Šta je novo?

[N6120] Zvanicna tema

Jesi li instalirao prvo onaj dep.sisx?

Nisam:wall:

Pretpostavio sam da je tu problem, pokrenuo sam ga ali nista se nije desavalo.

Pa rekoh da pokrenem samo drugi fajl :wall:

Probacu popodne kada se vratim sa posla.

Poslednja izmena:
U poredjenju sa k750i, koja je brzina ovog telefona?

Ne mogu konkretno da ti odgovorim, ali brzina je poslednja stvar o kojoj treba da brines - sve otvara trenutno. Ne moze brze :)

Nokia PC suite vracanje poruka sa kompa na 6120 cl

Pozdrav,

Povezao sam fon sa kompom preko NokiaPC Suita, sve radi korektno. Problem je sledeci. Ceo inbox sam prebacio na racunar, a poruke na mobilnom sa izbrisao. Da li postoji nacin ili program da neke poruke ponovo vratim u inbox, sent items?
Probao sam sa NokiaPc suitom ali nece.

Unapred hvala!

Interesuje me postoji li mogucnost (pomocu nekog programa) koristit blic ovog telefona kao lampu?

postoji li neka email aplikacija za ovaj symbian na ovom telefonu sa kojim se email primi kao npr sms? ili neki mozda bolji email menager nego ovaj standardni? i da li mozda ima onih aplikacija za slanje sms preko gprs :)

poludecu... danas je trebao da stigne ali nece josh NEDELJU DANA...

Sertifikacija

Pozdrav svima...pre neki da sam kupio ovaj telefon ali me zbunjuje to sto mi,pri instalaciji nekih programa,relatovno cesto pojavi poruka da je istekao neki sertifikat...posto predpostavljam da je taj problem lako resiv,interesuje me da li bi me neko "prosvetlio" sta i kako da uradim...hvala na odgovoru.

Pozdrav svima...pre neki da sam kupio ovaj telefon ali me zbunjuje to sto mi,pri instalaciji nekih programa,relatovno cesto pojavi poruka da je istekao neki sertifikat...posto predpostavljam da je taj problem lako resiv,interesuje me da li bi me neko "prosvetlio" sta i kako da uradim...hvala na odgovoru.

Samo promeniš datum, vratiš godinu na 2006u. :)

Jedno pitanje. Sta ima da se uzme od futrola ili onih plisanih navlaka kao sto ima za ipod .. Kakve futrole i te navlake mogu naci kod nas i sta vi imate od toga? E i jos nesto.. Ove folije sto idu na displej, jel mogu da se nadju za ovaj dispej na 6120? Negde sam procitao da ima folija za PDA uredjaje al to su druge dimenzije?

Poslednja izmena:
evo pre koji dan sam dobio svoj 6120. Srecan sam ko mali majmun...
Jako je chvrst telefon , to mi se svidja. Brzinom sam prezadovoljan :) samo josh memorijku karticu da kupim ...
Dao 190 dobio sve sem adaptera za kola tako da se nebunim ;)

Poslednja izmena:
Odlican je telefon, testirao sam ga par dana i svima bih ga toplo preporucio.

Zna li neko kako na ovom telefonu da se postavi sat na displeju kada telefon nije u upotrebi? Pretrazih ceo telefon i ne mogu da nadjem, a nema ni u uputstvu...

Ides na general>phone>display i tamo namestis da ti se sto pre izbaci sat, ako ne onda ides na themes>edit, pa pod "power saver" izaberes "date and time". Nadam se da je to to...

sat namestas u temama pod power saver,ali se on stavi u stend by posle odredjenog vremena pa na ekranu nema nista.

Ali taj stand by je odlicna opcija zato sto skroz gasi ekran i duze traje baterija.

Nazad
Vrh Dno