Šta je novo?

[N6120] Zvanicna tema

Hmmm, ja ne mogu da idem na Google.com, pise mi request denied, dok Yahoo moze. I nervira me sto radio moze da se slusa samo sa slusalicama, dok muzika moze bez.

Slusalice dodju kao antena.
Ljudi, messengeri?? :)

Probajte sa IM+ (all in one resenje)

Poslednja izmena:
Evo da se i ja učlanim u klub!

Nisam imao ranije smartphone, ovo mi je prvi. Kupio sam crnu varijantu, u prodavnici, nisam preko mts-a.

Sve je super, jedini problemi koje sam imao do sada su:

-MTS nikako da mi pošalje parametre za GPRS, može li neko da mi napiše kako da podesim (english verzija)?

-Kada sam instalirao MetalSlug2 (preko usb), zabagovao se NokiaPCsuite i telefon (nije hteo da se upali dok ga nisam skinuo sa usb kabla) - da li se ovako nešto desilo još kome? - Ostale igre su se normalno instalirale.

-Sinoć sam ostavio telefon prebačen na 3g mrežu (dual režim), bila je skoro puna baterija, jutros prazna, da li je moguće da se baterija toliko troši na 3g?

Probajte sa IM+ (all in one resenje)

Upravo sam ga izbrisao...probao i ne radi, jesi li ti uspeo da podesiš?
Ne bih ga nešto mnogo koristio, ali sad me baš zanima zašto neće???

-MTS nikako da mi pošalje parametre za GPRS, može li neko da mi napiše kako da podesim (english verzija)?

◊ nazovi korisnički servis i traži da ti pošalju, ili ako hoćeš poslaću ti ja moju

-Sinoć sam ostavio telefon prebačen na 3g mrežu (dual režim), bila je skoro puna baterija, jutros prazna, da li je moguće da se baterija toliko troši na 3g?

◊ ne bi trebalo baš toliko brzo, da li si formirao bateriju? Ili ti je signal slab, možda zbog toga

@DuleC

Imam Nokiu E50 i kod mene sljaka, moguce da nije jos izasla verzija za noviji Symbian.

Samo mora da se "registruje" svakih 2 nedelje :D

Poslednja izmena:
Koje pristupne tačke (access points) koristiš? wap, internet...?

Koristim Mobtel GPRS i njega postavim za default.

@DuleC

Nazvao sam ih pre 6 dana (kad sam uzeo telefon), nema još poruke (šaljem ti broj fona na PM, pa mi pošalji poruku koju si ti dobio, hvala ti puno).

Što se baterije tiče, formirana je, moguće da je do lošeg prijema, nešto je sinoć varirao, probaću danas da vidim kako drži, kada je na GSM režimu drži super.

Uspeo! Prvi put sam podešavao nalog, a uopšte nije trebalo

hvala ;)

Nisam znao to, a da li ima opcija da se koristi zvucnik, iako su slusalice(antena) prikacene?
Za radio da, za MP3 ne.

Ne rade, probao sam više verzija :(. Pokušava da se konektuje dok ne izbaci poruku da može da se konektuje :S:
E to! Sto je najgore, jedan od 100 pokusaja prodje, ali inace ne rade. Agile, IM+, Slick, ugradjeni IM klijent... A IMHere (java program) radi svaki put!

Uspeo! Prvi put sam podešavao nalog, a uopšte nije trebalo
Je l' ovo znaci da ti sad rade messengeri? :)

ja sam na mt:s-u inace, ako je to bitno...

Da, radi. Koristim IM+ ver. 6.10. Pitanje je kako se to naplaćuje, računa se protok preko GPRSa?
Takođe...mt:s :)

Nemas brige, trosi jako malo GPRS protoka.

Da, preko GPRS... Mislis da je problem do mreze?

@Vojkan

Hvala, ja kad sam lenstina pa me mrzi da trazim. :smash:

Jos uvek ne znam zasto ne mogu na www.google.com ali to nije zbog telefona.

Evo reših gprs, ovi iz mts još ništa ne šalju :mad:

Ako nekome treba, evo podešavanja u attachment-u.

Što se baterije tiče, za sada sve radi kako treba i 3g/dual i gsm, mada tek sam sad video da nisam dobio original punjač (AC-4) nego AC-3E - piše u uputstvu da može i taj, videćemo šta se dalje dešava, radio je normalno 6 dana...

Jedno pitanje za korisnike gmail-a, je li bolje koristiti ovaj ugradjeni mailbox(preko POP3) ili skinuti aplikaciju sa http://gmail.com/app?

Podešavanja za gprs/mms:

Prilozi

• 6120_mts_gprs.txt
    488 bajta · Pregleda: 110
Windows Live messenger free!

Nije potrebna registracija, radi savrseno na 6120c.

Prilozi

• WindowsLive_for_Series60_3rd.rar
    854.1 KB · Pregleda: 124
Meni nece ni ovaj da radi...
Frostonja, ti si na mts-u? Koji access point koristis za ovaj program?

@Vojkan: Radi lepo (Internet access point, mada mislim da radi i peko wapa), možda ti onda nisi dobro podesio parametre za pristup? Ako si to odradio automatski, preko SMSa, onda se već javljaju gremlini :)

Hm, ja i nemam taj AP... Rucno sam podesavao.
Kako bese da odradim ta automatska podesavanja?

EDIT: jaooo, radi, treba AP gprsinternet, a u njemu ne treba da bude podesen proxy... preko gprswap (sa proxyjem) prodje jedan od 100x...
Ali bre, java programi rade i preko gprswap... Ma, who cares :)

Poslednja izmena:
:) sad uživaj...meni je ovaj što je frostonja postavio bolji, jednostavniji

Ma sad mi svi rade, mogu da biram :D Slick, Agile, IM+, ovaj frostonjin Live!...
Ako hoces jednostavnost, pogledaj slick, all in one je, a ima i traffic counter.

I da, telefon je stvarno fenomenalan, sad sam skroz zadovoljan :)

ja bi da keshnem tako da me zanima priblizna cena solo telefona ( ne kod telenora/mtsa/vipa)

Vrh Dno