Artasa sam i odigrao celu igru |tj. zbog izvanrednih animacija izmedju nivoa, sa pocetka i kraja obe igre| kada je na kraju frozen trona stavio lich-ovu kacigu odlepio sam....kada ce nastavak da se Deth Knight i ja ponovo sretnemo....

Arthas definitivno...

Void je najjaci, a i soul keeper i sirena :D Mada i vuk i NS otkidaju :D

:d

mastercula je napisao(la):
Pa zbog Artasa sam i odigrao celu igru |tj. zbog izvanrednih animacija izmedju nivoa, sa pocetka i kraja obe igre| kada je na kraju frozen trona stavio lich-ovu kacigu odlepio sam....kada ce nastavak da se Deth Knight i ja ponovo sretnemo....

Čuj zbog Arthasa? Pa valjda zbog priče koja je neću reći najbolja...ali je jedna od najboljih!

Bad MF je napisao(la):
Void je najjaci, a i soul keeper i sirena :D Mada i vuk i NS otkidaju :D

Pandaren Battlemaster! Em je jak kao strvina, em je debeo i zadrigao, em ima bruka mnogo helta, em ima thunderclap koji sve uspori za 55% i za movement i za attack, em ima 24% dodge i 20% kritikal, em ima ono zapljuvavanje pivom koje uzrokuje 75% miss protivničkom heroju (i vidi ga ako uđe u wind walk dok traje) em što ne može da zagine jer se podeli u 3 pande. Zadrig'o!

Pandaren Battlemaster! SESTI NIVO OTKIDA ON JE MOJ OMILJENI HEROJ SAMO ZBOG TE OSOBINE.

filipenko je napisao(la):
Pandaren Battlemaster! Em je jak kao strvina, em je debeo i zadrigao, em ima bruka mnogo helta, em ima thunderclap koji sve uspori za 55% i za movement i za attack, em ima 24% dodge i 20% kritikal, em ima ono zapljuvavanje pivom koje uzrokuje 75% miss protivničkom heroju (i vidi ga ako uđe u wind walk dok traje) em što ne može da zagine jer se podeli u 3 pande. Zadrig'o!

I meni je panda bio omiljen kad je imao crit 3x, a sad sa 1.4x mlitavo je to...

Ehem, mislim da se zove Pandaren Brewmaster... Inace ja kao zadrti orkovac :) najvise sam koristio Far seer. Sta da radim, volim dzukce :)

Mi mislimo na Dotu, tako da zaboravite. U običnom Warcraftu wardenka, bez konkurencije. U doti nema loših heroja, ima samo nadmoćnih kombinacija :)

starac je napisao(la):
Čuj zbog Arthasa? Pa valjda zbog priče koja je neću reći najbolja...ali je jedna od najboljih!

Pa naravno da je zbog price ali da nije Artas-a i njegove sudbine, kada je uzeo onaj ukleti mach, nebi to bilo to!!!! :)

filipenko je napisao(la):
Mi mislimo na Dotu, tako da zaboravite. U običnom Warcraftu wardenka, bez konkurencije. U doti nema loših heroja, ima samo nadmoćnih kombinacija :)

HoHoHo :)

Inteligence heroji su najjaci :)

Jok, intelligence heroji su najpametniji :D

blade masta u undendedovima odlicna kombinacija!?!? posto volim blade,a igram sa undead! :)

Deamon Hunter :smash: je dobar svidja mi se njegov 6.nivo (otkida) :-devil-:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno