- Učlanjen(a)
- 18.12.2001
- Poena
- 679
Ovako, pokusavam vec dva dana bezuspesno bilo sta da uradim tj. da podignem vBulletin forum na serveru (obican win2k3 srv).
Procitao sam gomilu stiva, ali dzaba, ne moze pa da ga ubijem. :wall:
Imam Windows 2003 Server, instalirao sam i IIS.
Od instalacija posedujem jos i MySQL 5 server, Php i vBulletin PHP skriptu.
Jer moze neko da napravi tutorijal, korak po korak, kako napraviti kompletan "forum" (mislim da ce ovo interesovati mnoge, ne samo mene).
Molim bez linkova ka tutorijalima (vec sam dosta njih isticao),i prostih/prosto prosirenih recenica tipa : "ma intaliras ovo i to je to"...
Onaj koji je podigao forum, i ima zivaca na napise neki lep detaljan tutorijal za sve nas koje to interesuje, a kojima definitivno ne ide od ruke (bilo bi lepo i neki screen-ovi)...
Unapred hvala :wave:
Procitao sam gomilu stiva, ali dzaba, ne moze pa da ga ubijem. :wall:
Imam Windows 2003 Server, instalirao sam i IIS.
Od instalacija posedujem jos i MySQL 5 server, Php i vBulletin PHP skriptu.
Jer moze neko da napravi tutorijal, korak po korak, kako napraviti kompletan "forum" (mislim da ce ovo interesovati mnoge, ne samo mene).
Molim bez linkova ka tutorijalima (vec sam dosta njih isticao),i prostih/prosto prosirenih recenica tipa : "ma intaliras ovo i to je to"...
Onaj koji je podigao forum, i ima zivaca na napise neki lep detaljan tutorijal za sve nas koje to interesuje, a kojima definitivno ne ide od ruke (bilo bi lepo i neki screen-ovi)...
Unapred hvala :wave:
Poslednja izmena: