Šta je novo?

N-Gage i Phonebook Backup

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Sa kojim SW-om mogu ovo da odradim?
Sa OPM-om nisam uspeo, imam neku staru verziju koja izgleda ne podržava N-Gage.
Da li nove verzije (OPM-a) podržavaju N-Gage? Mogu li sa njima da odradim backup imenika?
:wave:

Probaj preko PC Suite-a i Outlook-a da uradis backup imenika.Ja tako radim backup imenika sa moje n-gage i nisam imao nikakvih problema.
I ja nikako nisam mogao da nateram OPM da radi sa n-gage a i nisam se nesto trudio posto mi PC Suite zavrsava posao.

na nokia site-u skines naj noviji pc suite i to odlicno radi

Da li je problem ako nemam Outlook na računaru? :D

bolje ako imas outlook, ali ako se ne varam u zavisnosti od verzije pc suite-a moze i bez.

Ajde videću na nokia sajtu, mada i dalje ne znam kako da ih razlikujem (verzije PC Suite-a)...

Ima posebna verzija PC Suite-a za n-gage koju mozes skinuti ovde.
Mislim da ces morati da imas Outlook da bi sacuvao imenik preko Pc Suite-a, posto te on na pocetku pita kojim ces programom da sihronizujes imenik.
Evo sta pise u helpu:
"If you have Microsoft Outlook (97, 98, 2000 or XP), Lotus Organizer (5.0, 6.0, 97, or 97 GS/4.0 GS/4.1), Lotus Notes (4.5/4.6, 5.0 or 6.0) or Microsoft Schedule+ installed on your PC, you can use PC Suite to synchronise the information on your phone with the corresponding information on your PC."

Dobio sam progy: "Webodrome.Backup.Contacts.v1.00.S60.SymbianOS", sve sam završio za 10sec.
E, sad: da bih formatirao telefon (restore all original device settings) posle *#7370# mi traži phone code. Mislio sam da je 12345, zar nije ovaj def. kod Nokie?

Promenio ga je prethodni vlasnik a ne može da se seti... :d
Ništa od format-a... :(

Evo, iskopah na .net-u ovo:
install fexplorer go c: press c button
ali još nisam probao. Navodno može i bez Lock Code-a.

Za to prvi put čujem... Da je tako, mogao bi lako slučajno da obrišeš ceo sadržaj c particije...

No, probaj pa javi rezultat...

Probaj pomocu ovog programcica da saznas sifru.I ja nisam znao sifru na mojoj n-gage ali uz pomoc ovog programcica sam saznao.

Prilozi

• Master code Calculator.zip
    6.3 KB · Pregleda: 27
Hvala Fico, ovaj progy je zlatan!
Uspeo sam.

Nazad
Vrh Dno