Crazy Browser is a powerful Web browser. It has the ability to open multiple sites and windows inside a single browser task. It also has a Smart Popup Filter - it blocks all the annoying popups automatically!
This has full support for Windows XP Theme and P3P privacy policy and JavaScript error suppression.... It can handle multiple monitors and has tab status indicators. Annoying ad windows can be removed automatically and multiple pages can be saved and reopened together. Crazy Browser comes with many preconfigured search engines, but you can extend it to use your own.
http://www.crazybrowser.com/screenshots.htm
Golden je napisao(la):Imate mnogo bolje i korisnije programce poput MyIE a zove se Crazy Browser,
Taj deo mu je uvek bio bagovit. Probaj da iskljucis taj bar, pa ga ukljuci ponovo i namesti malo drugacije. Na kraju zapamti gde je i ne gubi se...ZoNi je napisao(la):hej, imam jedan mali problem sa MyIE2: imao sam ukljucen Extension Button bar (na njemu su mi bile precie za e-mail, ftp, DM, text-editor, winamp...). Kad sam juce pokrenuo, nestale su mi sve te precice, mada je EB bar i dalje ukljucen...
Crni je napisao(la):Povodom brljanja MyIE2...
Meni se desava da se MyIE iz cista mira smrzne, pa se posle par sekundi "odblokira" - izludjuje me boom
da li je neko imao slicnih problema ?
Bash to 🙁ako mislis ono: npr ucita se strana, pa ti hoces da skrolujes, a ono sve stoji 2-3 sec, a onda nastavi da radi normalno... e, to nije problem MyIE-a ili Crazy-a, vec IE6 (a MyIE i Crazy koriste IE engine)...
Crni je napisao(la):To mi se nije desavalo sa drugim programima tog tipa - znaci ipak nije do IE-a, nego iskljucivo MyIE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari