Šta je novo?

[N5800] Zvanična tema

hmm,evo izvalio sam nesto...tipa ako stavim home screen theme na contacts,onda rade 2 dugmeta(dial & contacts) ali ne i zeleno dugme...

hmm,evo izvalio sam nesto...tipa ako stavim home screen theme na contacts,onda rade 2 dugmeta(dial & contacts) ali ne i zeleno dugme...

pa jel si probao ovo resetovanje koje ti je predlozio genuine? mozes da ukucas *#7370*, to je isto za resetovanje fona ali pre uradi backup ... to bi trebalo da ti resi, ako ne onda updateujes firmware jos jednom pa ako i to ne pomogne onda na servisiranje...

Somewhere in PRC

Negde u Kini vec uveliko stavljaju ljudi V30.0.11 firmware!

Jel neko stavio pa da podeli novitete ? Veliki brojcani skok je u pitanju pa sam i ja nestrpljiv :D

Izgleda da je samo "brojcani" skok u pitanju... :-( Kazu da je blago brzi telefon, ali nije nista posebno, nema ni kinetic-a, ni bolje kamere...

FOTA nalazi V 30 update 4,4 mega.Probacu posle.

Vizuelno izgleda isto ali zato sve radi mnogo brze.Bukvalno svaka aplikacija se brze pokrece,sam odziv na komande je brzi.

Eh da mi je znati kako oni rade numeraciju .... ali ko zna za sta su se sve pripremili tj cemu ce sve sluziti ovaj FW kao podloga!

Ja jos nisam update-ovao.... ali javicu i ja utiske!

Nokia Software Updater se i dalje pravi mutav za "Balkans" product code...
Javicu kad se pojavi

Poslednja izmena:
updejtuj ga iz telefona... settings ->phone mgm->update device-> pa meni pa check for updates i tako redom

ja probam iz telefona i nece,telefon je sa telenora ali nije zakljucan...

nego jel su dodali novi homescreen sa ovim novim firmwareom? to mi je najbitnije od novotarija...

Iz telefona, na keca!
@PretendeP Ja sam promenio region code sa Telenor na Balkan, mozda u tom cucu grmi zec?

Stari homescreen i dalje stoji

mnogo manje baguje zato

Telenor Srbija ima svoj fw i kod, promena na Balkan resava stvar.

Kod mene nije resila stvar....jos mi javlja da nema noviji FW

probaj jedno 15-20 puta da refreshujes .. tako je meni pronaso

Jel radio neko otkljucavanje 5800 sa telenora? Pretpostavljam da ne moze samostalno da se uradi, koliko traze u servisu za ovo?

40e

Nisu dodali novi homescreen.

:(nece valjda skroz to da izostave i ubuduce :( nema pravih razloga sem politike:(
10x za nfo

Iz telefona, na keca!
@PretendeP Ja sam promenio region code sa Telenor na Balkan, mozda u tom cucu grmi zec?

Stari homescreen i dalje stoji

pretpostavio sam da ce to da resi problem amo mi je problem garancija, jel zna neko da li posle moze da se vrati originalni code a da oni ne provale da je bio menjan product code...garancija je kod mobisa koliko se secam .

Nokia 5800 Service Manual: http://ul.to/a2vbgt

hvala lepo ;)!u ime svih

Jel radio neko otkljucavanje 5800 sa telenora? Pretpostavljam da ne moze samostalno da se uradi, koliko traze u servisu za ovo?

moze kod usera Ledeni za manje novca sigurno, kontaktirajte ga preko pm-a...

poz

Nameracio sam se da kupim 5800, ali sam u nedoumici.
Cena ovog telefona po prodavnicama je oko 340 e, a na sajtu MobilniShop je 272 e. Moze li mi neko reci otkud ovolika razlika? Da nije neka podvala u pitanju? Hvala

:(nece valjda skroz to da izostave i ubuduce :( nema pravih razloga sem politike:(

Citao sam negde da je ovo uvod u drugi firmware sa jos vecim izmenama, gde ce i promeniti i homescreen, ali to tek tamo valjda posle oktobra...

Da li je neko uspeo da stavi v30 na 5800 kupljen kod Telenora, mislim bez promene koda? Na jednom koji je kupljen kod Telekoma, bez problema sam juce stavio 30 ali na ovaj iz telenora ne vredi, ni preko telefona, ni preko racunara? Upravo sam i promenio cod na 0559395 :: Balkans BLUE i i dalje nema nove verzije?

Poslednja izmena:
Isto i kod mene ....Balkans Blue dzaba....

Stavio sam V30, ne vidim ama nikakvu razliku. S obzirom na veliki brojcani skok u verziji, ocekivao sam da ce biti nekih znacajnih izmena.

Evo sada odradio update na 30, 5800 kupljena kod Telenora, nije menjan producte code. Update urađen iz telefona, Device Updates. Videćemo kako radi

Meni sa v30 radi isto kao i pre, s tim da hoce da baguje kada se ulazi u programs, ali je to verovatno zbog gomile gluposti koju sm instalirao.

Desi mi se ponekad da se sam ugasi dok slusam muziku, iz cista mira se ugasi i treba sacekati 20-ak sekundi da bi ga ponovo ukljucio.

Nazad
Vrh Dno