Šta je novo?

N460GTX Cyclone 1GD5/OC

Grebi, kopaj, bodi; kartica je extra...kontao sam da menjam za 260gtx sli al sve manje sam siguran da cu se upustim u to!

Bolje nemoj.Veruj mi na rec,novije su tehnologije,drugaciji render.Ima cak priblizan FPS u odredjenim scenama i igrama kao SLI koji bi planirao da stavis.Minimalan FPS je stvarno za respekt..Opusti se i uzivaj uz tu kartu.

pa lol, namestis da ti fiziku radi cpu a ne gpu i to je to ;)

Pc beast hvala na savetu; to mi je trebalo!

Evo i jos malo mogucnosti ove azdajice ;)

Prilozi

• Mark 06 4ghz.jpg
    Mark 06 4ghz.jpg
    384.3 KB · Pregleda: 55
  • Vantage Performance 4ghz.jpg
    Vantage Performance 4ghz.jpg
    426.4 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
Isti mi je skor, 13600 kad sam stavio da CPU radi fiziku ??
Ni onaj TechpowerUp mi ne da iskljucim Pshyx ?

@bugi bugisa

Kad vec kacis rezultate stavi cpu-z i gpu-z da vidimo klokove.

Ama covece ne kontam sta ti nije jasno?! Hoces da ugasis fiziku samo prebaci na cpu, hoces da upalis stavi na gpu ili auto. Skor uvek bude manje vise jednak osim cpu skora koji nece da brljavi u vantage testu ;)

Ama covece ne kontam sta ti nije jasno?! Hoces da ugasis fiziku samo prebaci na cpu, hoces da upalis stavi na gpu ili auto. Skor uvek bude manje vise jednak osim cpu skora koji nece da brljavi u vantage testu ;)

Nije mi jasno kako svi dobijaju skor u 3D Marku od oko 16000,sa GTX460 1GB, a ja max dobijam 13600 ?!

e pa ocni ga vec jdenom evo rez na tvojoj f-ji

ja ima 15432 ali tad je grafa 870/2200

tako d je sve ok manje vise samo lepo ocni taj msi na 850-900 mhz pa da vis veselja

Prilozi

• 7261800.jpg
    7261800.jpg
    402.1 KB · Pregleda: 27
Poslednja izmena:
Ne smem da ga OC na 4Ghz bez adekvatnog hladjenja.
Kad dodjem sa mora uzecu neki od CPU coolera.
Nije meni ni bitan toliko Vantage skor, nego obicno kad skor nije u rangu sa druim korisnicima onda nesto nije dobro podeseno, win ne valja.

Kako si dobio 2200Mhz za memoriju ? Jel si podizao napon i koliko ?

Nazad
Vrh Dno