Calibra 4WD je napisao(la):
Jel ti ne smeta sto nemas mesta za dodatnu memorijsku karticu od 256MB za 40-ak evra kao sto bi imao kod Nokie?
Mene jedino to sprecava da predjem na SE
Gledam da na to "zaboravim" da neispadne da trazim dlaku u jajetu.
Salim se naravno.Pazi sto se tice fotki i videa,za to nema problema,jer sam i sa T610 za tih 9 meseci koriscenja slikao oko 5 mb materijala.Tako da neverujem da cu ovde vise,a sto se tice MP3-a prebacio sam par pesama,i stvarno bi trebalo da ima slot za dodatnu karticu jer mislim da su nepotrebno skrtarili kod toga(neverujem da bi mu to mnogo povisilo cenu).
Ovako generalno je telefon odlican,po meni bolji od 6230,posto sam se "igrao" sa 6230 to i odgovorno tvrdim.Kod Nokia serije 40 definitivno najvise mi se nesvidja meni koji je toliko prevazidjen da je to strasno,neki ce reci da kod S.E. K700 meni i nije nesto.Naprotiv poboljsan je znatno u odnosu na T610.
Rezolucija ekrana isto.Citljiv je i na dnevnom svetlu,za razliku od 610 ke.
Jedino fotke imaju vise shuma od ocekivanog pri iole slabijem osvetljenju,ali sta da radis,nije to fotoaparat,a video kompresija je ogromna stvarno(nisam ocekivao toliku)ali ponovo nije to kamera!
Te funkcije kod mobilnog telefona su za *******ciju i nista vise,zato me i nesekiraju toliko.
A da da napomenem,zamerku koju sam primetio i na koju mi je tesko da se naviknem je novi ulazak u menu.
Dakle ne kao kod 610-ke dzojstik na desnu stranu,vec pritisnes dzojstik.kako ce to da izgleda kada se dzojsitk od preteranog koriscenja s*be neznam.
Ma bolji ti je Calibra od 6230 sta se dvoumis.
Kod Nokie,koju inace gotivim uzeo bi samo smart phone seriju.