Šta je novo?

[Nagradna igra] Napravi video o ASUS Core Unlockeru i osvoji nagradu !

Za one koji nisu pratili evo info sa sajta "Period u kome se materijali mogu postavljati počinje 1.novembra, a poslednji dan je 30. novembar. Nakon jednomesečnog trajanja konkursa, biće organizovano glasanje, takođe na Forumu.
"

Posle ovoga ide glasanje, koje će trajati 10 dana :)

Vicku za predsednika :d

Da glasate za demiosa,posaljite sms sa textom 2 za 7777 :D Ali suze mi podjoshe ludaku! :D

Moja Baba nije bas bila raspolozena za snimanje :D No dobro nije fazon ni da svi snimaju babu :p
Orginalna ideja svaka cast :)))

Evo i mog rada,potrudio sam se koliko sam mogao iako se prvi put bavim nekim snimanjem... morao sam i da izmislim neke stvari (koje cu mozda i patentirati) :)))

http://www.youtube.com/watch?v=fP1ceRQO5xs

Posebno zelim da pozdravim sraf i maticu m8 bez kojih ne bih nista snimio,a mozda bih i snimio al bi se sve treslo kao ****** zecica :wave:

Poslednja izmena:
@Andragon
Koristio si u uvodnoj špici stari logo Xtreme desig a na kutiji ploče vidi se novi logo :) Dobar video BtW. Sa druge strane imaš vremena za ispravku, te šaljem svima koji hoće novi xtreme design logo.

Drugari zamolio bih vas da svi svoje snimke priemenujete u format.

"Core Unlocker - username"

Primer: "Core Unlocker - Spacemaster"

Prilozi

• xtreme_design.jpg
    xtreme_design.jpg
    380.4 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Bravo Andragon....mislim da si najbolje odradio ali lako je kad se ima opasnog HARDWERA!!!

Dobices jednu finu crvenkastu maticnu plocu :)

Bravo Andragon....mislim da si najbolje odradio ali lako je kad se ima opasnog HARDWERA!!!
/QUOTE]

Hvala momci,nisam imao vremena za radove,diplomski i ispiti mi ne daju,a i moje poznavanje ovakve vrste video montaze je na pocetnickom nivou,imao sam ideju ali ne umem da realizujem....Hteo sam da Upskelujem video u HD rezoluciju,ali 1GB na youtjub bi uplodovao 10 dana.
Ja licno mislim da ce danas biti jos dosta boljih radova i mislim da ovaj rad nece biti najbolji. Pokusacu da popravim logo,tj ako stignem da uplodujem posto to traje 5 sati. :wave:

Moja Baba nije bas bila raspolozena za snimanje :D No dobro nije fazon ni da svi snimaju babu :p
Orginalna ideja svaka cast :)))

Evo i mog rada,potrudio sam se koliko sam mogao iako se prvi put bavim nekim snimanjem... morao sam i da izmislim neke stvari (koje cu mozda i patentirati) :)))

http://www.youtube.com/watch?v=fP1ceRQO5xs

Posebno zelim da pozdravim sraf i maticu m8 bez kojih ne bih nista snimio,a mozda bih i snimio al bi se sve treslo kao ****** zecica :wave:

hehee...pa jes glupo bi bilo svi da angazuju gerijatriju :D

tvoj je profi video, glasacu za tebe ;)

hehee...pa jes glupo bi bilo svi da angazuju gerijatriju :D

tvoj je profi video, glasacu za tebe ;)

Xaxaxa,
hvala nije profi,ja licno imam par zamerki,nikad u zivotu kameru nisam drzao al dobro ko je snimao,dobro da je uopste snimio ...

Molio bih moderatore da promene link za snimak,zamenio sam logo na pocetku,eto 3 sec greske kostaju 4 sata uploada nasim ultra brzim telekomom :wall:

http://www.youtube.com/watch?v=na0jygne4IE

:D:D

kako se vremena brzo menjaju. nekad nisi smeo da zakasnish ni sekund, a danas imash vremena na pretek.

Moja greška, sad vidim na sajtu da je sve gotovo bilo još juče :) tj. sinoć u ponoć :)
Danas ide tema za glasanje :)

na momenat sam pomislio da nije neka ver 2.0 prestupne godine pa da novembar ima 31 dan :D

evo je :D

sutra, prekosutra kachim kraci rivju ploche pa cu da podelim utiske sa vama.

josh jednom se zahvaljujem asusu na lepoj nagradi i svima koji su glasali za moj video ;)

Prilozi

• IMG_1897.JPG
    IMG_1897.JPG
    461.9 KB · Pregleda: 117
malo da zagolicam mashtu. detaljnije do nedelje.

ovog puta baka nije omanula.

Prilozi

• ScreenShot093.jpg
    ScreenShot093.jpg
    322.1 KB · Pregleda: 79
Nazad
Vrh Dno