Šta je novo?

N95 8GB problem sa internom memorijom

Mespatla

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2008
Poena
330
Ovako: Puna mi je interna memorija, a ne znam sta je zauzima, odem u phone memory i tamo nista ne moze da se izbrise, a prostor je iskoristen. Znaci obrisem sve, od poruka, do aplikacija, ili ostavim samo par komada... Pise da je used memory 132 mb, a ne pise sta ju je uzelo. Zbog toga mi se desava da prijavljuje greske pri surfovanju i da nece da mi primi poruku, to kratkorocno resim tako sto odem i obrisem par poruka ili one temporary files u browseru, ali se ponovo javi. Nadam se da znate o cemu pricam, hvala na pomoci unapred. :wave:

Ako ti ne treba to na telefonu probaj da odradis restore firmwera poslednjeg ili hard reset!

Firmware instaliram preko pcsuite ili treba nesto da se pazi posebno? Pod hard reset mislis na onaj master reset ili sta vec? :)

iliti, uradi backup svega na kompu onoga sto imas na telefonu i posle toga formatiraj 8GB storage i posle toga odradi hard reset symbiana..

Odradio sam hard reset sa onim kodom, a pre toga i backup, i sve se vratilo u normalu... Radi kao sat, hvala na pomoci. :wave:

NEma na cemu, tu smo da se pomazemo :wave:

Nazad
Vrh Dno