Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
brate jednostavno razbijas neke stvari ...ne mogu da se odlucim koji je bolji ) ali ovaj mlock je skroz free a ovaj drugi ipak ima ''full'' verziju tako da +1 za prvi mada cu verovatno oba koristiti ... zastite nikad dosta D
Dugo nisam bio na ovoj temi.Instalacije aplikacija i igara nikada dosta.Ne znam gde sve stane.Ali naleteo sam na jedan problemcic...kako da restartujem brojac prenosa podataka u Dnevniku.Udjem u svi primljeni podaci / ponisti brojace izadje mi za unos brojeva ili Sifrom blokade.Interesuje me zbog pregleda jer na paketu imam 1GB neta a ne bi bas da se zaletim i udjem u njihove preskupe zlatne MB.
Cek da pojasnim:
.......postoji brojac primljenih KB sa mreze i hteo bi mesecno da ga resetujem i krenem od nule.Cisto radi kontrole utrosenog MTS intrneta.
Jos si ziv?Neunistiv si!:dHvala!
Da imam pitanje u vezi maila.Imam tel 3 god i jos nisam resio tdem preko Opere i otvorim.A ovo u porukama nikako ne ide.Negde gresim u podesavanjima/dolazno -odlazne poste.Na mestu servera za prijem mi je web hotmaila koji mi i treba,a na mestu ime postan.sanduceta POP3.Kako si ti konfigurisao?
Ne koristim mail na telefonu, ali sad sam probao. Neće da se poveže ako je već prijavljen sa drugog mesta, makar i na Messenger. Kad se izloguje, radi. Koristio sam ova podešavanja http://techblissonline.com/hotmail-pop3-and-smtp-settings/
bugovit :d :d :d u kojoj si ti dzungli ucio srpski
Otvoris poruke / otvoris mail(hotmail kod mene ) / opcije / e mail podesavanja / Automatsko preuzimanje i tu cekiras obavestenje i azuriranje auto omoguceno
Imaj na umu da ovim znacajno skracujes vreme baterije i to toliko da ti baterija nece drzati vise od par sati
a rezim ,
iskreno to nisam ni cackao ali kod mene je duo i net radi super i na mts-u i telenoru
Imam ja jos uvek i divim se kako radi takav telefon. Mozes instalirati operu preko ovi store i tamo ici na Yt ili menu-internet-web-youtube. Nadam se da sam pomogao
Pa jbm ga ...kako se radi onaj hard reset pomocu tastera ? Ovaj moj prso nesto skroz ...otvorim ono play video ,on krene da ucitava preko playera al onda iskoci poruka max br veza aktivan bla bla ...sustina probao sve i svasta al nece
Koristi li iko i danas ovaj telefpn?
Zanima me kako da vratim stock FW, posto sam se davnih dana time bavio, mada ni nokia vise ne postoji, pa ne znam kako jr moguce vratiti, trazim po netu ali bez uspeha, vecina linkova ''mrtvo"