Šta je novo?

Nadogradnja windows media playera

Troublemaker

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
645
Moja oprema  
Monitor
ASUS ProArt PA278CGV
Miš & tastatura
Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse & Logitech MX Keys Mini
Laptop
Lenovo ThinkBook 15 Gen 2
Tablet
Lenovo Yoga Pad Pro (Yoga Tab 13)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy Z Fold 5
Pametni uređaji
Mi Air Purifier 3H
Steam
https://steamcommunity.com/id/acabre
Pristup internetu
  1. Optički internet
da li se WMP 7 u win me moze nadograditi nekako na WMP 8???

Ides na Windows Update, ako ti prijavljuje da postoji takav upgrade onda moze, ako nije naveden znaci da ne postoji verzija WMP 8 za ME...

Troublemaker je napisao(la):
da li se WMP 7 u win me moze nadograditi nekako na WMP 8???

Pa valjda WMP9 postoji za sve Windows-e posle Win95.

WMP8 je bio samo za XP, ali je Internet-om kruzila verzija koja je iscupana iz WinXP i koja se mogla instalirati na Win2K.

Re: Re: Nadogradnja windows media playera

delimir je napisao(la):
Pa valjda WMP9 postoji za sve Windows-e posle Win95.

WMP8 je bio samo za XP, ali je Internet-om kruzila verzija koja je iscupana iz WinXP i koja se mogla instalirati na Win2K.
Da nema neka adresa za download WMP9 iz @local?

Ima samo je veci od onog za XP. Ja sam skinuo ovaj za xp i ima oko 9mb..

Kad smo već kod toga. Koristim Media player 9 na W2K i čini mi se da mi ne radi baš kako treba. Postoji li način da se sa 9 vratim na 7.1?

Dabar je napisao(la):
Kad smo već kod toga. Koristim Media player 9 na W2K i čini mi se da mi ne radi baš kako treba. Postoji li način da se sa 9 vratim na 7.1?
Da li mislis na ono premotavanje filma unapred ???

Dabar je napisao(la):

mozda ovako: instaliras SP3 za 2K... onda (verovatno) dobijes opciju za uklanjanje WMP... uklonis ga, a posle ponovo instaliras 7.1...

ovo ne znam da li radi - do ovakve ideje sam dosao razmisljanjem, a ne na nekom sajtu/forumu/novinama, pa se ogradjujem od mogucih problema!

Nazad
Vrh Dno