Šta je novo?

Naj driver za GF4Ti4200

Spirit je napisao(la):
U BIOS-u! Ne znam koliko je moguce recimo Riva tunerom upaliti 8xAGP ako je iskljucen u biosu, mada onda ne vidim svrhu te opcije... pa da ne bi lupao glavu, upali u biosu... naravno, ako je karta 8xAGP, glup komentar al da posle ne bude... dodushe, ne znam sta bi se desilo da , recimo, 4x kartu poteras kao 8x, eto novog overclocinga :d

Abit Siluro... AGP 4X.
Ja i jesam mislio da se moze poterati na 8X.

U cemu bi bila fora potereati kartu koja je 8x na 8x ??? :S:
i da za to jos trebaju i extra driveri. :S:

E ... Spirit :smash:

Mom komsiji GeForce3 AGPx4 na AGPx4 ploci nece u AGPx4, nego samo u AGPx2...
A meni ako ne instaliram Intelove drajvere za plocu graficka se prebaci u PCI... ?!?

Ma Dark, ti si skroz pogresno skontao... Recimo da taj 8x AGP nema veze sa ovom pricom, poenta je u vec navedenom... Ako ti to ne treba, cool, nema sta da se cimas

?

Spirit je napisao(la):
Pa jedino sto meni pada na pamet je 8xAGP ;)

Ne cimam se ja, vec ti dezinformises forum. :smash:

kako god... :trust: :wall:

CuBe-O je napisao(la):
Necu se praviti pametan da kao kontam sta si upravo rekao.recicu samo:vatafakiz 780XGL (8x)?Salim se,bez uvreda.Da to nije mozda neka profesionalna varijanta GF-a?Kakve su prednosti kad kartica radi tako?

Kao sto rece Spirit to je to, e sad koliko je poboljsanje? to je najvece pitanje
za mene licno bez odgovora, jer nijednu pravu OpenGL nikad nisma video u zivotu (wildcat, FireFl, Quadro) osim na slici, ali jedno je sigurno, kad MAX, ili bilo sta drugo sto podrzava ovaj rad pokrenes, pod modovanom karticom i ovom obicno, razlika je cudo. cak i MX-evi koje sam modovao su fenomenalno rade, ortak ima Ti4800=>Quadro 980XGL i to razbija, neke scene koje ranije nisu ni mogle da se otvore kako treba sad rade
Sto se tice efekata, i ne vidim ih nesto previse, texturiranje i poligani rade opasno dobro

Ako je neko uspeo da moduje FX5900/5800/5950 u 1000/2000/3000 quadro
voleo bi da razmenimo iskustva, jer ja nisam ni probao, a ona objasnjenja koja sam nasao po netu su malo nejasna
POZ

Od juce sam ponosni vlasnik ASUS Ti4200 kartice ,) pa me interesuje da li je bolje staviti ASUS-ove drajvere koji se nalaze na propratnom CD-u (pise da su 'fine-tuned" i tako to) ili omega 53.03 (ili omega 56.72)? Trenutno imam 53.03 sa nVIDIA sajta. Hvala.

Jednom davno kupio ja 3DlabsFireGL1000 (ili tako nesto) karticu, razbijala je u 3ds Maxu, ali je zato quake2 isao uzasno sporo pa sam morao da je prodam.

Kron je napisao(la):
Od juce sam ponosni vlasnik ASUS Ti4200 kartice ,) pa me interesuje da li je bolje staviti ASUS-ove drajvere koji se nalaze na propratnom CD-u (pise da su 'fine-tuned" i tako to) ili omega 53.03 (ili omega 56.72)? Trenutno imam 53.03 sa nVIDIA sajta. Hvala.

Ako hoces da juris rezultat u 3D marku onda 44.03,a ako to ne planiras onda gledaj da stavis sto svezije.BTW,omega driveri su mnogo bolje resenje od oficijelnih ali za ati kartice,dok to nije slucaj kod nvidie...

Optimus Prime je napisao(la):
Ako hoces da juris rezultat u 3D marku onda 44.03,a ako to ne planiras onda gledaj da stavis sto svezije.BTW,omega driveri su mnogo bolje resenje od oficijelnih ali za ati kartice,dok to nije slucaj kod nvidie...
najbrzi su 40.41 ili 40.72, pitaj Acu ;)
P.S. Ne bih da ga razocaram,ali pripremam se da "idem" preko 17000 :)

??

Optimus Prime je napisao(la):

Al' ga ti lupi .... :wall:
Omegini driveri su dobar izbor za NVidia kartice takodje.

Dobro, probacu prvo ASUS 6x.xx varijantu (na ASUS sajtu nisam nasao 5x.xx seriju, ako je uopste bitno), ovi na CD-u su 3x.xx serija (bajato), a ako ne budem zadovoljan idem na omegu. Mislite li da drajveri koje je proizvodjac kartice "udesio" za svoj proizvod zaista mogu da donesu bolje rezultate? :trust:

Ne. Skidaj lepo nvidijive genericke drajvere. 44.03 su dobri, a mozes da stavis i najnovije oficijalne...

Dark Angel je napisao(la):
Al' ga ti lupi .... :wall:
Omegini driveri su dobar izbor za NVidia kartice takodje.

Kao prvo ja nisam nista lupio,a ti ne bi trebao da se bahato frljas recima.Poenta mog posta je bila da su omega driveri dosta bolji izbor od oficijelnih kada su u pitanju ati kartice,dok su solidan izbor kada je u pitanju nvidia.

GoranM je napisao(la):
najbrzi su 40.41 ili 40.72, pitaj Acu ;)
P.S. Ne bih da ga razocaram,ali pripremam se da "idem" preko 17000 :)

Najbrzi drajveri su 44.03 i 40.72.BTW,srecno sa pohodom na 17k ;)

A v40.52? ;)

:smoke:

CAR je napisao(la):
A v40.52? ;)

:smoke:

Pa dobro i 40.52 su jedni od najboljih za ti4200(kada je 3D Mark u pitanju) iako su najvisi skorovi koje sam ja video postignuti upravo na 44.03 i 40.72 drajverima,a i ja sam takodje imao najbolje skorove sa njima te ih zato preporucujem ;)

yep, 40.52 su meni dali najvise poena u 3dmarku. Tesko se mogu koristiti za igrice novije generacije, ali su kod mene definitivno bili brzi od 44.03, 43.03, 41.xx itd.

Vrh Dno