Šta je novo?

N73 - Kako isključiti treptanje plave lampice?

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Kako da isključim treptanje plave lampice kad je telefon u sleep modu?
Kapiram da je lampica stavljena da bi iako je ekran isključen ljudi kapirali da je telefon uključen, ali... ovaj sleep mode mi ne da da spavam noću!

Mislim da ne moze....(jedino da okrenes ekran na dole).

Poslednja izmena:
hahahah i mene je to nerviralo...ja ga pokrijem nekom krpom :D

Prelepis izolirkom :d :d .

dobro je da nisam jedini kome je ovo skakalo po zivcima... navika je cudo :) pusti samo da prodje neko vreme

Covece, kakav vi to san imate kad vam smeta plava lampica? :d Ja uspem da zaspim opusteno pored 120W zvucnika koji su na jednoj cetvrtini jacine i pored cetiri upaljene sijalice od koje svaka ima 75W :D

Covece, kakav vi to san imate kad vam smeta plava lampica? :d Ja uspem da zaspim opusteno pored 120W zvucnika koji su na jednoj cetvrtini jacine i pored cetiri upaljene sijalice od koje svaka ima 75W :D

Pazi stvarno umeju da nerviraju, mene je recimo izludjivala fluorescentno-plava lampica na bx-chieftecu, katastrofa, na kraju sam ga i izlepio :p

Mogu i ja uz muziku al uz svijetlo nikako :D

Pa dobro, ja sam uvek za sebe govorio da sam izrod po pitanju spavanja :D
Znaci, osecam da bih mogao da zaspim usred nuklearnog rata :d .A i jesam jednu noc prespavao... tokom bombardovanja '99. su udarali po Mandjelosu, selu blizu Sremske Mitrovice, to se culo kao da gadjaju centar.Ja sam ujutro ustao i rekao "ah, kakva divna mirna noc", da bi me keva cudno pogledala i rekla "ti si sve vreme spavao?? :trust: "

:d

E a ja ne mogu da zaspim kad neko glasno prica u susednoj prostoriji.To me je dovodilo do ludila pa sam menjao i stan zbog galame do 2h uvece...

Probajte, da se umorite, pa da vidite.

Pametno zboris.

Odneses u servis i kazes "ciki sto radi tamo" da ti odlemi lampicu :D

Da, da kako da ne.I kada budes prodavao telefon kupac pita, a jeli sto ne radi ona lampica, pa ti onda kazes pa znas ja sam to odlemio, a on ahhhaaa znaci otvarao si i ode tel za 50 eura manje.

Ma samo zalepi nesto preko.Mada ti ja ni to ne preporucujem jer sam ja tako lepio neke folije po ekranu koje su pocele da se tope i da ispustaju smolu izmedju tastera.Jedva sam to ocistio al opet nije radilo kao pre.

sa cetkicom za vodene boje kapnes jednu kap crne farbe preko lampice i sacekas da se osushi :)

aj da ne otvaram novu temu... imam thermaltake xaser3 i strasno me nervira natpis na prednjoj strani thermaltake... sija svetlo plavom bojom i nervira me strasno nocu.... kako se gasi to?

A ti si kanda zalutao u pogresan deo foruma :D

da ne otvram novu temu. Mani je ta plava lampica treperila, pa je prestala, pa je bila opet pocela jutros, a sad opet ne treperi satima. Ne znam uopste u cemu je fora. Imali ona ikakave veze sa napunjenoscu baterije ili nesto posto uopste ne kapiram zasto ne treperi. crkla nije sigurno jer juce skoro ceo dan nije treperila da bi jutros pocela i sad opet ne treperi.

aj da ne otvaram novu temu... imam thermaltake xaser3 i strasno me nervira natpis na prednjoj strani thermaltake... sija svetlo plavom bojom i nervira me strasno nocu.... kako se gasi to?
Nadji na dnu kucistu malu crnu kutiju, sa prednje strane, cim otvoris stranicu... to je neki transformator ili tako nesto... ma nebitno, odande ide molex preko koga dobija struju za natpis... iscupaj taj molex iz napajanja i to je to.

A da si pogresio thread (a bogami i sobu! :D) - jesi! :d

da ne otvram novu temu. Mani je ta plava lampica treperila, pa je prestala, pa je bila opet pocela jutros, a sad opet ne treperi satima. Ne znam uopste u cemu je fora. Imali ona ikakave veze sa napunjenoscu baterije ili nesto posto uopste ne kapiram zasto ne treperi. crkla nije sigurno jer juce skoro ceo dan nije treperila da bi jutros pocela i sad opet ne treperi.

Koliko sam skontao, ta plava lampica na N73 svetli samo kada ti se iskljuci displej na telefonu pa indikuje da je telefon ukljucen.Evo, meni upravo sad svetli, cim bih pritisnuo neko dugme, ona bi prestala da svetli.Inace, koliko sam procitao, to je i svetlosni senzor i bluetooth senzor.

Koliko sam skontao, ta plava lampica na N73 svetli samo kada ti se iskljuci displej na telefonu pa indikuje da je telefon ukljucen.Evo, meni upravo sad svetli, cim bih pritisnuo neko dugme, ona bi prestala da svetli.Inace, koliko sam procitao, to je i svetlosni senzor i bluetooth senzor.
Za blootooth ne znam, probacu, ali i kad je u sleep modu, znaci potpuno zamracen, nekad svetli a nekad ne. Evo rekoh jutros je svaetlela pa celo popodne nije

Kod mene svetli uvek u sleep modu...
Ne znam kako bi isključivanje sleep moda uticalo na trajanje baterije?
Sa uključenim sleep modom baterija mi traje 5 dana... još kad bi našao kako da uhakujem firmware i isključim glupu lampicu trajala bi i 6 dana! :p

Kod mene svetli uvek u sleep modu...
Ne znam kako bi isključivanje sleep moda uticalo na trajanje baterije?
Sa uključenim sleep modom baterija mi traje 5 dana... još kad bi našao kako da uhakujem firmware i isključim glupu lampicu trajala bi i 6 dana! :p

Da, LE dioda stvarno trosi puno energije :p

E vala ovo za ledovku sto rece covek da trosi baterije za jedan dan, vecu glupost nisam cuo ovih dana.

Ja bih rekao da se covek salio, sigurno nije mislio ozbiljno :D .. valjda :d

Pa ne znam, nadam se da nije mislio ozbiljno.

Uf.. pa naravno da sam se šalio... :smash:

Sleep mode = ISKLJUČEN ekran + treptajuća LED
Običan standby=Ekran sa screensaverom (obično sat i datum)

Ekran sigurno troši puno više struje nego LED... tako da Sleep mode sigurno povoljno utiče na trajanje baterije... Još kad bi LED mogla da se isključi.. naravno ne zbog potrošnje, nego zato jer me NERVIRA :p

Uhhh, dobro je :)

Nazad
Vrh Dno