Šta je novo?

Naj Symbian programi

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Shta od Symbian programa najcheshce koristite i koji su po vama najbolji (must have)! Video sam slichan thread na mediaplace.nl pa me interesuje shta se ovde vrti! Bilo bi fino kada bi mogli da napishete i objashnjenje za shta program sluzi! Pochetnik sam u Symbian vodama (od pre par dana imam 6600:d) pa bih voleo da chujem shta treba imati ;)

1. File manager
2. Opera
3. Tracker
4. Photo Editor
5. irRemote
6. Booster
7. Footy Scores

Moji omiljeni (SE P800)

1. Philipsov video recorder (neograniceno i kvalitetno)
2. FExplorer - wincomander za symbian
3. FSCaller - slika onog ko zove preko celog ekrana
4. Handy clock - dobar sat
5. 5-6 igara - omiljena Mosquitos - ne samo da igras vec izgledas kao poslednji *****

Uglavnom experimentisem...

Slazem se sa gore potpisanima, i dodao bih Agile Messenger 2.0. Ali retki korisnici Triliana na ICQ nalogu vam nece videti poruke kada sa njega chatujete, zato obavezno koristite i Mirabilisov ICQ Alpha 1.0

byMaX je napisao(la):
... Ali retki korisnici Triliana na ICQ nalogu vam nece videti poruke kada sa njega chatujete, ...
Da, tu Max pre svga misli na korisnike najboljeg All-In-One Chat programa na svetu - Trillian 2.01 Pro koji jede malu decu po potrebi... :smoke:
Salu na stranu, ovo je tacno, problemi prijavljeni i na nekim stranim forumima!

Ortak koristi trillian i kaze da dobija poruku u nekom mnogo chudnom formatu...prvo kaze ide gomila znakova pa na kraju neshto shto sam ja napisao! A sa ICQ-om imam nekih problema :(Chini mi se da je prijavljivao da je loshe ukucan serijski ili tako neshto :)

Marti Misterija je napisao(la):
Da, tu Max pre svga misli na korisnike najboljeg All-In-One Chat programa na svetu - Trillian 2.01 Pro koji jede malu decu po potrebi... :smoke:
Salu na stranu, ovo je tacno, problemi prijavljeni i na nekim stranim forumima!

Taj trilian ima sve zivo, i od svakog pojedinachno ima boljih programa :D

Hvala Skautu za link

Ximplify Opman - sredjuje Operator Logo
Ximplify SeleQ - File Manager
Philips Camcorder Pro - A MUST HAVE za sve sa symbianom
MGS - Odlican Game station
DEvMan - Device Manager
sTools - System Tools
Photographer - Zoom, maske, panorama mode, mirror mode, odlican Kamera program
FlexiCam - ima odlican zoom
Black list - ime kaze sve
Ako iko od vas koristi Smart File Manager, dajte mi "funkcionalnu" verziju koja radi, jer moja se nesto zaglupljuje. Mislim da je to najbolji File Manager za seriju 60

pitanje za Delimira:

Kakve su sanse da mi narezes to sto imas od programcica za S60 telefone??
Poslao bih ti na PM ali nema u opcijama, pa moram ovako...

POZ!

jel imate neki emulator za Game Boy Color ili Advanca, onaj sa AIVA ne radi (odnosno, ne radi link)

Aj malo da dignem thread iz mrtvih :)
Trenutno imam na telefonu (i uglavnom koristim):
AgileMessenger (mada bih voleo neki bolji onlyICQ program - ako neko zna neka kaze - za 6600)
CallControl
UltraMP3
IrRemote
FExplorer
FSCaller

E sada, meni ni jedan program za snimanje nikako nije hteo da radi - uvek neke greshke. Videcu sada ovaj novi ETI na aiva.net-u.

Takodje mi treba neki program sa kojim bih mogao da pregledam i editujem Excel fajlove. Trenutno imam MicroCalculator ali on ne moze da chita excel fajlove! Ako neko zna, neka pishe !

Ajde majke ti posalji mi na priv gde ima da se skine taj mp3 player ja imam 2 i jedan trazi krak a drugi nece da radi :)

Pomozite,
Ajde neka neko da link za FSCaller, nigde nemogu da ga nadjem.

Poz.

Osim gore navedenih:
Photofusion - odlican program za fotografisanje i ima opciju warpovanja slika u real time-u, ispadne nesto jako smesno od prijatelja i poznanika LOL

Remote S60Pro - cool stvar npr za kucanje sms-a i icq-a

nIcq - za icq

Anti-Mosquito i Lie Detector- ova 2 me jako interesuje da li zaista rade :)

SmartMovie, Resco Viewer

Za lie detector sam cuo da ne radi (mislim, ocekivano, ne znam sta bi ste vi!!!) A anti mosquito, cekaj leto, pa ce da bude vristanje u glas!

Za snimanje video zapisa koristim Camcorder Pro, ali kada prebacim fajlove na komp ne mogu da ih pustim ni preko Real playera ni preko Nokia MM plejera. Ne mogu cak ni da ih konvertujem putem Nokia MM Convertera. Resenje?

FM Radio?

Jel postoji neki prog za n6600 koji omogucava FM Radio ne nesto slicno kao onaj AVEC radio sa kojim preko gprs-a ide streaming radio, nesto za obican fm. P.s. cuo sam da ima i nekih programcica za TV? I ako nekom treba neko programce fscaller i tome sl imam ih gomilu neka trazi na pm imam i dosta igrica

Anti-mosquito radi,proverio sam u basti kod ujaka(V.M. Lug),ne guta bateriju,ali spasava samo jednog coveka...fina stvarchica

Vrh Dno