Šta je novo?

MyIE2 is dead!!!

"Prvo i osnovno, instaliraj "srpski" XP, pa sa njim uskladi ove osnovne termine. Ako ti je baš mrsko ;) imaš kod mene nekoliko snimaka ekrana pa možeš da vidiš kako to otprilike izgleda: http://www.mikis.org/ikspe/"

Od svih slicica gore je najbolje je napisano: ВинАмп, Мозила Жарптица..... Тотал Командер.... pa odmah do njih ikonice na engleskom: My Cumputer, My Documents....

Ovo tek zbunjuje ljude..... :crash:

pa onda nije ni total komander, nego potpuni komandant ;)

Ko nije probao ...

Download1 v1.0 beta Deluxe
http://ftp.pconline.com.cn/pub/download/200407/mcombocn.exe
Download2 v1.0 beta Standard
http://ftp.pconline.com.cn/pub/download/200407/msetupcn.exe

Maxthon v1.0.0168 Combo
http://dl.iad.downloadhosting.com/download/myie2/m2combo.zip

mada kazu da ima bagova:
Kod:
I don't recommend folks get this yet unless they want to be a guiene pig.
Bloodchen released this while he was gone for a bit so he could come back and see all the bugs to fix.
There are some bugs indeed especially for english folks, and many of the Plugins need to be modified to work in the new version because of new security.

Anyway, just letting folks know. Though, it is indeed a much nicer version.

Evo bas sad isprobavam ovaj Maxton i mogu reci da me odusevljava brzinom. Otvori stranu duplo brze od IE-a, medjutim izgled mu je razbacan i treba to da se malo sredi. Inace svidja mi se ovako. Sad cu da isprobam ovu vestacku inteligenciju sto su ugradili..:d

Cisto sumnjam da moze duplo jer koristi IE. Trebalo bi da je isto.
Izasla je nova Opera 7.52 za koju kazu da je brza od mozille tj. firefox-a na testovima.

Brzinski trebalo bi da sada ide Opera, Firefox pa tek onda IE i njegove nadogradnje :) Pa ipak, moj favorit je i dalje NetCaptor (samo zato sto sam se navikao).

Ne siguran sam da otvara brze, mozda ne duplo, ali otvara. Uzeo sam ovaj forum za primer. U IE mi otvori za oko 20-tak sekundi, sa ukljucenim ZAP-om i blokiranjem reklama, dok Maxthon na svojim defaultnim podesavanjima otvori za 5 sekundi. I situacija je koliko sam ja dosad primetio slicna i sa ostalim sajtovima.

Najviše mi se svidja nova sitnica: neuspele sličice na strani sam pokušava da učita ponovo u pozadini bez refresha ostalog sadržaja. Za nas sa lošim vezama... ma vidi se da je program pravio neko ko ima iste muke. :S:

I da, primetno brže prikazuje stranice...

Poslednja izmena:
ZorMi je napisao(la):
Najviše mi se svidja nova sitnica: neuspele sličice na strani sam pokušava da učita ponovo u pozadini bez refresha ostalog sadržaja. Za nas sa lošim vezama... ma vidi se da je program pravio neko ko ima iste muke. :S:
heh... to sam ja zamolio autora da doda! :) drago mi je da jos ljudi misli da je korisno!

Kako da ukljucim opciju da mi se novootvoreni tab ne pojavljuje do trenutno aktivnog, vec da se redjaju redom na desno? Ta opcija je bila u MyIE2 a sad ne mogu da je nadjem.

Poslednja izmena:
Alexandar je napisao(la):
Kako da ukljucim opciju da mi se novootvoreni tab ne pojavljuje do trenutno aktivnog, vec da se redjaju redom na desno? Ta opcija je bila u MyIE2 a sad ne mogu da je nadjem.
U Advanced opcijama, negde pri vrhu, isključi Next to current window ili tako nešto.

{mare} je napisao(la):
... gde je podesavanje za autohide gornjeg dela?
Mislim da nema po menijima nego se uključuje sa toolbara. Ako nema na toolbaru desni klik na njega pa izaberi customize i dodaj s leve strane.

A po najnovijim istrazivanjima najbolji je Firefox u verziji 0.9.2, pa onda opera, pa netskejp , pa ie.

ZoNi je napisao(la):
heh... to sam ja zamolio autora da doda! :)
Lepo. Mogla bi i još jedna sitnica na refresh dugmetu: Refresh Error, kao što postoji na Close: Close Blank and Error. Kad pukne veza da ponovo učita sve tabove sa greškom.

Ja vec dugo koristim MyIE2, skinuo sam juce Maxthon i najstrasnije se razocarao, em sam morao da ga prilicno ispodesavam (myie obicno za min-dva podesim) i onda su poceli problemi, nece da zapamti layout, naprimer favorites namestim na autohide i da uvek prikazuje most favouite sledeci put ka ukljucim vrati na default pokazivanje favouirtsa i resetuje autohide.Posle par restarta gde sam pokusavao da vidim hoce li se srediti, svi karakteri u Maxthonu su se pretovrili u znakove pitanja... ostali su samo hotkeyevi kako treba.Napriemer ajd File, bude "????(F)" ostane samo shortcut za file ok.Mogu samo da kazem da je myie2 0.9.27 bio vracen posle 15ak minuta problema sa maxthonom :(((( bedak a nadao sam se da ce maxthon biti bolji od myie2 (a kao da je njemu nesto i falilo ;)

ZoNi ako mozes urgiraj za sledece: Koristim Ai RoboForm program (ne plugin) i imam nameru da nastavim da ga koristim (ali ne plugin). Kada sam instalirao Maxthon-a nece da mi (kao sto je radio i u IE i u MyIE2) otvori stranicu i popuni polje za logovanje. Takodje opcija "fill form" nije dostupna. Instalirao sam ponovo Ai RoboForm i opet isto.

Takodje sto se tice opcije ucitavanja slika koje se nisu ucitale, mislim da je to dobra mogucnost kad bi se sprovodila kako treba. Zamisli vec potpuno ucitanu sliku cak 2 puta je ucitavao ponovo. Uzas!

ne shvatam zasto ljudi jos uvek koriste trash IE u novom ruhu?

zar je tesko navici se na operu ili firefox?

Pa po mom misljenju MYIE2 je -mnogo- bolji od opere, a za firefox ne znam jer otkad sam nasao myie2 koji ima apsolutno sve sto mi treba i ne trazim novi browser.Ovi problemi su samo bagovi BETE, operu bi npr trebalo da bude sramota, ispada da ima neki full ovamo, a komentari sa druge strane "puca ako se otvori vishe od 10tabova" ? pa kakav je to browser :/
Anyways nemoj da poredis MYIE2 sa IE-om, istina je da se MYIE2 zasniva na IEovom kernelu ali znas kako i q3 je jedno a call of duty drugo iako koriste isti engine (ne, ne kazem da je q3 bolji/losiji od cod, ali iskreno me mrzi da trazim promasene igre bazirane na q3 enginu da bih poredio sa samim q3 ili cod-om).Svi ce ovi bagovi biti sredjeni siguran sam, sa samim MYIEom nisam imao problema, ovo je prvi put da se susrecem sa njima i vishe sam ih ovde prijavljivao mojim prethodnim postom jer neki sa foruma imaju kontakt sa autorom.Svakako nisam "pljuvao browser" :) jer to svakako ne bih radio posto je myie odlican a i maxthon da se malko ispegla i to je to.

ZorMi je napisao(la):
Lepo. Mogla bi i još jedna sitnica na refresh dugmetu: Refresh Error, kao što postoji na Close: Close Blank and Error. Kad pukne veza da ponovo učita sve tabove sa greškom.
vrlo dobra ideja! (mada, mislim da postoji plug-in koji to radi!) :)

@ twister: hm... meni AIRF radi normalno... sacekaj malo, da se pojavi prva ne-beta verzija, pa cemo ondaK da vidimo!

@ operic: ha, ha... :D sa Operom necu da poredim, jer nije free, a FireFox CE BITI odlican browser - sad to nije! Ali, nek svako koristi ono sto mu odgovara, zar ne?

sve je to dobro ali...

mb4 je napisao(la):
Pa po mom misljenju MYIE2 je -mnogo- bolji od opere, a za firefox ne znam jer otkad sam nasao myie2 koji ima apsolutno sve sto mi treba i ne trazim novi browser.Ovi problemi su samo bagovi BETE, operu bi npr trebalo da bude sramota, ispada da ima neki full ovamo, a komentari sa druge strane "puca ako se otvori vishe od 10tabova" ? pa kakav je to browser :/
Anyways nemoj da poredis MYIE2 sa IE-om, istina je da se MYIE2 zasniva na IEovom kernelu ali znas kako i q3 je jedno a call of duty drugo iako koriste isti engine (ne, ne kazem da je q3 bolji/losiji od cod, ali iskreno me mrzi da trazim promasene igre bazirane na q3 enginu da bih poredio sa samim q3 ili cod-om).Svi ce ovi bagovi biti sredjeni siguran sam, sa samim MYIEom nisam imao problema, ovo je prvi put da se susrecem sa njima i vishe sam ih ovde prijavljivao mojim prethodnim postom jer neki sa foruma imaju kontakt sa autorom.Svakako nisam "pljuvao browser" :) jer to svakako ne bih radio posto je myie odlican a i maxthon da se malko ispegla i to je to.

cod koristi PRERADJENI q3 endzin

Nije preradjen nego upgradovan od strane infinity ward-a, osnova je ista i kao sto rekoh mrzi me da trazim PROPALE igre BAZIRANE na q3 enginu (ovo moze da se odnosi i na UT engine kao i na lithtech, q3 mi je samo prvi pao na pamet) da bih objasnio bolje :p i pls ne trazi dlaku u jajetu pricamo o browseru :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno