Šta je novo?

N6630 i problem sa RSMMC karticom

Markosmi

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2004
Poena
725
Ovako..
Ovaj problem potice jos od momenta kada sam prvi put ubacio karticu u telefon pre oko godinu dana, ali sam ga kulirao. Naime, kada je kartica relativno popunjenija (30%>) slikama (pogotovo), videom, audio... Dolazi do enormne sporosti pri otvaranju audio/video/slike foldera.
Posle 2 (i slovima 2) update-ovanja softvarea problem nije nestao. Dosta dugo sam sumnjao na telefon, da bih u zadnje vreme bio skoro 100% siguran da je losa kartica jer je iste spore simptome pokazala i na drugom telefonu (N70). kartica je 512MB SUNDISK.
E, sad. Meni se sve cini da kada je ubacim u citac kartica bench programi (eg. HD Tach) vide R/W brzinu samog citaca, a ne kartice. Toliko me je sve to smorilo da sam se resio da posle odmora odem i uzmem drugu karticu.
PITANJE: Koju Uzeti? Uzeo bih opet 512, jer mislim da mi 256 ne bi resilo ovaj problem, a pogotovo sto bih kuburio stalno s mestom. Ne zelim da mi se desi ovo ponovo, onda ostajem zaglavljen sa 2 spore kartice.
Saveti za kupovinu kartice? Neko sa slicnim problemom? Neko sa resenjem problema?
Tnx

Transcend rsmmc radi veoma dobro u mojoj 6630

Transcend od 256mb sam imao i odlično me je služila. Sada imam takeMs od 1gb i sa njom sam zadovoljan.

Inače koliko se sećam jednog testa u ranijim brojevima sveta kompjutera, najbolje se pokazala MAxelova rsmmcDV kartica. Imala je daleko najbolji read i write!

Ja imam TakeMS 512MB i nisam primecivao neke probleme...

Znaci, niko nije imao ovakvih problema?
Transcend ce i biti verovatno...
Taman ce da obore PDV u medjuvremenu...

Nazad
Vrh Dno