Covece, kakav vi to san imate kad vam smeta plava lampica? :d Ja uspem da zaspim opusteno pored 120W zvucnika koji su na jednoj cetvrtini jacine i pored cetiri upaljene sijalice od koje svaka ima 75W![]()
Covece, kakav vi to san imate kad vam smeta plava lampica? :d Ja uspem da zaspim opusteno pored 120W zvucnika koji su na jednoj cetvrtini jacine i pored cetiri upaljene sijalice od koje svaka ima 75W![]()
Nadji na dnu kucistu malu crnu kutiju, sa prednje strane, cim otvoris stranicu... to je neki transformator ili tako nesto... ma nebitno, odande ide molex preko koga dobija struju za natpis... iscupaj taj molex iz napajanja i to je to.aj da ne otvaram novu temu... imam thermaltake xaser3 i strasno me nervira natpis na prednjoj strani thermaltake... sija svetlo plavom bojom i nervira me strasno nocu.... kako se gasi to?
da ne otvram novu temu. Mani je ta plava lampica treperila, pa je prestala, pa je bila opet pocela jutros, a sad opet ne treperi satima. Ne znam uopste u cemu je fora. Imali ona ikakave veze sa napunjenoscu baterije ili nesto posto uopste ne kapiram zasto ne treperi. crkla nije sigurno jer juce skoro ceo dan nije treperila da bi jutros pocela i sad opet ne treperi.
Za blootooth ne znam, probacu, ali i kad je u sleep modu, znaci potpuno zamracen, nekad svetli a nekad ne. Evo rekoh jutros je svaetlela pa celo popodne nijeKoliko sam skontao, ta plava lampica na N73 svetli samo kada ti se iskljuci displej na telefonu pa indikuje da je telefon ukljucen.Evo, meni upravo sad svetli, cim bih pritisnuo neko dugme, ona bi prestala da svetli.Inace, koliko sam procitao, to je i svetlosni senzor i bluetooth senzor.
Kod mene svetli uvek u sleep modu...
Ne znam kako bi isključivanje sleep moda uticalo na trajanje baterije?
Sa uključenim sleep modom baterija mi traje 5 dana... još kad bi našao kako da uhakujem firmware i isključim glupu lampicu trajala bi i 6 dana!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari