Šta je novo?

Nail'd

Ajoj, pa ovo je za decu od 7god.

Nije uopste, igra je poprilicno napucana, grafika je odlicna i raznolika, milina voziti i ima poprilicno dosta akcije. Ne ocekujte previse i uzivacete.

Ajoj, pa ovo je za decu od 7god.

Jao smucili su mi se ovakvi komentari, kako znas kakva je igra kada je nisi ni probao? Igra je fenomenalna, grafika, muzkia, kako je lepo optimizovana... ma celaigra je jedan veliki +
I igra uopste nije laka, trenutno sam na Greece i nimalo nisu naivne staze kad prodjes kroz vodu pa kroz blato :))) Igra me je iznenadila zaista.

ovo me neverovatno podseca na Jet Moto :)

Tek sam na pocetku i igra je zesci adrenalinsko-arkadni sok. :) U moru neoptimizacija u poslednje vreme, Techland je ovde odradio Chrome engine 4 kako treba.

Ja sam je kupio. Požurite, nemoj da se radnja slučajno zatvori:D:d

Kakva brate simulacija?! O cemu ti pricas?! Mnogo ste se nalozili na tu rec u zadnje vreme. Ovo je druze IGRA. A simulatori....pa ne znam, cuo sam da NASA to ima. A imas i one simulatore zemljotresa. I za to sam cuo.

Kakva brate simulacija?! O cemu ti pricas?! Mnogo ste se nalozili na tu rec u zadnje vreme. Ovo je druze IGRA. A simulatori....pa ne znam, cuo sam da NASA to ima. A imas i one simulatore zemljotresa. I za to sam cuo.
Duhovito. U odnosu na ovo, Fuel deluje kao simulacija.
Kao kad bi rekao...u odnosu na tebe, ja sam ko Ajnštajn :D kapiraš?

A i ti si spominjao nekakvu vožnju. Nema ovde toga, više letenja...

Poslednja izmena:
Ovo je igra, pa sta god ima u njoj. Kad si igrao super maria, sta je to bilo? Sta si simulirao? Skakanje u vis 5 metara? Ili jedenje pecurki?

Zvuk je iritirajuc a posebno m nervira ono skretanje u vazduhu. Ovo nebih cak ni probao, ima daleko boljih igara na koje bi gubio vreme.

Ne kapirate poentu igre. Ovo je Trackmania na steroidima, explozivna arkada od pocetka do kraja. Ko ovde trazi i delic simulacije, taj debelo ne zna sta znaci rec arkadna voznja. GT5 je izasao, bacite se u nabavku njega.
I da, igra apsolutno nema veze sa FUEL-om.;)

Ovo je igra, pa sta god ima u njoj. Kad si igrao super maria, sta je to bilo? Sta si simulirao? Skakanje u vis 5 metara? Ili jedenje pecurki?
Bravo, upravo si svojim poređenjem ilustrovao ono što ja tvrdim. Ko god je igrao Super Maria a ima više od 8 godina, taj je ili infatilan ili jednostavno ne zna za bolje.
Znam je šta su to arkade. Nadam se da se slažete da ovo ne možete da trpate u isti koš sa NFS-om koji je tipični prestavnik čiste arkade. Ovo je izvan toga. Čak mislim da je i Re-Volt nudio mnogo ozbiljniju 'vožnju'. :sceptic:

Kada budes prestao stvari da stavljas u razne koseve, i pravio podele u glavi, a igre prestao da gledas kao nesto "ozbiljno", mozda budes konacno uspeo da se zabavis malo u zivotu. Probao sam igru i sto je meni najvaznije, ista je opustajuca, ne zamara mi mozak. Grafika je dobra, a igra je lepo optimizovana.

Heh, ozbiljno. Jedina stvar na koju gledam ozbiljno su bolesti i opasnosti koje vrebaju organizam. Osim toga ništa ne shvatam ozbiljno, čak šta više, kad vidim "ozbiljne" likove ne mogu da se ne smejem i uvek na*ebem zbog toga. Ljudi koji sebe preozbiljno shvataju imaju gadan hendikep u životu (ima ovde jedan takav garant).

Ova igra ne zamara mozak uopšte, zapravo za ovu igru ti mozak i ne treba a meni su aktivnosti za koje ti mozak ne treba poprilično dosadne. Ne moraš ni da vodiš računa gde i kako skrećeš, igra sve obavlja za tebe. Tvoje je samo da poput klinca na onim vozilima igračkama ispred C Marketa (Maxi Diskonta) vučeš JUHU! svaki put kada tvoj ATV poleti. Zato je čovek rekao da je dečija igra.

Mi što nismo deca kada želimo da se zabavimo a da ne koristimo mozak onda lepo uzmemo XXX film i dahćemo svaki put kada glumac odradi bravuru na ekranu, nema potrebe da vičemo, nismo deca. Tako se zabavlja odrastao muškarac kada želi da se opusti i zabavi a da ne koristi mozak (sex zahteva razmišljanje i ne spada u ovu kategoriju). Deca od 4-11 godina ne mogu da se zabavljaju na taj način pa zato viču, skiče, skaču, lupaju i igraju stupidne igrice poput Nail'd.

Ne kapirate poentu igre. Ovo je Trackmania na steroidima, explozivna arkada od pocetka do kraja.

Trackmania zahteva skill, ovo ne. Da ne pominjem koliko je Trackmania zabavnija igra i šta sve može da se radi u TM. Ovde samo držiš gas, skačeš i vičeš JUHU!

Jeste bas, kako da nije. Da si probao igru stavio pristojniji nivo tezine i malo odmakao video bi suprotno. Ali dobro sta ces, lakse ti je da se osecas kao cica koji samo kuka kako je nekad bilo nesto u igrama i trazi izgovore da nesto ne igra. :)

Heh, ozbiljno. Jedina stvar na koju gledam ozbiljno su bolesti i opasnosti koje vrebaju organizam.

Veruj mi, ni prema tome ne treba zauzimati neki preterano ozbiljan stav. Oni koji to rade, s vremenom zavrse kao hipohondri. :d

Heh, ozbiljno. Jedina stvar na koju gledam ozbiljno su bolesti i opasnosti koje vrebaju organizam.
Ako je tako, bolje bi ti bilo da batališ igranje na PCju i baviš se sportom :d

Ljudi koji sebe preozbiljno shvataju imaju gadan hendikep u životu (ima ovde jedan takav garant).
Ako misliš kojim slučajem na mene, nemaš pojma koliko si u krivu. Za svoje godine itekako previše vremena gubim na igranje, ali priznajem ovakve ludorije nisu za mene. Iz istog razloga ne volim srednjevekovne RPG-ove i strategije i bilo šta sa čarobnjacima, aždajama i vanzemaljcima.
Za mene je savršena igra nešto što bi radio u stvarnom životu ali nemaš ni kinte ni ja*a za to.:-devil-:

Ova igra ne zamara mozak uopšte, zapravo za ovu igru ti mozak i ne treba a meni su aktivnosti za koje ti mozak ne treba poprilično dosadne
Vidiš ni tu se ne slažemo. Ovakve igre uopšte ne odmaraju mozak, naprotiv izuzetan su atak na njega. Zato je deci koja pate od epilepsije apsolutno zabranjeno da i pomisle da igraju ovako nešto, što znači da ne može biti dobro i opuštajuće ni za zdrav mozak.
I verujem da Nail'd nije ni malo lagana igra i da treba veštine, ali jednostvano nije to za mene. :wave:

Ko god je igrao Super Maria a ima više od 8 godina, taj je ili infatilan ili jednostavno ne zna za bolje.
Znam je šta su to arkade. Nadam se da se slažete da ovo ne možete da trpate u isti koš sa NFS-om koji je tipični prestavnik čiste arkade. Ovo je izvan toga. Čak mislim da je i Re-Volt nudio mnogo ozbiljniju 'vožnju'. :sceptic:

SMH

Super Mario Galaxy je više "mature" i kompleksnija igra od CoD-a i popamole GeoW-a.

SMH

Super Mario Galaxy je više "mature" i kompleksnija igra od CoD-a i popamole GeoW-a.

Ma taj cover sistem je postao popularan zbog onih matorih pandurskih filmova sa Ed Harisom i Nik Noltijem gde se se ceo film napucavaju nasumice, sakriveni iza ćoškova :d

Vrh Dno