Šta je novo?

Naj PS2 igre

• Začetnik teme Začetnik teme Mudri
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najbolje voznje na PS2 su Gran turismo 4, Enthusia professional racing
i WRC evolved..

Richard Burns Rally je sjajna vožnja, pod uslovom da imaš debele živce 🙂...

GT4 definitivno, i ako hoćeš da se malo opustiš onda nešto jednostavno kao Carbon...

Da, to je taj kao na PC-u i u pravu si, pre neki dan sam ga probao samo sa joypadom i mogu reci da je veliki izazov voziti ga tako. Ali nije nemoguce, posle nekoliko dana vec sam se navikao.

Od vožnji uzmi Gran Turismo 4 i Burnout 3,
jedno je totalna simulacija, drugo je totalna arkada.

Pa kad se smoriš perfekcionizma GT4, uživaš u spektaklu eksplozija
i sudara Burnout 3.

Od drugih igara imaš SHADOW of the COLOSSUS,
sa fenomenalnom grafikom,
ondak odličan FPS zvani BLACK,
za zabavu ti je tu GUITAR HERO 1 i 2,
od tuča TEKKEN 5 i SOUL CALIBUR III.
Takođe, MGS 2, 3, OKAMI i FINAL FANTASY X i XII.
( XI je MMORPG )

Šta preporučujete od 3d akcionih avantura, sa manje akcije a više skakutanja po platformama? Recimo kao Crash Bandicoot za PSX?

Da, to je taj kao na PC-u i u pravu si, pre neki dan sam ga probao samo sa joypadom i mogu reci da je veliki izazov voziti ga tako. Ali nije nemoguce, posle nekoliko dana vec sam se navikao.
Ma ja i na volanu sa sve sedištem brzo izgubim nerve... jeste simulacija vrh, ali je igrivost 0 🙂...

resident evil 4. gow1 & 2,zone of the enders 1,2, GGXXslash, fatal frame 1,2,3, devil may cry 3, shadow of colosus, burn out 3, shaolin monks, dbz budokai, metal gear solid 1,2,3

Sve ovo trenutno ne vazi, jer prvo se prelazi God of war 2 🙂

Znate li kakve igrice za dvoje, tipa TEKKEN, Hogs of War ili PES, znaci bilo koji zanr samo da moze da se igra vs.

Poslednja izmena:
Sva četiri Mortal Kombata su OK (Armageddon, Deadly Alliance, Deception i Shaolin Monks) kao i malo stariji Street Fighter EX3 koji je po meni bolji od Tekkena.

voodoo_nbgd

Al zato uzmeš dobru staru Tekken trojku, u kojem je bio sidestep savršeno urađen, pa se uvežbaj i izazovi me...

Naj igre za Sony PS2 po vama su? Sta mozete da preporucite od voznji za ovu konzolu?

Od voznji GT4

Ostalo:

Black, God of War, God of War 2, Killzone, Ratchet and Clank serijal, Prince of Persia serijal, Fatal Frame 3, Resident Evil 4... ima ih jos 🙂

dsc00073st6.jpg

😀

Odigro sam nedavno TLOTR The Third Age, i bogami igra mi se izuzetno svidela, trazi dosta taktiziranja u bitkama sa teskim neprijateljima, jedino sto je zavrsna bitka malo jadna - mlatis se sa sauronovim okom :S: , a ja ocekivao maratonsku bitku pred kapijama mordora.

Na sve navedeno treba dodati Ace Combat i Onimusha serijale i obavezni Wipeout Fusion

Kada sam kupovao igre za PS2, vodio sam se po ovoj listi:

http://www.metacritic.com/games/ps2/scores/

Lista PS2 naslova poređana po srednjoj oceni izvučenoj iz
gomile kritika. Nema greške, svaki naslov je u svom žanru vrhunski.

GT 3 A-spec i Midnight Club 3 Dub Edition su po meni najbolje vožnje za PS2

@Zveki

Šta je bolje od Tekkena?????????

DragonBall Z Budokai Tenkaichi 2(za sada) je sigurno bolja igra,a za mesec dana izlazi
Tenkaichi 3,bice bolja igra i od Tekken 6,nije da ja ne volim Tekken,gledo sam film,igrao igru,
Jin Kazama je jedan od najboljih likova iz igara ikada.:wave:

Dragonball bolji od Tekkena?!!?!?

Nazad
Vrh Dno