Šta je novo?

n7373 security code

padawan

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2003
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
Matična ploča
MPG X570 Gaming Plus
RAM
32 GB Kingston Fury RGB
GPU
Sapphire Radeon RX6800 16GB
Storage
SSD 512 + 2TB Kingston MV2
Zvuk
Logitech G560 RGB
PSU
FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
Kućište
MSI Mag Forge 100R RGB
Monitor
HP x24x 24"
Miš & tastatura
Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
Laptop
Corporate's Lenovo Thinkpad
Tablet
Ipad Pro 12.9 M1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A52s
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 4
Pristup internetu
  1. Optički internet
Trazi mi prilikom resetovanja brojaca za poruke i minute na Nokia 7373 security code. Nije default, 12345. Znam da postoji fora da se generise master code koji ima 10 cifara uz pomoc 15-cifrenog serijskog IMEI broja, koji moze da prodje kao security code, ali 7373 je BB5 generacija telefona i kopajuci po forumima nisam uspeo nadjem program kojim se generise. Sta raditi u suprotnom, da li moze da se odnese u neki servis da se dekodira ili sta vec, i koliko bi to onda kostalo?

A zasto bi resetovao brojac? Planiras da ga prodas? :)
Ili imas neku PRENESI tarifu pa da znas koliko si potrosio tog meseca?

Daj mi IMEI.
A sto se tice resetovanja on moze tu da resetuje, ali kad se kuca kod *#92702689# dobijes koliko je stvarno pricano na njemu ;)

Poslednja izmena:
Da, u pitanju je prenesi paket ;)

Nije bitno, mislim da za brojacem nece biti uskoro ni potrebe :)

Ja svaki dan posetim po nekoliko puta ovaj deo u slucajnu da ces ostaviti IMEI, pa da ne ispadne da ti necu pomoci, sad kazes ne treba...ccc

Ma, zato sto su izbacili servis za proveru prenetih poruka i minuta... Ali, eto, ako nije neki problem (tj ako se nisi naljutio ;)) evo IMEI, ne bi bilo lose da se ipak otkljuca.

353240014968593

poz i tnx u svakom slucaju na dobroj volji :)

Hmh. Kada sam ukucao tvoj kod, izbacio je wrong code. Ali, iz nekog misterioznog razloga, radi 12345, rekoh ajde bezveze da probam, iako sam ranije probao 1000 puta. Mozda je ovaj tvoj kod nekako resetovao na fabricki pin? :trust: U svakom slucaju, tnx! :wave: Btw kako si generisao kod?

Verovatno da je resetovao na fabricki ;)
Kako ?? :) Google je cudo, meni je trebao za mamin telefon koji se sam od sebe zakljucao i uvek trazio code, pa sam veslao po google i nasao sajt koji radi to ;)

Hi there,

i have here a n7373 with active device code on keylock.
Is it possible to unlock with a Mastercode??

thanks a lot

hans

Yes,Dejan Kaljevic made that aplication for exactly that purpose,though I'm not realy sure it will work on a BB5 phone,it's an oooold aplication,you'll just have to try and see,good luck Hans!
Pozdrav from Serbia ,)

Yes,Dejan Kaljevic made that aplication for exactly that purpose,though I'm not realy sure it will work on a BB5 phone,it's an oooold aplication,you'll just have to try and see,good luck Hans!
Pozdrav from Serbia ,)

Hahaha...svaka cast Lomnica_city...Najvise mi se svideo ovaj deo na engleskom : Pozdrav from SERBIA...

Hteo sam da to stavim u zagradi,posto mi je bilo malo glupo da mesam dva jezika,ali posle rekoh sebi neka ga,sta fali,pozdravljam coveka po naski,pa mu onda dajem do znanja sta to znaci (negde sam na jednom stranom forumu pisao na Srpskom sve ovo zadnje iz proslog posta,pa poceli likovi da me zovu Pozdrav,ha ha,mislise ljudi to mi je ime)! :D :p
Pozdrav ,)

Vrh Dno