Šta je novo?

MyIE2 & Spyware!

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto, jesi li nasao nesto maligno. Ja nisam primetio nista specijalno. Doduse, ne koristim AdAware.

a znas li mozda kakvu sustinsku stetu cini ucmore kad se instalira (mislim, koji mu je "mehanizam" dejstva).

sa http://www.pestpatrol.com/PestInfo/U/UCmore_Adware.asp :

Summary: UCmore is an Internet Explorer toolbar. When shown, it displays links to other sites it deems connected to the current page.

Category: Adware/Trackware.

Aliases: ucmie, after the DLL containing the BHO code.

Distribution: Known to be distributed with FreeWire, a file-sharing application, and other, as yet unidentified affiliates.

Advertising? No, other than its links.

Privacy Violation? Yes. Every URL opened is posted to the servers at users.ucmore.com together with a unique ID.

Security Issues? Unconfirmed. There is a manual update feature; strings in the executable could imply that an automatic update is possible, but the software has not been observed to do this.

Stability Problems? None known.

Imate mnogo bolje i korisnije programce poput MyIE a zove se Crazy Browser, dakle isto se integrise i koristi IE i nema Pop-Up prozora i oduzimanja fokusa istog,
moja preporuka !
http://www.crazybrowser.com/

-=-=-=-=-=-

Crazy Browser is a powerful Web browser. It has the ability to open multiple sites and windows inside a single browser task. It also has a Smart Popup Filter - it blocks all the annoying popups automatically!

This has full support for Windows XP Theme and P3P privacy policy and JavaScript error suppression.... It can handle multiple monitors and has tab status indicators. Annoying ad windows can be removed automatically and multiple pages can be saved and reopened together. Crazy Browser comes with many preconfigured search engines, but you can extend it to use your own.
http://www.crazybrowser.com/screenshots.htm

Ma ne znam da li je spyware ili nije, ali meni pravi nevidjene probleme: cim ga pokrenem, radi neko vreme a onda pocinje da prijavljuje greske, te u iexplorer.exe, te u explorer.exe, te u kernell.exe - i samo reboot stabilizuje sistem 🙁

Instalirao da probam jer ga mnogi ovde hvale, ali sam ga brze bolje sklonio ! Jedino dobro sto ima su tabovi, a to ima i Opera i Mozilla i ostali, tako da ne vidim bas cemu bi pametno sluzio 🙁

Bas cu da probam i Crazy, mada koliko vidim i to je samo "tabovani" IE...ne znam cemu tolika frka oko tabova, tj. zasto je to tolika prednost - jedino mozda za one koji koriste 14"/15" monitore, pa nemaju dovoljno mesta u taskbar-u...

Golden je napisao(la):
Imate mnogo bolje i korisnije programce poput MyIE a zove se Crazy Browser,

ma, pricali smo o njemu mnogo na ovom forumu... dobar je Crazy - ja sam ra redovno koristio do pre par dana, kad sam presao na MyIE... u sustini, oba su isti programi (klonovi NetCaptora, rekao bih), jedino sto MyIE2 ima malo vise dodatnih opcija... s druge strane, Crazy je znatno stabilniji... s trce strane, MyIE2 je jos uvek beta (i to tek 0.6x), tako da je pred njim dobra buducnost...

naravno da i MyIE ima odlican pop-up filter, multi-tab etc...

mada, ne znam da li Crazy ima onu foru da pojedinim funkcionalnim tasterima doda link za omiljene sajtove (mnogo korisno!)

hej, imam jedan mali problem sa MyIE2: imao sam ukljucen Extension Button bar (na njemu su mi bile precie za e-mail, ftp, DM, text-editor, winamp...). Kad sam juce pokrenuo, nestale su mi sve te precice, mada je EB bar i dalje ukljucen... Sta li sam to zabrljao? (Ili da se zato zahvalim relativno ranoj beta fazi MYiE2?)

Meni se chudno ponashao u pochetku, zablokira se komp ali sada je ok, probacu i taj crazy da vidim

ZoNi je napisao(la):
hej, imam jedan mali problem sa MyIE2: imao sam ukljucen Extension Button bar (na njemu su mi bile precie za e-mail, ftp, DM, text-editor, winamp...). Kad sam juce pokrenuo, nestale su mi sve te precice, mada je EB bar i dalje ukljucen...
Taj deo mu je uvek bio bagovit. Probaj da iskljucis taj bar, pa ga ukljuci ponovo i namesti malo drugacije. Na kraju zapamti gde je i ne gubi se...

Jao, bre, koja sam ja dijabola!!! (hmmm... ko priznaje, pola mu se dodaje, zar ne?) Znaci, ja sam pitao sta se desava sa "Extension button" barom kod MyIE2, tj. zasto mi nestaju precice za neke programe sa tog bara. A u stvari te precice se nalaze na "External Tool" baru, koji mi normalno radi, samo sam ga suvise smanjio, pa se nije video... Joj, sto sam se sad izblamirao!!! OK, sto bi rekli Sloba&RedGang: "Idemo dalje!" 😛

Povodom brljanja MyIE2...

Meni se desava da se MyIE iz cista mira smrzne, pa se posle par sekundi "odblokira" - izludjuje me boom
da li je neko imao slicnih problema ?

Crni je napisao(la):
Povodom brljanja MyIE2...

Meni se desava da se MyIE iz cista mira smrzne, pa se posle par sekundi "odblokira" - izludjuje me boom
da li je neko imao slicnih problema ?

ako mislis ono: npr ucita se strana, pa ti hoces da skrolujes, a ono sve stoji 2-3 sec, a onda nastavi da radi normalno... e, to nije problem MyIE-a ili Crazy-a, vec IE6 (a MyIE i Crazy koriste IE engine)...

ako mislis ono: npr ucita se strana, pa ti hoces da skrolujes, a ono sve stoji 2-3 sec, a onda nastavi da radi normalno... e, to nije problem MyIE-a ili Crazy-a, vec IE6 (a MyIE i Crazy koriste IE engine)...
Bash to 🙁
desava se i da mi po par sekundi ne da da ukucam adresu u Address Bar-u, a mogu da skrolujem stranicu (ocigledno ima problema sa fokusom), ali...
To mi se nije desavalo sa drugim programima tog tipa - znaci ipak nije do IE-a, nego iskljucivo MyIE.

Nazad
Vrh Dno