Šta je novo?

[Nagradna igra] Napravi video o ASUS Core Unlockeru i osvoji nagradu !

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Domaće predstavništvo kompanije ASUS je u saradnji sa Benchmark sajtom pripremilo konkurs za sve članove Foruma pod nazivom: “Napravi video o Asus Core Unlockeru i osvoji nagradu”. Svi koji žele da učestvuju treba da naprave video materijal u vidu tutorijala ili edukativnog uputstva vezanog za sledeće čipsetove ASUS matičnih ploča: AMD 870, 880 ili 890. Period u kome se materijali mogu postavljati počinje 1.novembra, a poslednji dan je 30. novembar. Nakon jednomesečnog trajanja konkursa, biće organizovano glasanje, u posebnoj temi na forumu:

Nagrade su:

1. mesto: matična ploča ASUS Crosshair IV Formula
2. mesto: AMD Phenom II X6 1075T
3. mesto: ASUS Cine Vibe slušalice

awards.jpg

009.jpg

Asus-CineVibe.jpg

Vise detalja na

http://www.benchmark.rs/benchmark-v...o-o-asus-core-unlockeru-i-osvoji-nagradu.html

Svim ucesnicima zelimo puno srece i neka najbolji video pobedi!

linkove ka svom snimljenom videu treba da postavite u ovoj temi!

Poslednja izmena od urednika:
Evo i mog video materijala, koji nećemo da računamo, zastareo je i verujem da će biti dosta boljih ovde :)

[YOUTUBE]jOKeVr6gsLM[/YOUTUBE]

Hehehe zastareo a već komplet urađen :D...trebalo bi dooobro da se neko potrudi...pošto si ti odadio kako treba :)

Evo još primera ...

[YOUTUBE]dsRwwqzoVAU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]oIE8gKr2X34[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]XBqCVHdiP_4[/YOUTUBE]

Spisak ploča koje podržavaju softverski i hardverski core unlock. Verovatno ih ima još.

M4A89GTD PRO(/USB3)
Crosshair IV Formula
M4A89TD PRO/USB3
M4A88TD-V EVO(/USB3)
M4A88TD-M EVO/USB3
M4A88TD-M(/USB3)
M4A88T-V EVO(/USB3)
M4A88T-M(/USB3)
M4A87TD EVO
M4A87TD(/USB3)
Crosshair IV Formula
Crosshair IV Extreme

Poslednja izmena:
Nije mi bas najjasnija poenta ovoga, posto onaj ko ovu plocu i procesor nema, morace da to sve kupi za snimanje, da se aka da to sve uradi i na kraju ako pobedi dobija neku plocu koja kosta manje nego "rekviziti" za snimanje videa :d Ili sam nesto propustio:)

A mozhda je poenta iscimati se do Asus kancelarije i u svrhu nagradne igre na licu mesta snimiti video. Upravo to sto kazes da ljudi nemaju sredstava je problem broj 1.

Mislim da nije poenta da bude full HD snimak vec sta je na njemu. Mozhe se i sa solidnom opremom uraditi odlichan review. Ako nishta youtube je prepun takvih...

Nigde ne stoji da mora sve profi da bude, nigde ne stoji da mora da se kupi hw, može da se pozajmi. Udri mašti na volju. :) Iz mog ugla gledanja sa jednom matičnom pločom i jednim procom, može da se napravi 10 snimaka različitih i da to sve izgleda dobro. Ja da želim da učestvujem a nemam mogućnost ni da pozajmim hw, ni da snim hw, ja bih iskoristio slike sa neta, materijale sa neta, i napravio video :) jer se to na kraju ceni :) najbolji video tutorijal koji će ostatak ekipe da ocenjuje...

Ok, ajde ko ima takvu plochu i proc da se udruzimo, ja cu napraviti video za prvo mesto i delimo nagradu :d

Oket ajde sad da postavljamo video materijale a da se ne raspisujemo sa tim šta ko ima u planu :)
Ideja može da bude milion :) a sad radimo na njima. :)

Srećno svima još jednom. :)

Evo prvog video

[YOUTUBE]mr1Al1oijxM[/YOUTUBE]

Hehe, sad sam video da treba na srpskom jeziku, pa očekujte prevod do večeras :)

Ajde, is it any good? Anyone?

Poslednja izmena od urednika:
Video, srpska verzija

A evo i verzije na srpskom :)

[YOUTUBE]Li1MWsouldQ[/YOUTUBE]

Lepo, lepo, nema sta...

Ali dzaba kad ce drajver sad da napravi film za oskara :D

Ajde neka konkurencija ljudi, ja sam se ludo zabavljao dok sam pravio video :)

lepo nema sta,
reci mi imas li problema da smestis memoriju u kuciste ?:p

hey

imam gotov video i imam jedno pitanje, posto sam tek sad video da treba da se uradi sa titlovima ja sam uradio titlove ali kao .sub ima li sanse da se doda ili integrise sa videom, jer nema sanse da ga o5 radim tj titlujem 2 dana sam to radio pls m8s...

Moze bez problema, imas programe koji direktno lepe prevod pri konvertovanju.... Recimo FFDShow, directvobsub ali ti treba neki program za konvertovanje videa "super" itd... (sa tim da ti nista ne diras samo propustis kroz njega sa titlom).... Ili da skines neki program za konvertovanje koji u sebi vec ima mogucnost lepljenja titla recimo "PSP Video 9"....

Ako osvojis nagradu, hocu procenat :d

Poslednja izmena:
reply

hvala puno u svakom slucaju, jedino resenje koje sam ja pronasao je vdub i to je bilo komplikovano ukapirati kako radi, a kad si vec pomenuo daj mi link tog programa koji nista ne dira samo lepi subtitlove leba ti

nema problema radio sam ga poprilicno dugo valjda ce nesto biti jaka konkurencija *** :))) okacicu ga sledece sedmice

hvala puno u svakom slucaju, jedino resenje koje sam ja pronasao je vdub i to je bilo komplikovano ukapirati kako radi, a kad si vec pomenuo daj mi link tog programa koji nista ne dira samo lepi subtitlove leba ti

nema problema radio sam ga poprilicno dugo valjda ce nesto biti jaka konkurencija *** :))) okacicu ga sledece sedmice

ne znam koliko imas iskustva sa tim alatima, ali slobodno probaj sa Adobe premier, posebno ako imas gotov video. Imas timeline, samo ispod dodas tekst, odnosno titl koji zelis da ti prati video

re

hvala vam momci, ma radim u premieru 5 god ali ima mnogo da se prevodi a ja imam gotov titl
a pronasao sam resenje vdub je uradio stvar 10x dudes anyway, kako to da niko nije okacio video svi cekaju zadnji trenutak a :))

u ponedeljak dude, samo ne znam koji da li ovaj ili sledeci

Asus finished

Evi i moj rad je zavrsen posle toliko vremena, uspeo sam i prevod da ubacim samo se izvinjavam zbog Vimeo-a ali nije imalo sanse da se stavi na yt 10x sam ga uploadovao i na sve moguce nacine i formate ali nece puca a i spor mi je net ovo je i onako uploadovalo celu noc,
valjda vredi nesto, link http://vimeo.com/16986180 nisam video jos radova ne znam sta se ceka mozda zadnji dan *** ja moram sad idem u ponedeljak u armiju gj 4 all

Nazad
Vrh Dno