Šta je novo?

N70 adapter to 3.5mm stereo

Cuo sam da pojedine radnje po BG-u prodaju"sveze izvadjene iz full paketa"AD-15 adaptere za nekih 10-ak eura,pa ako ti nije mnogo onda izvoli kupi,a u AlphaCopy verovatno ima jos uvek za nekih 15-ak eura pa vidi!
Pozdrav ,)

Ali ga ima AD-41,kao i AD-46 i AD-49 ako se ne varam zato nek bira po svojim potrebama,ja sam svoj AD-15 nabavio kad se ovde nije ni culo za ta"cuda"a nije ni bilo toliko modela kao sada,a preporucio sam ga jer je najjeftiniji!!
Pozdrav ,)

A ima li kod nas da se nadju u radnjma AD-41,kao i AD-46 i AD-49 i koliko kostaju?

Malo sam guglao, i u odnosu na rucno pravljeni adapter, ovi AD imaju prednost u nesto glasnijem zvuku (verovatno imaju neko pretpojacalo). Da li ce vam ovo biti bitno ili ne zavisi koliko oma imaju vase slusalice.
E sad, da li se isplati dati 15tak evra za adapter i 30tak za neke kvalitetnije sluske, ostaje pitanje. BTW ja nigde u NS nisam video da ima ti adapteri da se pazare.

Ako sam dobro razumeo ovaj osnovni adapter tipa AD-15 ima samo mogucnost da se na njega prikace obicne 3.5 mm slusalice, pa je stoga nemoguce koristiti iste slusalice kao handsfree,jer adapter nema na sebi mikrofon.
A imaju ga skuplji modeli AD-41,46,49, a koliko su oni skuplji od AD-15, i koliko uopste kosta i AD-15 posto nigde nisam uspeo da ga nadjem...?

P.S. Jel moguce rucno u kucnoj radinosti da se nekako zbudzi neka vrsta adaptera da se na njega nakace standardne 3.5 slusalice a da se pritom ne izgubi funkcija mikrofona i kvalitet i jacina zvuka(jer pitanje je na sta to lici kada se sklepa rucno prema semi sa neta)?

Moguce je. Ima ljudi koji su to radili... vidi link gore

Nazad
Vrh Dno