Šta je novo?

Na koliko da stavim AGP/PCI Clock?

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
D320 Celeron na 2.4 klokovan na 3.2GHz, MSI 845 neo-L ploca, 512 PQI memorija, ATI 9200 SE klokovana na 250/210, Creative Live Sound Blaster 5.1 zvucna karta. Trenutno mi je PCI/AGP na 67.01. Na koliko da postavim ovo da poboljsam performanse a da radi normalno i da li moze da dodje do ostecenja prilikom prevelike brzine AGP/PCI Clock-a?

Sa time ne dobijes perfomanse, to ostavi na default i vrati se na clock u windowsu

Ukoliko klokujes masinu, kao sto je slucaj, ovu vrednost treba staviti na 66.

Pa sad...ako ima SATA HDD, onda svakako treba da stavi AGP na 67, jer u suprotnom nece postici pristojan OC !!!
Barem je kod mene takav slucaj na EPoX 8KDA3I :smoke:

Takt AGP, PCI ili PCIe magistrale nikad nemoj dirati, drži ih na standardnim vrednostima.

Ma moze on da podigne i na 100mhz ali nista nece dobiti time sem sto ce sprziti graficku, znaci 66mhz i ne diraj

jedno pianje...imam istu graficku klokujem gpu:270 a memoriju na 190 cim stavim vise odma vidim artifact-e + sto sam stavio mali hladnjak na memoriju???
karticu je pravio gigabyte ,ko je prqvio graficku,i jer nemas nikakve smetnje kad toliko klokujes memoriju?? :wave:

Poslednja izmena:
Garantujem da nisi uspeo da dignes pocesor na 3.3Ghz iako si u postu napisao tako. To tvrdim zbog memorije koja je PQI i koja ne valja ni za kantu a kamoli za neki pristojnan oc.......

SpawnSCG je napisao(la):
To tvrdim zbog memorije koja je PQI i koja ne valja ni za kantu a kamoli za neki pristojnan oc.......
molim !?
pa ako je tako ti predji na kingstona :d

Vrh Dno